Tatillerim anlamsız..

Benim eşimde aynı evde oturum bütün gün film izleyim kimse bana dokunmasın der durgun bi tip . Ben tam zıttı gezmeyi eylenmeyi severim hiç yorulmam bi yere gideceksek benim zorumla çünkü çenem dursun diye yani yoksa evde rahat bırakmam bilir.kafasının etini yerim;:KK66:) araba olsa oda ister aslında ama olmayınca uzak yerlerede gidilmiyo. Yinede sağolsun hersene tatile çıkarız bu şükür diyim napım valla.:)

Benim eşimde aynı evde oturum bütün gün film izleyim kimse bana dokunmasın der durgun bi tip . Ben tam zıttı gezmeyi eylenmeyi severim hiç yorulmam bi yere gideceksek benim zorumla çünkü çenem dursun diye yani yoksa evde rahat bırakmam bilir.kafasının etini yerim;:KK66:) araba olsa oda ister aslında ama olmayınca uzak yerlerede gidilmiyo. Yinede sağolsun hersene tatile çıkarız bu şükür diyim napım valla.:)

Evet benim eşim de öyle fazla evciller.
Çıktıklarımız da aynen ben susayım diye.
10 gün sonra konuşmaya, laf sokmaya başlarım çünkü biliyor.

Aynısını yazacaktım ya..
Kızlar neden böyle karamsarsınız ya. İnanırmısınız sizin yerinizde olsam hergün turlar düzenleniyo ne güzel yurt içi yurt dışı gezmedik yer bırakmam valla . Ordan birsürü insanla tanışıp arkadaşta olabilirsiniz .gerçekten bu benim hayalim evli ve çocuklu olduğum için gerçekleştremiyorum. Yurt dışı turunu çok istiyorum her yeri gezip görmek .aaahhhh ahhhh;:KK66:)

Kızlar neden böyle karamsarsınız ya. İnanırmısınız sizin yerinizde olsam hergün turlar düzenleniyo ne güzel yurt içi yurt dışı gezmedik yer bırakmam valla . Ordan birsürü insanla tanışıp arkadaşta olabilirsiniz .gerçekten bu benim hayalim evli ve çocuklu olduğum için gerçekleştremiyorum. Yurt dışı turunu çok istiyorum her yeri gezip görmek .aaahhhh ahhhh;:KK66:)
Canım ben öğretmenim, zorunlu hizmetimi yapıyorum. Bulunduğum yer çok ufak bir ilçe ve hava almaya dahi çıkamıyorsun millet ters ters bakıyor bir şey var gibi.. Arkadaşım da yok açıkçası, tek başına da vakit geçmiyor.

gezmek dediğin tatil dediğin nedir ki bi yıl çok iyi yaparsın, bi yıl yapamazsın.Kendi tatilini kendin yarat boşver şehir keşfedeceğine eşini keşfetmeye devam et bi süre daha :KK68:

Gidecek olsam ahhh ahhh götürmez miyim? :)

Geçmiş olsun canım..
Allah acil şifalar versin. Neden o kadar uzun sürdü acaba?

Aynen burada da öyle işte.
3 arkadaş edindim üçünün de kendi hayatları, planları var bana nadiren zaman ayırabiliyorlar.
Umarım yakın zamanda tatillerimize anlam katacak şartlara kavuşuruz ikimiz de..:KK66:

Ne güzel..
Ben eşimin yorgunluğundan kötü etkileniyorum.
Mesela hadi çıkalım yürüyüş yapalım desem, halim yok diyor.
Hemen onun moduna geçiyorum ben de..
Tek başıma çıkmayı, gezmeyi hiç sevmem, hiç tat almam bu huyum kötü maalesef :KK43:

Teşekkür ederim güzel yorumların için..

Var çok şükür ama onu da tüm sevdiklerim gibi İstanbul'da bıraktım canım :KK43:
Burada eşimden başka kimsem yok ailesi ile de aram kötü.

Eşim yorgun, halsiz, izinsiz.
Edindiğim bir kaç arkadaş kendi hayatına, düzenine uyuyor.

Bana da böyle anlamsız geçen tatiller kalıyor.
Annen yaninda olsa beraber gezin diyecektim ama uzakta olmasi zor haklisin canim
Emin ol hic kimse esinin ailesiyle takilmayi tercih etmiyor yalniz degilsin:KK66: belki esinin durumu zamanla degisir canim biraz sabir

valla eşlerimizde iş yok sanırım benimki de aynı seninkinden. eve gelip yatsın uzansın tv de siyaset haberi izlesin şimdi en son dirilişe sardı onu izliyor kaçırdığı bölümleri falan youtube dan bulup açıyor :KK70: liseden yakın arkadaşımla konuştum o da aynı şeylerden şikayetçi. evde olsa iki lafın belini kıralım desem kısa net cevaplarla bütün sohbet hevesimi kaçırıyor. tayinimiz çıktı meyil müddetini ona taşındıktan sonra verdiler ben de izin alayım gezelim dedim bağırış çağırış kavga gürültü zorlaaaa ikna ettim güneydoğuya gittik. gittikten sonra o da çok güzel oldu iyiki gelmişiz dedi ama gidene kadar yedi bitirdi beni. planlamayı eşine bırakma benim önerim. sen ayarla bişeyler çeke çeke götür.
benm de bütün yakın arkadaşlarım başka şehirde sanırım biraz da soğuk bir yapım var öyle çabuk arkadaş edinemiyorum.şimdi buraya da geleli 1 hafta oldu yeniden insanları tanı güven arkadaşlık kur falan. bi süre yine yalnız takılmacalarım devam edecek. bi de kafa yapım sarmadığında sırf yalnız olmamak için birileriyle görüşmeyi sevmiyorum daha çok sıkılıyorum. samimi olup rahat ettiğim insanları da kolay kolay bulamıyorum. eşimde benim gibi olunca haliyle biraz yalnız kalıyoruz
ama benm sosyal paylaşım sitelerine üyeliğim yok kim ne yapıyo görmüyorum :KK70: yoksa ben de çıldırırdım gezmeye bayılan bir insan olarak

Evde birlikte yaptığımız şeyler temizlik ve film izleme mesela:)
Arkadaşlarımla plan yapamıyorum çünkü buradaki arkadaşlarımın aileleri yanında ve genelde hep planları oluyor.
Onları kendime uydurmam imkansız kimsem olmadığı için en boş olan benim ve en sıkılan tabi..
Ancak haftada bir toplu çıkabiliyoruz eşimle birlikte.

Ama hani şöyle kız kıza çıktık kahve içtik olayını öyle özlüyorum ki..
Evet başkalarının hayatına ister istemez bakıyorum.

Keşke eşimin işi benimle aynı olsaydı, izinlerimiz ortak olsaydı diyorum.
Keşke ailemin yaşadığı şehirde kalıcı olacağım bir evlilik yapsaydım diyorum.
Bunlar için geç elbette ama insanın mutluluğunu etkileyen şeyler.

Eşimin işi nedeniyle burdayız.
Arkadaşlar edindim ama onların ailesi, sevdikleri burada ve bana ayıracakları zaman kısıtlı oluyor haliyle.

Kurs da istesem de bana eşlik edecek biri şart çünkü üşeniyorum, yorgunum, uykum var gibi bahanelerle
asarım kendimi biliyorum. Beni kolumdan tutup çeken sevdiğim bir arkadaşımla devamlılığı olur bu işin.

inan yorumlarını okudukça daha da kendime benzettim benm de eşimin işi nedeniyle memlekete gidemiyoruz ve hiçbir zaman gidemeyeceğiz. ben de başlarda keşke iznimiz uysa falan diyordum da Allahtan uymuyor yoksa birlikte yatarak geçirirdik tatilleri ben iyice çıldırırdım. çünkü gezmekten öyle zevk almıyor. şimdi hiç değilse bahanesi var.
film zevklerimiz uymuyor , kitap okumayı sevmiyor. ve evde olsam saatlerce aramayan insan dışarı çıktığımda nerdesin ne zaman geçeceksin eve diye arayıp huzurumu kaçırıyor, akşam saatlerce konuşmasa ben kendime göre bir film açtığımda sohbet etmeye başlıyor :)

aynı şehirde olsaymışız keşke dedim şimdi ama burda gidilecek kurs vs de yok malesef. bir kedim var ama:) şimdi onu bahçeye çıkarıcam sıkıldı evde bıdık. bir sokak havası alsın bakalım

İnsan basit bir iznini insani ihtiyacını bile rahatlıkla gideremiyor.Bu ne tempodur olcez gitcez dimi.Birde paylaşımlar azalınca :KK43:
inan yorumlarını okudukça daha da kendime benzettim benm de eşimin işi nedeniyle memlekete gidemiyoruz ve hiçbir zaman gidemeyeceğiz. ben de başlarda keşke iznimiz uysa falan diyordum da Allahtan uymuyor yoksa birlikte yatarak geçirirdik tatilleri ben iyice çıldırırdım. çünkü gezmekten öyle zevk almıyor. şimdi hiç değilse bahanesi var.
film zevklerimiz uymuyor , kitap okumayı sevmiyor. ve evde olsam saatlerce aramayan insan dışarı çıktığımda nerdesin ne zaman geçeceksin eve diye arayıp huzurumu kaçırıyor, akşam saatlerce konuşmasa ben kendime göre bir film açtığımda sohbet etmeye başlıyor :)

aynı şehirde olsaymışız keşke dedim şimdi ama burda gidilecek kurs vs de yok malesef. bir kedim var ama:) şimdi onu bahçeye çıkarıcam sıkıldı evde bıdık. bir sokak havası alsın bakalım
Z

Sen benim eşimi anlatmışsın aynı zamanda :)

Bizim de kaderimiz böyleymiş ne yapalım diyorum ben de:KK14:
Bu arada sosyal paylaşım sitesilerine benim de üyeliğim yok.
Bakıp bakıp kudurup, kavga çıkaracağımı bildiğim için uzak duruyorum o_O

X