- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Çalışmıyor musunuz?
En azından bir eşiniz var, benim tatilim var ama birlikte geçirecek kimsem yok, o bence daha üzücü.
Benide götür tatile cnm birlikte çıkalım . .
çok ihtiyacım var şu aralarak ii bir tatile. .
Yer ayirtsaniz esinizin tatil zamaninda sizinle gelmez mi?hadi gidiyoruz deseniz tum organizasyonu siz yapsaniz mesela?
Gitsem de götürsem esesciğim:)
Yazı bekliyorum da eşimi bırakıp gideceğim ailemin yanına.
Acısını o zaman çıkaracağım diyorum ama çalışan insan için evde geçen haftasonları da
insanı üzüyor.
Bu arada uzun zamandır konuşmadık, göremiyordum seni.
Nasılsın?
Arkadaşların da yok mu yanında?
İnan eşinle evde hep yorgun, hep enerjisiz halde yatarak geçen tatillerin de bir değeri olmuyor.
Annen var mi canim?Gelir, bayılır öyle de. İzni yok.
Gece çalışıyor ve ertesi gün izin gününü tüm gün uyuyarak geçiriyor neredeyse.
Kalktığında da hep yorgun bir hali var. Onu da anlıyorum ama ben de sıkılıyorum sahiden.
Yazın birlikte tatile çıkıyoruz zaten ama böyle yıl içinde ona uymadığı için harcanan izinlerim beni üzüyor.
Hele şu günlerde gezmek, uzaklaşmak çok ihtiyacım olan şeyken..
bence başkalarına bakmayın, kendi hayatnzı kendi ailenze göre sekıllendırın.. illa gezme ıle olmuyorkı?? evde bıseyler yapın bırlıkte, kendinz gezin, arkadaşlarınız evli olsun bekar olsun ne farkeder onlarla planlar yapın... bence siz başkalarınn hayatını beğenmekten kendi mutlulugnzu zehır ediyorsnz. kendnzi keşfedin. insanlar size özensin...
O şehirde neden bulunduğunuzu bilmiyorum ama herhalde ortada bir gereklilik var. Dil kursu, hobi kursu gibi seçenekleri değerlendirin isterseniz. Bakarsınız hiç beklemediğiniz kıymetli dostluklar vardır o şehirde.
Yani siz bilirsiniz ama orada bulunduğunuz süre de hayatınızın bir parçası, bahane bulmayın. Tutku duyduğunuz bir iş elbette vardır. Bence disiplininizi sınamanın tam sırasıKurs da istesem de bana eşlik edecek biri şart çünkü üşeniyorum, yorgunum, uykum var gibi bahanelerle
asarım kendimi biliyorum. Beni kolumdan tutup çeken sevdiğim bir arkadaşımla devamlılığı olur bu işin
Şükür iyiyim diyeyim iyi olayım canım. .
gripten kurtulamıyorum 1 aydır. .
yatak döşek yatıyorum inan ki. .
iğneler ilaçlar :/
Tatile ihtiyacım var. .
beni de götürür müsün ♡♡
Var ama onların da kendi eşleri , sevgilileri , kendi hayatları var; dolayısıyla tatil programları var.
benmde ne ailem yanmda ne de arkadaşlarm. bende bu şehrde yalnzm. çalışıyorum , ve eşimde başka arkadaşlarm gbi çok sevmez gezmeyı. evi daha cok yeğler.. sıcak havayı sevmez.. deniz sevmez.. ama bız kısa yuruyşler yapıyoruz akşamları, aniden çıkıp gezip dönuyoruz, ya da yağmur havası alalım diyorum (biliyorum sevıyor cnku) hemen 15 dakka çık gir yapıoruz, kısa orman tatıllerı yapıyoruz ki ben uzun uzun deniz aşığıyım , nefret ederdm gunubirlik gezmelerden ama şmdi gunubırlık şehırdışı geziler yapıoruz, mecburum çnkü bunu seviyor ve bende bunu değerlendryorum... çalşma arkadaşlarm bekar evli karışık, ama birlkte planlar yapıyoruz bekarlar sasryor evlı gbı değilsin dıyor, sonra kendm yuruyorum, alışverış yapıyorum yıllardır yalnız yapıyorum bunları, yalnz spora gdyorum, ama mecburyetlerden mutluluk çıkarıyorum mecburum memnunum... etrafma bakacak olsam kendme yetemem.. eşim ve ben ortak noktada kımsennkıne benzemeyen eğlence cıkarıyoruz... sizde hayatnza kendnze göre mutluluklar katın... :) sevgiler...
Annen var mi canim?
Gidecek olsam ahhh ahhh götürmez miyim? :)
Geçmiş olsun canım..
Allah acil şifalar versin. Neden o kadar uzun sürdü acaba?
faranjitim sürekli yeniliyor canım. .
çok teşekkür ederim tatlım benim. .
bak unutma bensiz tatil yok sana ..