- 14 Ağustos 2018
- 19.908
- En iyi cevaplar
- 2
- 74.886
- 598
- Konu Sahibi idilbilgeasya
bakireler de tampon takabilir, daha kısa olanları var kutunun üzerinde yazar.Bekar mısınız?
Değilseniz tamponlar var onu tavsiye edebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakireler de tampon takabilir, daha kısa olanları var kutunun üzerinde yazar.Bekar mısınız?
Değilseniz tamponlar var onu tavsiye edebilirim.
Aynı ilaç mı canım?Tamponla girince yindiie sızdırıyor pembe oluyor bikini...ilaç bende hiç yan etki yapmadı..eczacı sabah akşam demişti ben gunde 1 aldım yetti
Vuhuuuu, beni can evimden vurdun: memeben birkaç defa kullandım.bünyeden bünyeye değişiyor ,bana ödem yapmadı genel olarak yan etki yapmadı hatta, yalnızca göğüslerim irileşti ondan da çok memnundum![]()
En güzeli tampon çok rahat boşuna ilaç almaya gerek yok.Değilim.Evet, tampon da aklıma geldi ama hiç kullanmadım. Su filan almıyor mu, rahat kullanılır mi bilemiyorum.☹
Kullandim 3 kez.. Ilk kullandığımda sorun yoktu.. Ikincide regl olurken ölüyorum sandım sancıdan.. Ucuncu kez kullandığımda yine oyle ciddi bi ağrı yaşamadım..Kızlar, pko hastasıyım, ne zaman geleceği belli olmuyor meretin.Eczacı regli ötelemek için -ilaç ismi vermem yasaksa kaldırabilirim, bilgim yok- Primolut diye bir ilaç önerdi. Yan etkilerinde ödem yapabilir yazıyor. Kullanan oldu mu? Ödemli ödemli bir tatil geçirmek istemiyorum.
![]()
ya bu regl cok acayıp bırseyYıllardır her tatilim regle denk geliyor
Hatta bu sene nisan da iki üç günlük kaçamak yaptık Regl olmadım diye şaşırdım
Bir sıkıntı olmuyor tampon sık değiştirince zaten su almıyor içine
Regl miktarına uygun olanı alırsanız rahat edersiniz
Valla hayatımda bi kere kullandım, 10 senelik dostluğum bitti, kuzenimle kavga ettim. Sevgilim o tatilde yanımda olsa ondan da ayrılırdım ve koca bi göbekle dolandım . Bence oluruna bırak. Gelirse de kabullen şortunu giy güneşlen, allahın taktiri buymuş de geç. Bu ilaçlar sonraki ayki adetini de bozuyor. Bi de pco var fln yazmışsın. Kistlenme bi de onlarla uğraşma. Anlamıyo musun adetin gelişini? Yumurta çtlama dönemi yapışkan uzayan esnek bi akıntı geliyo, ondan 15 gün sonra da adrt.Kızlar, pko hastasıyım, ne zaman geleceği belli olmuyor meretin.Eczacı regli ötelemek için -ilaç ismi vermem yasaksa kaldırabilirim, bilgim yok- Primolut diye bir ilaç önerdi. Yan etkilerinde ödem yapabilir yazıyor. Kullanan oldu mu? Ödemli ödemli bir tatil geçirmek istemiyorum.
![]()
Ben kullandım balayında adet olduğum içinDeğilim.Evet, tampon da aklıma geldi ama hiç kullanmadım. Su filan almıyor mu, rahat kullanılır mi bilemiyorum.☹