Tatile gideceğim ama regl?

Tamponla girince yindiie sızdırıyor pembe oluyor bikini...ilaç bende hiç yan etki yapmadı..eczacı sabah akşam demişti ben gunde 1 aldım yetti

Aynı ilacı kullandım tatil süresince içtim hiç sıkıntı olmadı bende döner dönmez ilacı bıraktım ve ertesi gün regl oldum
Tamponla denedigim tatil burnumdan geldi maalesef günü birlikte neysede uzun tatilde regl çekilmiyor

Adet kabı kullanabilirsiniz, ben bir yıldır kullanıyorum. Önceden tampon kullanıyordum. Hem daha az çöp çıkarmak için, hemde adet sancısını azalttığını duyduğum için geçtim adet kabına. Hiç sorun çıkmadan denize havuza girebiliyorsunuz. 12 saat içerde birakabiliyorsunuz. İçinize girdikten sonra vakum etkisi yaptığı için hiç bir şekilde sızdırma yapmıyor. Hormonlarınıza müdahale etmeyin bence. Zaten pko nuz varmış 🙄

Kızlar, pko hastasıyım, ne zaman geleceği belli olmuyor meretin. :oops: Eczacı regli ötelemek için -ilaç ismi vermem yasaksa kaldırabilirim, bilgim yok- Primolut diye bir ilaç önerdi. Yan etkilerinde ödem yapabilir yazıyor. Kullanan oldu mu? Ödemli ödemli bir tatil geçirmek istemiyorum.:KK17:
Kullandim 3 kez.. Ilk kullandığımda sorun yoktu.. Ikincide regl olurken ölüyorum sandım sancıdan.. Ucuncu kez kullandığımda yine oyle ciddi bi ağrı yaşamadım..
Cok yogun olmuyorsan tampon öneririm..

Ceviz yaprağı çayı adeti kesiyor🙈 hasta olmadan önce içmeye başlicaksınız.

Bu da böyle bir dipnot. Bilginiz olsun diye. Belki bir gün işinize yarar

Siz daha kesin yollar deneyin tabi sonra işe yaramazsa arkamdan küfretmeyin:KK52:

Tamponla havuza girince falan sızdırmıyor mu yahu?
Sonuçta sıkıştırılmış pamuk gibi düşünürsek, ıslanınca geçer yani diye düşünüyorum. Beyaz bikiniye de bulaşır, hem havuz suyuna da geçer diye düşünüyorum. Bu yüzden hiç hoş gelmiyor bana. Kullananlar bir yazsalar çok makbule geçecek.

Yıllardır her tatilim regle denk geliyor

Hatta bu sene nisan da iki üç günlük kaçamak yaptık Regl olmadım diye şaşırdım

Bir sıkıntı olmuyor tampon sık değiştirince zaten su almıyor içine

Regl miktarına uygun olanı alırsanız rahat edersiniz
ya bu regl cok acayıp bırsey
her bayram zamanı
her okulların acıldıgı gun
her yılbası
her dogum gunumde hep regl oluyorum :D bıktım bır bayramı da rahat gecıreyım ya dıyorum hep

En güzeli tampon al eczaneden ipli Zaten o seni baya bi rahatlatır bide regl dönemin belli değil ki hiç hapa fln bulaşmayın iyi tatiller

Kızlar, pko hastasıyım, ne zaman geleceği belli olmuyor meretin. :oops: Eczacı regli ötelemek için -ilaç ismi vermem yasaksa kaldırabilirim, bilgim yok- Primolut diye bir ilaç önerdi. Yan etkilerinde ödem yapabilir yazıyor. Kullanan oldu mu? Ödemli ödemli bir tatil geçirmek istemiyorum.:KK17:
Valla hayatımda bi kere kullandım, 10 senelik dostluğum bitti, kuzenimle kavga ettim. Sevgilim o tatilde yanımda olsa ondan da ayrılırdım ve koca bi göbekle dolandım . Bence oluruna bırak. Gelirse de kabullen şortunu giy güneşlen, allahın taktiri buymuş de geç. Bu ilaçlar sonraki ayki adetini de bozuyor. Bi de pco var fln yazmışsın. Kistlenme bi de onlarla uğraşma. Anlamıyo musun adetin gelişini? Yumurta çtlama dönemi yapışkan uzayan esnek bi akıntı geliyo, ondan 15 gün sonra da adrt.

Birkaç defa kullandım, bir sıkıntı yaşamadım. Normalde ilk günüm çok sancılı geçer, ilaç kullandığımda sancı miktarı biraz arttı sadece. Bunun dışında bir etki görmedim, düzenimi de bozmadı.
Sigara kullandığım için de önerilen adetten 1 tane eksik içiyordum.
Ama sizin pko'nuz varmış. Doktorunuza danışmadan kullanmayın bence.

Primolut'un yan etkilerine maruz kalma riskine bile girmeyin derim. Kendisini içtiğimdeki göbeğimin haddi hesabı yoktu. Sinirlerimi allak bullak edip ağrısız olan regl dönemimi resmen korku filmine çevirdi.

Madem kullanabilecek durumdasınız tamponu tercih edin. Ben regl dönemimin tamamında denizdeydim hiç de sıkıntı yaşamadım tampon sayesinde. Sıklıkla değiştirmeniz yeterli.
Bir de ilk kez kullanacaksanız yerleştirme aparatlı olanlarından tercih edin ki garanti olsun.

Back