Tatile gideceğim ama regl?

idilbilgeasya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
552
1.451
113
Kızlar, pko hastasıyım, ne zaman geleceği belli olmuyor meretin. Eczacı regli ötelemek için -ilaç ismi vermem yasaksa kaldırabilirim, bilgim yok- Primolut diye bir ilaç önerdi. Yan etkilerinde ödem yapabilir yazıyor. Kullanan oldu mu? Ödemli ödemli bir tatil geçirmek istemiyorum.

Değilim. Evet, tampon da aklıma geldi ama hiç kullanmadım. Su filan almıyor mu, rahat kullanılır mi bilemiyorum.☹

Değilim. Evet, o da aklıma geldi ama hiç kullanmadım. Su filan almıyor mu, rahat kullanılır mi bilemiyorum.☹

Yıllardır her tatilim regle denk geliyor

Hatta bu sene nisan da iki üç günlük kaçamak yaptık Regl olmadım diye şaşırdım

Bir sıkıntı olmuyor tampon sık değiştirince zaten su almıyor içine

Regl miktarına uygun olanı alırsanız rahat edersiniz

Ay zaten sabahtan beri Primolut bana bakıyor, ben Primolut'a bakıyorum. Sinmedi içime, başlamak istemedi içim. Çok sağ olun kızlar, tampon daha mantıklı gibi bu durumda.❤

Değilim. Evet, tampon da aklıma geldi ama hiç kullanmadım. Su filan almıyor mu, rahat kullanılır mi bilemiyorum.☹
Su almıyor, doğru boyutu alıp doğru kullanırsanız sızdırmada yapmıyor. Tüm gün kullanmayın ama. Belli bir süre kullanın.
Ben birkaç kere kullandım rahatsız bir histi. Sızdırmadığını gördüğüm halde yinede hep tedirgindim. Sevmedim ben kısacası.

Cnm şuan tatilden dönüyorum ve kullandım hiç bir yan etkisini görmedim ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemem

Bende genelde yazın tatil öncesi kullanıyorum regl olmadan dörtgün önce başlıyorum tatilin son günü bırakıyorum. Ödem doğru baya ödem topluyor vucut ayaklarım çok şişiyor. Birde regl günü regl oluyormuş gb agrı sancısı oluyor bende başka yan etki olmadı ama her bünye aynı değil.

Yarın bende tatile çıkıcam ve aynı dertten bende muzdaribim. Ezcaneden primolut aldım bende. Daha 1.5 senelik evliyim çocuğum yok kullansam bi zararı olur mu çocuk mocuk olmama ihtimali olur mu diye düşünüyodum. Bide bilen varsa bacak ve bikini bölgesine lazere gitmeninde bi zararı var mıdır hamile kalmak için

Ya hormonlar işin içine girince bir duraksiyor insan canım valla haklısın.☹ Lazerle ilgili hicbir fikrim yok, tüylerim sapsarı ve lazer olmuyor bana ama bilenler el atar belki.❤

Ben 8 sene önce lazer yaptırmıştım
Bacak, bikini ve genital bölgeme komple çok şükür hamilelikte sorun yaşamadım
Bence ilaç kullanma neticede hormonlara müdehale ediyor yani ben olsam kullanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…