- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.451
- 113
- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
Değilim.Evet, o da aklıma geldi ama hiç kullanmadım. Su filan almıyor mu, rahat kullanılır mi bilemiyorum.☹
Ayyyy en korktuğum... Kilo takıntım var benim azıcık. Allahtan regl dönemi şişlik yaşamıyorum.icince degilde 1 hafta sonra fena sisiriyor
su icseniz icinizde mayalaniyor sanki
kilo almiyosunuz ama iste sanki yedikleriniz icinde sismiste cogalmis gibi oluyorAyyyy en korktuğum... Kilo takıntım var benim azıcık. Allahtan regl dönemi şişlik yaşamıyorum.
Su almıyor, doğru boyutu alıp doğru kullanırsanız sızdırmada yapmıyor. Tüm gün kullanmayın ama. Belli bir süre kullanın.Değilim.Evet, tampon da aklıma geldi ama hiç kullanmadım. Su filan almıyor mu, rahat kullanılır mi bilemiyorum.☹
Cnm şuan tatilden dönüyorum ve kullandım hiç bir yan etkisini görmedim ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilememKızlar, pko hastasıyım, ne zaman geleceği belli olmuyor meretin.Eczacı regli ötelemek için -ilaç ismi vermem yasaksa kaldırabilirim, bilgim yok- Primolut diye bir ilaç önerdi. Yan etkilerinde ödem yapabilir yazıyor. Kullanan oldu mu? Ödemli ödemli bir tatil geçirmek istemiyorum.
Ya hormonlar işin içine girince bir duraksiyor insan canım valla haklısın.☹ Lazerle ilgili hicbir fikrim yok, tüylerim sapsarı ve lazer olmuyor bana ama bilenler el atar belki.❤Yarın bende tatile çıkıcam ve aynı dertten bende muzdaribim. Ezcaneden primolut aldım bende. Daha 1.5 senelik evliyim çocuğum yok kullansam bi zararı olur mu çocuk mocuk olmama ihtimali olur mu diye düşünüyodum. Bide bilen varsa bacak ve bikini bölgesine lazere gitmeninde bi zararı var mıdır hamile kalmak için
Yarın bende tatile çıkıcam ve aynı dertten bende muzdaribim. Ezcaneden primolut aldım bende. Daha 1.5 senelik evliyim çocuğum yok kullansam bi zararı olur mu çocuk mocuk olmama ihtimali olur mu diye düşünüyodum. Bide bilen varsa bacak ve bikini bölgesine lazere gitmeninde bi zararı var mıdır hamile kalmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?