allah razı olsun cnmm saol rabbim bidaha yaşatmasın bana we hçkimseye...ikizleriniz için çooooook üzüldüm.diyecek hiçbişiyim yok ne yazkki.çok zor(((
eğer tatilde denize girmek istediğiniz için sorduysanız bu soruyu tek önerim tampon kullanmanız olacaktır. ben de geçen sene ve bu sene kullandım. hep denize girdim. ilk başlarda insanı tedirgin ediyo. güvenemiyor insan ama sonra alışıyoruz :) çoook büyük kolaylık denize girerken kullanıyorum. denizde bikaç saat kalıp çıkınca pede dönüyorum
benim adetimin son günleriydi
tampon kullanarak girmiştim suya
ilk başlarda çok tedirgin oldum
sonra alıştım .....
için rahat olsun
ewet kızlar tampon bnmde aklıma yattı umarım gerek kalmaz da rahat geçer tatilim nasıl takıp çıkaracağım konusunda çok endişleniyorum ama umarım becerebilirim............tampon koyarsan sorun olmaz.denizden çıkıncada hemen değiştirirsin her ihtimale karşı.bu sene bende mahvoldum bu yüzden.kanama durdururcu hap içtim ve arkasından 20 gün hep kanamam oldu
saol cnmöncelikle ALLAH sabır versin canım,çok üzüldüm(
adet konusunda sana farlutal önerebilirim...farlutal hem adet söktürmek için,hem de erteliyici olarak kullanılabiliyor....mesela ayın 3 ünde tatile çıkacaksan eğer,1 inde içmeye başla zaten içerisinde 10 tane var ve bittikten birkaç gün sonra adet oluyosun...tatilini rahat geçirmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?