• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile Çıkacağız ve Ben Adet Olmamalıyım

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
slm arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım war 3 eylül 6 eylül arası tatile gidicez we bn bu ayın 6 sında adet olmuştum adet düzenim biraz karışık çnkü mart ayında 22 haftalık ikizlerimi kaybettim we ondan snr adetiim bayaa karıştı 2 aydır 6sında oluyorum gene eylüldede 6 sında olursam sorun yokta ya önce olursam napıcam
geciktirici hap içemem hormonları bozuyo ztn adet düzeim arışık
ufff cnm çok sıkıldı yaa.(

ikizleriniz için çooooook üzüldüm.diyecek hiçbişiyim yok ne yazkki.çok zor :((((

eğer tatilde denize girmek istediğiniz için sorduysanız bu soruyu tek önerim tampon kullanmanız olacaktır. ben de geçen sene ve bu sene kullandım. hep denize girdim. ilk başlarda insanı tedirgin ediyo. güvenemiyor insan ama sonra alışıyoruz :) çoook büyük kolaylık denize girerken kullanıyorum. denizde bikaç saat kalıp çıkınca pede dönüyorum

Son düzenleme:
ikizleriniz için çooooook üzüldüm.diyecek hiçbişiyim yok ne yazkki.çok zor :((((

eğer tatilde denize girmek istediğiniz için sorduysanız bu soruyu tek önerim tampon kullanmanız olacaktır. ben de geçen sene ve bu sene kullandım. hep denize girdim. ilk başlarda insanı tedirgin ediyo. güvenemiyor insan ama sonra alışıyoruz :) çoook büyük kolaylık denize girerken kullanıyorum. denizde bikaç saat kalıp çıkınca pede dönüyorum
allah razı olsun cnmm saol rabbim bidaha yaşatmasın bana we hçkimseye...

ewet deniz we hawuz için sorum
ya o tampon bnmde aklıma geldi ama daha önce hiç klullanmadım korkuyorum zor değilmii

benim adetimin son günleriydi
tampon kullanarak girmiştim suya
ilk başlarda çok tedirgin oldum
sonra alıştım .....
için rahat olsun

tampon koyarsan sorun olmaz.denizden çıkıncada hemen değiştirirsin her ihtimale karşı.bu sene bende mahvoldum bu yüzden.kanama durdururcu hap içtim ve arkasından 20 gün hep kanamam oldu

öncelikle ALLAH sabır versin canım,çok üzüldüm :((
adet konusunda sana farlutal önerebilirim...farlutal hem adet söktürmek için,hem de erteliyici olarak kullanılabiliyor....mesela ayın 3 ünde tatile çıkacaksan eğer,1 inde içmeye başla zaten içerisinde 10 tane var ve bittikten birkaç gün sonra adet oluyosun...tatilini rahat geçirmiş olursun

benim adetimin son günleriydi
tampon kullanarak girmiştim suya
ilk başlarda çok tedirgin oldum
sonra alıştım .....
için rahat olsun

tampon koyarsan sorun olmaz.denizden çıkıncada hemen değiştirirsin her ihtimale karşı.bu sene bende mahvoldum bu yüzden.kanama durdururcu hap içtim ve arkasından 20 gün hep kanamam oldu
ewet kızlar tampon bnmde aklıma yattı umarım gerek kalmaz da rahat geçer tatilim nasıl takıp çıkaracağım konusunda çok endişleniyorum ama umarım becerebilirim............

öncelikle ALLAH sabır versin canım,çok üzüldüm :((
adet konusunda sana farlutal önerebilirim...farlutal hem adet söktürmek için,hem de erteliyici olarak kullanılabiliyor....mesela ayın 3 ünde tatile çıkacaksan eğer,1 inde içmeye başla zaten içerisinde 10 tane var ve bittikten birkaç gün sonra adet oluyosun...tatilini rahat geçirmiş olursun
saol cnm:(
ama bn ilaç içmek istemiyorum kızken o ilaçtan içmişym tatilim ii geçmişti ama snrda burnumdan gelmşti hm çok ağrılı hemde çok yoğun we uzun sürmüştü adetim zaten marttan beri yeni düzene girdi hormonlarım içmemek en iisii genede cwbın için aol cnmm

kızlar dua edinde hç tanpona fln gerek kalmasın adetim geç gelsin yada gününde bari 6sında gelsin.....

Back