Tatile Cikacagim Ama

Bende persembe gecesi cikicam canim ewden miami 13 saat fln arabayla oraya gitmemiz gerekiyo gemi ordan cumartesi kalkicak. Cook tesekkur ederim dondugunde yaz mutlka:KK66:

sende yaz bana canim bu arada 13 saat yolculukta aman arada mola verip yuru de kan dolasimi saglansin kuzucuk ta rahat etsin :) hemen hemen ayni zamanlarda cikiyoruz pazar sabah 10da ucagimiz malum 9 da orda olucaz 1 saat oncesi gelin diyorlar ya iste heyecan dorukta valla cumartrsi aksami uyuyamiycam sanirim :)

iceri girer girmez karsiniza gelecek tum x ray (guvenlik personeline) elle arama hamileyim demeniz yeterli olacak. :KK66:
sizi x rayin yanlarindan gecirip ustten arama yapiyorlar....
avm lerdede dikkat edin kizlar magazalara girerken kapilarda hep x raylar var yanlar hep bostur, biraz dardir ama bostur, o bosluklardan gecin mutlaka. :KK66:

iceri girer girmez karsiniza gelecek tum x ray (guvenlik personeline) elle arama hamileyim demeniz yeterli olacak. :KK66:
sizi x rayin yanlarindan gecirip ustten arama yapiyorlar....
avm lerdede dikkat edin kizlar magazalara girerken kapilarda hep x raylar var yanlar hep bostur, biraz dardir ama bostur, o bosluklardan gecin mutlaka. :KK66:

tamam canim ogle yapalim himm ona hic dikkat etmemistim ben birdahakine daha da dikkat ederim :KK66:

sende yaz bana canim bu arada 13 saat yolculukta aman arada mola verip yuru de kan dolasimi saglansin kuzucuk ta rahat etsin :) hemen hemen ayni zamanlarda cikiyoruz pazar sabah 10da ucagimiz malum 9 da orda olucaz 1 saat oncesi gelin diyorlar ya iste heyecan dorukta valla cumartrsi aksami uyuyamiycam sanirim :)
Uyu uyu yorgun argun olma ılk gun. Ewet arada mola verıp bıraz acılmam lazım. Yazarım tabıkı. Selfie cubugu almayı unutma:)

Canm iyi tatiller eylüle dikkat et sende allaha emanetsin olumsuz şeyler çıkarsa karşına takma esin ve kızın yanında bol bol dinlen 5 yıldızlı otellerin kapalı havuzu olur onlardan faydalanirsin en kötü öpüyorum canm

Canm iyi tatiller eylüle dikkat et sende allaha emanetsin olumsuz şeyler çıkarsa karşına takma esin ve kızın yanında bol bol dinlen 5 yıldızlı otellerin kapalı havuzu olur onlardan faydalanirsin en kötü öpüyorum canm
Sağol kuzum sende allaha emnaetsin merak etme teyzesi baya dogum öncesi moral olucak bize bu tatil iyi olucak :)
bende çok öpüyorum sende dikkat et kendine birtanem :KK15:
:KK3:

sagol canim yemekleri mi kotu oluyor otellerin ?

yani çok üst düzey bi otele gitmediğin sürece tek tip oluyo herşey.
benim sana diyeceğim tek sey su :) bolca balık yeşillik ye, balığı iyi kızarttır.
et ve tavuk yememelisin bence. ne olduğunu bilmiyoruz.

bide otellerde damacanadan veriyolar suyu. onu da içme muhtemelen arıtma oluyo dizanteriye kadar götürür allah korusun. otele gitmeden pet sise su al kendine koy oda da dursun :)

hele cola vs.. seyleri sakın içme onları da açık veriyolar.

sen sadece su soda iç :)

yani çok üst düzey bi otele gitmediğin sürece tek tip oluyo herşey.
benim sana diyeceğim tek sey su :) bolca balık yeşillik ye, balığı iyi kızarttır.
et ve tavuk yememelisin bence. ne olduğunu bilmiyoruz.

bide otellerde damacanadan veriyolar suyu. onu da içme muhtemelen arıtma oluyo dizanteriye kadar götürür allah korusun. otele gitmeden pet sise su al kendine koy oda da dursun :)

hele cola vs.. seyleri sakın içme onları da açık veriyolar.

sen sadece su soda iç :)

cok sagol canim ilk gidecegim ve bilgilere gercekten ihtiyacim vardi allah razi olsun tatlim :)

Canım canım naptın geldin mi tatilden? Umarım hayal ettiğinden çook daha keyifli geçmiştir. Güneş kremleri işe yaramıştır. Ben bu sabaha karşı döndüm. Gemiden indikten sonrada biraz miamide kalalım dedim ama öyle bi grip olmuşumki eşiminde tadını kaçırmayım diye sıktım kendimi dönüş yolunda(14saat kadar) bittim artık. Şimdi evimdeyim şükür yatıyorum. Fotogrflar hatıra kaldı:)

ayzeze bilgi verirken dove dove vermissin masallah. herkesin durumu iyi olmayabilir acayip yazmissin bi okuyucu olarak ben bile rahatsiz oldum yani. 2000 kusurde iki kisi tatil icin gayet guzel bi para.

visneli turtam :)) denize giremesen bile gezip esinle vakit gecirmen bile harika olcaktir :)sebamed 50 faktor gunes kremi isini gorur disari cikarken kullaniyorum memnunum. ucak icin hic endise etme inerken biraz sarsar o kadar :) her zaman mutlu olun bebisine ve kendine iyi bak :)
Ay valla ben okurken şiştimm ağzına sağlık kızcağız naıl kibar hala yok çok ucuz yok abartma yok kaçrak niye evlendin sanane kardeşim soruyu cevapla çık yani

Canım canım naptın geldin mi tatilden? Umarım hayal ettiğinden çook daha keyifli geçmiştir. Güneş kremleri işe yaramıştır. Ben bu sabaha karşı döndüm. Gemiden indikten sonrada biraz miamide kalalım dedim ama öyle bi grip olmuşumki eşiminde tadını kaçırmayım diye sıktım kendimi dönüş yolunda(14saat kadar) bittim artık. Şimdi evimdeyim şükür yatıyorum. Fotogrflar hatıra kaldı:)

donduk bizde dun canim cok guzel gecti yaradi valla kapkara oldum :KK70:
ucakta korktum kalkarken kizim semsert oldu her seferinde kasildik cok sonra gecti :)
birde bisi diycem benim karnim tas
gibi oluyor ve tek tarafli sanci giriyor.

donduk bizde dun canim cok guzel gecti yaradi valla kapkara oldum :KK70:
ucakta korktum kalkarken kizim semsert oldu her seferinde kasildik cok sonra gecti :)
birde bisi diycem benim karnim tas
gibi oluyor ve tek tarafli sanci giriyor.
Hava değişimi ya da ymklerden fln olabılır canım panık yapma ama yakında randevun vardır nasılsa doktorunla konus mutlaka. Iyı gecmesıne cokk sevındım insanın dönesi gelmiyo dimi:)

Hava değişimi ya da ymklerden fln olabılır canım panık yapma ama yakında randevun vardır nasılsa doktorunla konus mutlaka. Iyı gecmesıne cokk sevındım insanın dönesi gelmiyo dimi:)

valla donmek istemedim ama evde kuslarimi ozledim :)
sanirim ucak korkusundandi gecti bugun hic olmadi :)
iyi oldu ama dogum oncesi moral oldu bizlere :KK66:

X