Tatile Cikacagim Ama

ucaga hic binmedin mi' aaa hic sehir disina cikmadinmi'' nee bide kacarakmi evlendin....turkiyede insanlarin ne sartlarda yasadigindan habersiz sanirim arkadas. sana tatil icin az gelen 2000 lirayla insanlar tatil hayali bile kurmayip 3 ay gecinebiliyolar. susmaliydim tutamadim kendimi. uslup fena.

:) kacmayi bende istemezdim ailemle sorunlar yuzunden hayatimi yazsam roman olurdu sanirim neler yasadim neler.
ve hala konusmuyorum ailemle dusun gerisini..
evlendikten sonra gidemedik borc harc derken bu zamana
nasip oldu kacirmak istemedik canim herseyi belirttim zaten mesajlarda genede sorun bende ise ozur diledim arkadastan gerci biraz kucumsendim bir garip oldum gibi ama arkadas kucumseme amaciyla soylemedigini dile getirdi zaten neyse sizinde dikkatinizden kacmamis demekki

visneli turtam oncelikle iyi tatiller canim ohh bizim yerimizede yap tatilini ve tadini cikar bebisinle bol bol temiz hava al keyfini cikatt:KK66:
ben dun doktorumdaydim yazini gorunce ona sordum tampon kullanmaniza gerek yok bol bol yuzebilirsiniz cok fazla sakincali yuzme teknikleri yapmadan dedi (takla atmak, uzun soluklu durmadan kulac atmak vs vs)
faktorlu kreme gelince bende 1.5 ay sonra icin kendime 100 faktorlu koruma kremi aldim birde kocaman bir sapka kafama haberin olsun:)))
ucak kismina gelince yaklasik 12 yil havalimaninda calistim ordan biliyorum 6.aydan sonra havalimaninda dr var, check in yaptirdiginiz yerde istersen oradan ucabilir engel yoktur kagidi aliyorsun, yada en temizi kendi doktorundan seyahate engeli yoktur yazisi alip istenirse (ki istenir) check in yapilirken goster bitanem.ucagin zarari yok ben 4.ayima gidiyorum 3.kere ankara ist arasi fuar isim yuzumden gittim geldim sakin korkma cok zevkli :KK66:
iyi tatiller bitanemmm

cok sagol birtanem biz sirketi aradik 36 haftadan sonra isteniyor dedi ben 30 haftaligim zaten.
ilk kez binicem acayip heyecan var icimde umarim cok korkmayiz kizimla :)
tampondan bende son anda vazgectim ama sordugun icin ayrica cook tesekkur ederim ve konuma cevap yazip beni bilgilendirdigin icinde :KK15:
insallah guzel bir tatil geciririm :KK60:

oyy isirsin teyzesi onun minik burnunu.benimde kiz bu arada :)))))
hic korkma emin ol hep binmek isteyeceksin ilk kalkarken insan azcik korkuyo ama oda 15 saniye bisey zaten , minik kuzucugumuzda anneside guclu ve korkmaz zaten eminim :KK66:
bol bol gez eglen ve huzur yasa bitanemm

hic korkma emin ol hep binmek isteyeceksin ilk kalkarken insan azcik korkuyo ama oda 15 saniye bisey zaten , minik kuzucugumuzda anneside guclu ve korkmaz zaten eminim :KK66:

ay desene prenses doguracagiz diye :) masallah size..
esimde askere giderken bindi oda diyor sadece kalkarken ve inerken hafif salliyormus okadar insallah canim havasi dusunduruyor guzel olurda bol bol stresimizi atar doguma bomba gibi girerim :)

BENDE BAŞKA BİŞİ SORMAK İSTİYORUM :)

XRAY DEN GEÇMEK İSTEMEDĞİNDE NASIL Bİ YÖNTEM İZLİYORLAR.

BENCE VİŞNELİ TURTANIN DA GEÇMEMESİ LAZIM.

BENDE BAŞKA BİŞİ SORMAK İSTİYORUM :)

XRAY DEN GEÇMEK İSTEMEDĞİNDE NASIL Bİ YÖNTEM İZLİYORLAR.

BENCE VİŞNELİ TURTANIN DA GEÇMEMESİ LAZIM.

aa xrayden gecemem ben ustumu ararlar sanirim
alisveris merkezinde ogle yapiyorlar ama

sagol canim yemekleri mi kotu oluyor otellerin ?
Bazen zehirlenme olabiliyor tadına iyi bak tuhaf gelirse yeme canım. Ama genelde 4 ve 5 yıldızlı otellerde pek sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Biz 4 yıldızlıya gitmiştik ve yemekler oldukça iyi ve tazeydi. :)

Bazen zehirlenme olabiliyor tadına iyi bak tuhaf gelirse yeme canım. Ama genelde 4 ve 5 yıldızlı otellerde pek sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Biz 4 yıldızlıya gitmiştik ve yemekler oldukça iyi ve tazeydi. :)

bizimki 5 yildizliymis abla bilmiyorum ben genede dikkat ederim :)

Canim konunu yeni gordum. Mayo aldim demissin ama ben gemi icin doktora kagit imzalatmya gittiigkmde doktorum lutfen mayo degil bikini giy dedi. Karnim islak klmasin cok fazla ve bebis (asiri olmadan) gunes gorsun dedi. Mayo malum sudan cikinca islakligini koruyo bi sure. Bn gorsl olark cok severim bikinili hamile bayanlari yada alti sort olanlari fln. O sekilde yptm alisverisi. Sende bi arastir istersen

canim ya bu ucak iznini alirken muayne mi olucaz muayne alttan olmuycak dimi ?

canim ya bu ucak iznini alirken muayne mi olucaz muayne alttan olmuycak dimi ?
Yok tatlim muayene olmuyosun cruise turkar 24 hafta ve sonrasini kabul etmiyor. Doktorum anne adayı henuz 19. Haftadadır dıye kagıt ımzaladı o kadar. Ucak ıcın farklı prosedur sanırım

Yok tatlim muayene olmuyosun cruise turkar 24 hafta ve sonrasini kabul etmiyor. Doktorum anne adayı henuz 19. Haftadadır dıye kagıt ımzaladı o kadar. Ucak ıcın farklı prosedur sanırım

doktorum cagirdi ama ben anlamadim himm bana rapor hazirlancakmista ondan dedim sana soriyim ama :/ alttan bakmaz ama dimi korkuyorum

Uyy kıyamam korkma sanmıyorum bakacagını ama bakarsada endıselenme bebeğin iyiliği için hep:KK66:

kiz ben agdayada gitmedim :KK43:
hazir degilim valla tatil icin cumartesi ye randevum var kuaforume biz yarin aksam gidicez doktora.
aallahim ya varya cok ters oldu.
pazar sabahi ucusumuz var :KK43:

Hiiç p
kiz ben agdayada gitmedim :KK43:
hazir degilim valla tatil icin cumartesi ye randevum var kuaforume biz yarin aksam gidicez doktora.
aallahim ya varya cok ters oldu.
pazar sabahi ucusumuz var :KK43:
hiiç panık yapma canım bavulunu hazırla sımdıden kı eksık kalmasın agdayı doktoru halledınce ver elini bodrum sahıl gunes denız:))cook eglenıceksın emın ol

Hiiç p

hiiç panık yapma canım bavulunu hazırla sımdıden kı eksık kalmasın agdayı doktoru halledınce ver elini bodrum sahıl gunes denız:))cook eglenıceksın emın ol

insallah canim sagol :)
guzel bir tatil geciririz sen ne zaman yolcusun?
hayirli yolculuklar simdiden sanada..

X