Tatile Cikacagim Ama

senin yorumunlarina hayranim gercekten yanlis anlama cuk diye oturtu veriyorsun
ozaman senin dedigini alicam canim
cok sagol allah razi olsun sende bebisinle ve ailenle hep mutlu ol saglicakla kal birtanem

ben size en başından beri yardımcı olacak yorumlar yazıyorum, siz de başka bir arkadaşın bana yazdığı yorumu'' oturtmak '' olarak dile getiriyorsunuz. Tuhaf gerçekten.

Canım ben adetim yeni bittiğinde tatile çıkmıştık. Nolur nolmaz diye havuza girerken tampon kullanmıştım. Havuzdan çıkar çıkmaz odaya gidip çıkarıyordum. Havuzun suyunu olduğu gibi çekiyordu. Sonrasında herhangi bir mantar v.s. Sorun yaşamadım ama yine de kullanmasan mı acaba diye düşündüm. Doktoruna sorsan? Bence tamponsuz girmende sakınca olmaz çünkü rahim ağzı zaten bebek için kapanıyor. Vajina da salgıladığı sıvılarla devamlı o bölgeyi temizliyor. Yine de doktora sor derim ben. Uçak yolculuğu sıkıntı yapacağın en son şey. Güneşte fazla kalma. 50 faktör koruyucunu özellikle yüzüne bol bol uygula. Saat başı tekrarla. Güneş lekesi oluşmasın o güzel yüzünde. Sonra en önemlisi keyfini çıkar. Eğlen doya doya inşallah. Ben de tatilden sonra hamile kalmıştım. Çok iyi gelmişti otatil bana :)

sagol abla cok tesekkur ederim tampon icin sorucam doktoruma 50 faktor alicam gunes kreminide.
insallah hava guzel olur denizde sicak olur da ilk tatilimiz zehir olmasin bize okadar birikim yaptiktan sonra :)

sagol abla cok tesekkur ederim tampon icin sorucam doktoruma 50 faktor alicam gunes kreminide.
insallah hava guzel olur denizde sicak olur da ilk tatilimiz zehir olmasin bize okadar birikim yaptiktan sonra :)
Sıkıntı olmaz merak etme. Olumlu düşün allahım içinize sindirsin :)

ben size en başından beri yardımcı olacak yorumlar yazıyorum, siz de başka bir arkadaşın bana yazdığı yorumu'' oturtmak '' olarak dile getiriyorsunuz. Tuhaf gerçekten.

yardimci olmak icin bisi demedim ki sana canim sadece biraz fazla kucumseyici yazdin herkezin durumu bir degil tabi belki senin icin ucuz olabilir ama emin ol bizim icin pahali esimin aldigi maas 1200.
kira elektrik derken az az biriktirdik bu zamana kadar kredi odedik onca zahmet diyeceksin ki bunlari bana niye an latiyorsun belki durumun iyidir senin hani birde orta duzeyde gelirli bir insan oldugumuzu anlaman icin.

Yalnız güneş kremini asla ihmal etme. Kız geliyor kız bebekte daha çok lekelenme oluyor. Koru kendini güneşten. Otelde bol bol meyve ye. Su iç. Vücudunu susuz bırakma. Bir de soda iç. Terle vücut mineral kaybediyor. Her gün bir şişe mutlaka iç canım. :)

haklisim abla herkez ogle diyor kiz bebekler leke yapiyormus baya korumam lazim kendimi suyu normaldede cok tuketiyorum ama orada daha fazla dikkat edicem

Bende bir seyler yazayım.
İlk olarak yanına 1 tanemi mayo alıyorsun? En az 2 tane almanı öneririm çünkü denizden/havuzdan cıktıktan sonra ıslak mayoyla oturmanın bazı zararları olabiliyor mantar gibi. Sudan cıkınca hemen değiştirirsen daha sağlıklı olur.
Güneş kremi vucudun için 30faktör yüzün için 50+ faktör kullanırsan yeterli olur. Ben beyaz tenliyim bu sekilde kullanıyorum. Ne kullanırsan kullan 1-2 gun cildin hassaslaşacak bu yuzden birde dus sonrası için rahatlatıcı kremler satılıyor onlardanda almanı tavsiye ederim. Ha birde mutlaka dudaklar içinde bir koruyucu almalısın.
Sudan cıktıktan sonra guneslenmeden önce iyice kurulandıgından emin ol. Su damlaları kalırsa leke olusturabiliyor. Bunun dısında deli gibi yanmazsan leken olmaz.
Saat 11-2 arası cok fazla guneslenmemeye calıs.
Tamponla ilgili bir fikrim yok onu doktora danıssan daha dogru olur.

cok sagol canim yazin icin ikinci bir mayo alicam yanima digerler yazdiklarinda iyi oldu onlarida goz onune alicam :)

İlk kez tatilin heyecanı cok guzeldir ben normaldede giderken içim içime sıgmıyor tatil heyecanı bavul hazırlama heyecanı
İyi tatiller

Sorma birtanem icim kipir kipir nasil olacak ucak nasil bisi gidicegimiz yerde hava guzel olur insallah.
Sagol birtanem

Amacım küçümsemek değildi sadece fikrimi söyledim ben. Kendime göre yorum yaptım. Sizin durmunuzu bilmem mümkün değilki.

Canim konunu yeni gordum. Mayo aldim demissin ama ben gemi icin doktora kagit imzalatmya gittiigkmde doktorum lutfen mayo degil bikini giy dedi. Karnim islak klmasin cok fazla ve bebis (asiri olmadan) gunes gorsun dedi. Mayo malum sudan cikinca islakligini koruyo bi sure. Bn gorsl olark cok severim bikinili hamile bayanlari yada alti sort olanlari fln. O sekilde yptm alisverisi. Sende bi arastir istersen

aa dur bende bir arastiriyim ozaman sagol canim bilgin icin :)

ucaga hic binmedin mi' aaa hic sehir disina cikmadinmi'' nee bide kacarakmi evlendin....turkiyede insanlarin ne sartlarda yasadigindan habersiz sanirim arkadas. sana tatil icin az gelen 2000 lirayla insanlar tatil hayali bile kurmayip 3 ay gecinebiliyolar. susmaliydim tutamadim kendimi. uslup fena.

visneli turtam oncelikle iyi tatiller canim ohh bizim yerimizede yap tatilini ve tadini cikar bebisinle bol bol temiz hava al keyfini cikatt
ben dun doktorumdaydim yazini gorunce ona sordum tampon kullanmaniza gerek yok bol bol yuzebilirsiniz cok fazla sakincali yuzme teknikleri yapmadan dedi (takla atmak, uzun soluklu durmadan kulac atmak vs vs)
faktorlu kreme gelince bende 1.5 ay sonra icin kendime 100 faktorlu koruma kremi aldim birde kocaman bir sapka kafama haberin olsun:)))
ucak kismina gelince yaklasik 12 yil havalimaninda calistim ordan biliyorum 6.aydan sonra havalimaninda dr var, check in yaptirdiginiz yerde istersen oradan ucabilir engel yoktur kagidi aliyorsun, yada en temizi kendi doktorundan seyahate engeli yoktur yazisi alip istenirse (ki istenir) check in yapilirken goster bitanem.ucagin zarari yok ben 4.ayima gidiyorum 3.kere ankara ist arasi fuar isim yuzumden gittim geldim sakin korkma cok zevkli
iyi tatiller bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…