Selam kizlarbu pazar ucusumuz var bodruma 1 hafta evlendigimizden beri yapamadigimiz su cok guzel tatili yapicaz insallah.
biraz gec oldu ama durumu anca toparladik o yuzden
Dikkat edicem kendime ama Ilk kez ucaga binicem nasil yapicam bilmiyorum umarim fazla panik yapmam
Mayo aldim Buyuk gobisimi Sikmasin diye herseyimiz hazir evraklarimi felan da alicam.
Gunes kremini kac faktor alsam acaba onda hicbir fikrim yok
birde gunes cildimde leke yaparmi bilmiyorum
Deniz soguk olursa havuzu tercih edicez ben genede her ihtimale karsi tampon kullansam sorun olurmu acaba?
Cnm sahil şeridinde yaşayan ve sürekli eniz kenarında vakit geçiren ve sürekli uçağa binen biri olarak sana bazı tavsiyelerim olacak. Daha önce hiç uçağa binmedin mi? Uçak kısmı kolay, bi şey yok yani. Ben otobüsle seyahat etmekten daha çok korkarım mesela. Daha güvensiz çünkü otoyolda seyahat etmek. Bu arada bazı havayolları uçabilir raporu istiyor, aklında olsun. Doktorundan uçağa binmesinde sakınca yoktur diye bi yazı alman lazım. ama bazı havaholları da istemez.Hani bazı hamilelerin erken doğum riski oluyo ya onun için.
Güneş kremini sormana bile gerek yok. Tabiki en yüksek faktörülü olanından alman lazım. Normalde de yaşlılıkta cilt kanseriden, güneş lekelerinden korunmak için kadıların zaten en yüksek faktörlü olanlarından kullanması lazım. Ama bazı kadınlar illa bronz olcam diye az faktörlü alıyo ama bence mantıklı değil. Cildimizden daha değerli değil bronz olmak.
İyi markalı bi güneş kremi kullanırsan ve her denizden ya da havuzdan çıktıktan sonra direk güneşin altına yatmassan neden güneş leke yapsın ki? Daha önce güney arafında tatil yapmadın sanırırm. Yapsaydın bunların hepsi hakkında zaten fikrin olurdu:)
yapmadim canim ilk tatilimiz dedim hic sehir disina cikmadim :)
arko nem transparan var 30 faktor evde onu mu kullansam yoksa yeni mi alsam bilemedim.
+ ucak icin sirketi aradik 36 haftadan sonra dedi 30 haftalik olucam giderken sorun yok belgeleri yaniniza alin herihtimale karsi dedi alicam zaten.
su havuzda pek tercih etmeyin diyorlar tampon takiyim mi ?
kusura bakma sorup dueuyorum ama :)
yok cnm sor tabiki. Şehir dışına hiç çıkmamana şaşırdım. İnsan bi tatile gider cnm ya, hele hele evlendiketn sonra. Emin ol o zaman daha keyifli geçerdi tatil eşinle. Bana tuhaf geldi biraz kusura bakma.:) Bence evdeki 30 faktörü kullanma. Normalde güneşli havalarda dışarı çıkarken sürmüyomusun sen onu?? 30 faktrlük bence yeterli değil. Çünkğ ben dışarı gezmeye çıkarken bile yaz aylarında 30 faktör kullanıyorum. Hele hele tatilde 50 faktörün altında olmaz zaten. Bu arada denizi tercih etmen daha sağlıklı ama otel kalşiteli bir otelse ve havuzun temizliğine güveniyosan neden olmasın. Tamponu bence kullanabilrisin bi sıkıntı olmaz. Zaten istediğin zaman da çıkarırsın ama tamponlu olarak çok durma bence.
yok cnm sor tabiki. Şehir dışına hiç çıkmamana şaşırdım. İnsan bi tatile gider cnm ya, hele hele evlendiketn sonra. Emin ol o zaman daha keyifli geçerdi tatil eşinle. Bana tuhaf geldi biraz kusura bakma.:) Bence evdeki 30 faktörü kullanma. Normalde güneşli havalarda dışarı çıkarken sürmüyomusun sen onu?? 30 faktrlük bence yeterli değil. Çünkğ ben dışarı gezmeye çıkarken bile yaz aylarında 30 faktör kullanıyorum. Hele hele tatilde 50 faktörün altında olmaz zaten. Bu arada denizi tercih etmen daha sağlıklı ama otel kalşiteli bir otelse ve havuzun temizliğine güveniyosan neden olmasın. Tamponu bence kullanabilrisin bi sıkıntı olmaz. Zaten istediğin zaman da çıkarırsın ama tamponlu olarak çok durma bence.
anladim canim cikmadim is
canim ya kismet olmadi cikmak evlendik kacarak kredi borcuydu felan anca bitti ve kenara para koyduk tatil dedigin ucuz bisi degil ki 2 bin tl otel
ucak biletlerimiz gidis donus 600 2 kisilik bunlar dusun ee yanimiza para da lazim ev durumu evdeki su elektrik vs para ayirma felan dedigim gibi anca firsat bulabildik olsun gec olsun guc olmasin esim dogum icinde sana moral olur dedi surpriz bir sekilde karar verdik umarim denizi sicak olur havuza gerek kalmaz
bgilerin icin sagol canim iyiki yazdin
Hımmm anladım cnm, Keşke kaçarak evlenmeseydin. Bu dönemde hala kaldı mı bunlar ya? Neyse herkezin hayat stnadardı ve yaşam tarzı farklı. Bu arada 2 bin tl tatil için ucuz bile geldi bana. Bence çok güzende büyütme. Çok pahalı değil. Uçak bileti de normal zaten. Tatilin tadını çıkar:)
esim calistigi icin bizim maddi durum adina sık sık cikilacak bisi degil her kezin butcesi ayri kazandigi ayri :)
ailemin yuzune oldu yapabilecegim bisi yok bende ailemin vermesini telli duvakli evden cikmak isterdim olmadi nasip degilmis herkezin ailesi iyi olmuyor iste...
yalnız sunu da söylemeden geçemicem.
tampon sizi korumayacaktır. bebeğinizi de.. bilginiz olsun.
ancak vajinal prezervatifle bu korumayı sağlayabilirsiniz ki sizin zaten artık ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum 30 haftalık gebeliğiniz var. ilk 3 ayda sıkıntılı olduğu için.
ve lütfen o tamponu kullanıp mantara sebep olmayın derim.
haklisin aslinda ben hic o yonden dusunmemistim ve hic tampon kullanmadim hayatim boyunca aslinda korkuyordum nasil yapicam diye.
canim uyardigin icin cok sagol allah razi olsun
korkulacak bi tarafı yok hatta ped den çok daha hijyenik ama gereksiz şeylere sebep olursunuz.
tek tavsiyem, çift mayo alın yanınıza denize girdikten hemen sonra değiştirin. Bu kadar basit :)
bodrumun havası muhteşemdir. hangi otele gidiyosunuz.
ogle yapiyim canim ben bodrum park resort otel canim :) insallah denizin suyu sicak olurda havuza felan gerek kalmaz
canımsın, deniz ısınmamıştır :)
hadi ya
bizde havuza giricez desene
üşütme kendini havuzunda cok sıcak oldugunu düşünmüyorum.
geçen sene bu vakitler biz balayına gitmiştik, kıbrısa çok soğuktu.
kendini üşütme, güneşlen :)
ayzeze bilgi verirken dove dove vermissin masallah. herkesin durumu iyi olmayabilir acayip yazmissin bi okuyucu olarak ben bile rahatsiz oldum yani. 2000 kusurde iki kisi tatil icin gayet guzel bi para.
visneli turtam :)) denize giremesen bile gezip esinle vakit gecirmen bile harika olcaktir :)sebamed 50 faktor gunes kremi isini gorur disari cikarken kullaniyorum memnunum. ucak icin hic endise etme inerken biraz sarsar o kadar :) her zaman mutlu olun bebisine ve kendine iyi bak :)
ogle yapiyim canim ben bodrum park resort otel canim :) insallah denizin suyu sicak olurda havuza felan gerek kalmaz
Otelin ismini falan hiç duymadım ama yemekerine falan dikkat edin bence. Açık büfe ya da et yemeklerinde seçici olun.
ayzeze bilgi verirken dove dove vermissin masallah. herkesin durumu iyi olmayabilir acayip yazmissin bi okuyucu olarak ben bile rahatsiz oldum yani. 2000 kusurde iki kisi tatil icin gayet guzel bi para.
visneli turtam :)) denize giremesen bile gezip esinle vakit gecirmen bile harika olcaktir :)sebamed 50 faktor gunes kremi isini gorur disari cikarken kullaniyorum memnunum. ucak icin hic endise etme inerken biraz sarsar o kadar :) her zaman mutlu olun bebisine ve kendine iyi bak :)