• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatildeyiz

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.305
371
323
Almanya
kizlar selam.

Tatildeyiz suan.. sadece cok bunaldim..
Bir kac gun once canta magzasina giriyorum. Esim surat asti. 10 dakika surdu isim. Burnumdan getirdi. Ayrica zaten bu tatile gelisi yolda surati dusuktu. Ben oyle hevesli guler yuzlu.
Ne oldu diyorum yok bisey diyor.
Dun iste bir konu yuzunden tartistik. Yok insanlari kucuk dusuruyormusum. Nedeni ise burda iki bir cift var tum gundur ellerinde telefonla ilgileniyorlar. Hic birbiriyle konusmuyorlar. Esime diyorum keske oyle yapmasalar.
Yok hor goruyormusum milleti.
Kendi yaptiklarini gormuyor.
Her tatilde boyle kavga cikar.
Ben artik bunaldim. Dun ise birbirimze bagirdik. Ustume carsaf falan firlatiyor. Bugun ise yanlislikla tshirtini yere dusurup islatmisim. Ensemden tutuyor neden yaptin diye.
Gidisimize 2-3 kaldi.
Suan oglumu alip yemege gitti. Ben suan yanlizim.
Cok bunaldim.. mutsuzum..
Napabilirum suan? Sizce? Yakinlarda avm varmis oraya mi gitsem 15 dakikalik mesafe. Ama buralari bilmiyorum..
Artik birde bosanmayi bile goze aliyorum..

Birbirimize kufur falan ediyoruz.. asiri yani..
Boyle devam edemeyiz.. ama korkuyorum yeni hayata nasil tutunucam.. ailem zaten arkamda degil..

Öncelikle size ne milletten her ilişkinin potansiyeli farklıdır.insanları eleştireceğinize kendinize yönelin.tatil planını kim yaptı tatil planı yapan çiftler nasıl boşanma aşamasına geliyorsunuz demekki çok kopuk değilsiniz birbirinizden?

Kedi misiniz siz ensenizden tutuyor, tövbest....

Bağırışlar, hakaretler karşılıklı ise beraber bir psikoloğa gidin. Evladınıza ve kendinize yazık

Evet karsilikli.. ogluma uzuluyorum bende. Suan hotel odasinda oturuyorum tum gundur yemekte yemedim. Esim gidip yiyip geliyor. Hep kendini dusunuyor. Migdesi doysun yeterki

Öncelikle size ne milletten her ilişkinin potansiyeli farklıdır.insanları eleştireceğinize kendinize yönelin.tatil planını kim yaptı tatil planı yapan çiftler nasıl boşanma aşamasına geliyorsunuz demekki çok kopuk değilsiniz birbirinizden?

Birlikte yaptik tatil planini.. her sene boyle oluyor.. artik nefret ediyorum suan belki ofkemden

Küfür ve şiddet (enseden tutmak da bence hafif de olsa bir şiddet).. Benim mantığımda evlilik kavramına yakışmayan iki kavram. Evlilikte bunlar olmamalı. Siz karı-kocasınız yahu. Gercekten anlam veremiyorum eslerin birbirlerine olan bu tür tavırlarına.. B brunettella
Hele ki tatile gitmişken. 1 hafta tatil icin 1 yıl bekleyip tatili böyle geçirmek daha da acı :( Umarım düzelirsiniz

Sizin eşinizle aranızda bitmeyen sorunlar var gibi.. ve tek taraflı değil. Ama tabi şu yaptığı hiç hoş birşey değil.. ensenden tutmak nedir.. terapist şart bence!

Neden yemiyorsun ki? Çok çocukça davranıyorsun bence. Git ye iç keyfine bak. Hazır çocuğa o bakıyormuş.

Sevmiyor musun eşini ? Sizi ne yıprattı böyle bu kadar ?

Bir aile terapisinden yardım ALIN

Back