• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatilde..

rosebud_93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
131
0
96
Hatay
merhaba.. benim sorunum bacağımdaki şu lanet olası kıllar..mafoldumben daha 3 gün önce ağda yaptırmış olmama rağmen şimdi bacağımda göze çok batan kıllar çıktı..kötükedihüso tek tük de değil çok fazlalar.. ve yarın tatile gidiyoruz deniz falan.. bu çabuk çıkan kıllarla tatilde nasıl baş etceğimi hiç bilemiyorum:( aklıma ilk jiletlemek geliyo ama şimdi jilette hergün hergün.. çok kötü yapar bacağımı.. lütfen yardım edin.. önerilerinizi bekleyeceğim:)

epilatörle al ,hem uzama süresi uzar
jilet kötü görüntü oluşturur,kalın çıkar kılların.
iyi tatiller diliyorum

allahallah.3günde niye çıktıki.:uhm:bida aldır sirle.belki bu sefer geç çıkar.başka bişi aklıma gelmiyo benim..

suda dahada çabuk çıkar o zaman, ya epilatör al yanına yada jilet yerine tüy dökücü daha mantıklı olabilir..

sakın canım jiletle alma. 3 günden de hızlı çıkar sonra sen yapamıyorsan en yakın kuaförde sir yaptır bence. zamanla azalır incelir zaten

Antalyada yaşıyorum ve bu sorun her zaman oluyo malum deniz su ve tüyler daha hızlı çıkıyo bu yüzden en mantıklısı ve benimde uyguladığım epilasyon makinası, hem daha iyi sonuç hemde artmasını önlemiş olursunuz a.s.

epilasyon makinasından başka çözüm yolunuz varmı? çünkü annemlere epilasyon makinası aldırabileceğimi sanmıyorum..

Back
X