- 22 Aralık 2023
- 699
- 848
- 28
-
- Konu Sahibi Pisipatisii
Evet puseti de götüreceğim bebek arabasıyla birlikte. Normalde düz zeminde bir türlü uyumadığı için evde de pusetinde arabayı ileri geri götürerek kolayca uyutuyorduk. Ama büyüdükçe aşağı doğru kaydığı boynu hafiften katlandığı için belki omurgasına zarar mı veriyorum acaba rahat mı düşüncesi oluştu. Dün geceden beri park yatağın sallama aparatlarını taktım orda uyutuyorum. Yoksa ya kucağımda uyuyor ya pusette ikimiz için de zor böylesiBen pusetinde uyutuyodum gündüzleri köye gidince. Sallanmazdı benimki ama yerini yadırgamasın bildiği bir yere yatırabileyim diye. Gece de yanımdaydı zaten.
Ben bunu 7 8 aylıkken yapıyodum çok uzun süre uyumazdı maks 30 dk benimki. O yüzden bir şey olmuyodur inşallah diyerek yapıyodum açıkcası.Evet puseti de götüreceğim bebek arabasıyla birlikte. Normalde düz zeminde bir türlü uyumadığı için evde de pusetinde arabayı ileri geri götürerek kolayca uyutuyorduk. Ama büyüdükçe aşağı doğru kaydığı boynu hafiften katlandığı için belki omurgasına zarar mı veriyorum acaba rahat mı düşüncesi oluştu. Dün geceden beri park yatağın sallama aparatlarını taktım orda uyutuyorum. Yoksa ya kucağımda uyuyor ya pusette ikimiz için de zor böylesi
Olabilir aslında mantıklı gayet. Teşekkür ederimBen bunu 7 8 aylıkken yapıyodum çok uzun süre uyumazdı maks 30 dk benimki. O yüzden bir şey olmuyodur inşallah diyerek yapıyodum açıkcası.
Belki böyle bi şey alabilirsiniz. Daha uyguna var mı bilmiyorum. Ama 1 yaşa kadar görümcem bunda sallayıp uyutuyodu. Daha da yatırırdı da bebesi tombikti çok.
Sallamaktan sayılır mı bilmem de kucağımda iyice uykusunu getirip mayıştırıp yatağına bırakıp 5-7 dk hafif olmak şartıyla sallıyorum. Zaten kucağımda yarı uykuda oluyor. Yatağa bıraktığımdaki hafif sallama hareketi de daha kolay dalmasına yardımcı oluyor. Yani ayağımda hiiiç sallamadımBazıları sallamaya karşı. Sende çarşafla falan sallamayı düşündüğüne göre, ayakta sallamakta bir seçenek eğer karşı değilsen.
Bazıları sallamaya karşı. Sende çarşafla falan sallamayı düşündüğüne göre, ayakta sallamakta bir
Güzel bir seçenek teşekkür ederim araştıracağımMerhaba, böyle bir şeyde çok kullanışlı oluyor. Sallanmayı seviyorsa evinizde de kullanırsınız. Sıfır almasanız da ikinci el sitelerinde çok daha uyguna sıfıra yakınları oluyor, bakabilirsiniz.
Marmaris Katlanır Bebek Hamağı Gri Holmen Marmaris Katlanır Bebek Hamağı Gri - ebebek
Doğduğundan beri yatağında asla yatıramıyordum hep emzirme yastığının üzerinde kucağımda uyuyordu. Kucağımıza alıp evin içinde 10-15 dk gezdirip mayıştırıyoruz. Gözlerinden anlıyoruz zaten uykusunun geldiğini. Sonra yatağına koyuyorum park yatak bu arada. Ağlamaya başlayınca hafif hafif ee eee diyorum sallayarak bi kaç dakikada uykuya dalmış oluyor. Ağlasa da almıyorum kucağıma uzun sürmeyecek gibiyse ağlaması. Ama kucağı bırakmadık henüz tam olarak çünkü kucak onun ihtiyacı daha çok küçük olduğu için. Benim için yatağında uyuması bile büyük bir olaykucagi nasil unutturdunuz ya ben besiginde salliyim uyusun diyorum basiyor cigligi
benim kiz aglama kismindan direkt uykuya geciyor kucagimda 5 dkda uyuyor mayissin besige koyayim diyorum besikte basiyor cigligi. bazen kucagimda da agliyor besikte de bugun oyle oldu mesela asla uyumadi kucagimda agladi cok ben de madem agliyor besikte aglasin dedim en son koydum besigine agladi sustu uyudu siraylaDoğduğundan beri yatağında asla yatıramıyordum hep emzirme yastığının üzerinde kucağımda uyuyordu. Kucağımıza alıp evin içinde 10-15 dk gezdirip mayıştırıyoruz. Gözlerinden anlıyoruz zaten uykusunun geldiğini. Sonra yatağına koyuyorum park yatak bu arada. Ağlamaya başlayınca hafif hafif ee eee diyorum sallayarak bi kaç dakikada uykuya dalmış oluyor. Ağlasa da almıyorum kucağıma uzun sürmeyecek gibiyse ağlaması. Ama kucağı bırakmadık henüz tam olarak çünkü kucak onun ihtiyacı daha çok küçük olduğu için. Benim için yatağında uyuması bile büyük bir olay
Maşallah böyle böyle alışacaklar demekbenim kiz aglama kismindan direkt uykuya geciyor kucagimda 5 dkda uyuyor mayissin besige koyayim diyorum besikte basiyor cigligi. bazen kucagimda da agliyor besikte de bugun oyle oldu mesela asla uyumadi kucagimda agladi cok ben de madem agliyor besikte aglasin dedim en son koydum besigine agladi sustu uyudu siraylahala uyuyor
valla bilmiyorum ise basliyorum 2 hafta sonra mecbur uyku egitimi aldimm bebisler agliyor diyorlar ama benim kizim egitimMaşallah böyle böyle alışacaklar demek