• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilde günlük ev kiralamak..

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Arkadaşlar,şimdiden hepimizin bayramı kutlu olsun..:16:
Doğru yere açmışımdır umarım konuyu..:17:
bayramda şehir dışına çıkacağız ,iki bebekle otel odasının sıkıcı olacağını düşünüp günlük ev kiralamaya karar verdik..1+1,dayalı döşeli..Günlük kirası 60 tl..Yani kişi başına yarı yarıya düşünsek 30 tl ye geliyor..Ortalama bir otel hem daha pahallıya gelir ,hem de yapılabilecekler sınırlıdır diye düşünüyorum..Uzun zamandır günlük ev kiralama fikri beni cezbediyordu..

Daha önce günlük ev kiralamış arkadaşlar varsa olumlu ya da olumsuz tecrubelerini paylaşırlarsa sevinirim..:71:

Sizin için bir değişiklik olacağını düşünüyorsanız iyi yapmışsınız. Özellikle de küçük bebekli aileler ev ortamında daha rahat ediyorlar.
Ancak benim kişisel fikrim, yemek, bulaşık, temizlik, yatak toplama derdimin olmayacağı bir yerlere gidip tam anlamıyla tatil yapmak.
İyi bayramlar.

benim tercihimde otel olur zira biz yazlık yerde yaşıyoruz günlük ev temizliği ,yemeyi , filan derken evden farksız .ama otelde yemek bulaşık temizlik derdin olmuyor yani gerçekten tatil yapıyorsun seçim size kalmış iyi tatiller

Sizin için bir değişiklik olacağını düşünüyorsanız iyi yapmışsınız. Özellikle de küçük bebekli aileler ev ortamında daha rahat ediyorlar.
Ancak benim kişisel fikrim, yemek, bulaşık, temizlik, yatak toplama derdimin olmayacağı bir yerlere gidip tam anlamıyla tatil yapmak.
İyi bayramlar.

yemek yapmakla uğraşmayı düşünmüyorum zaten..dışardan söyleyeceğiz ya da dışarda yiyeceğiz..Şu anda da yemekle pek uğraşamıyorum,genellikle eşim yapıyor..:)
Teşekkür ederim görüşleriniz için..

Biz suriye'ye gidiyoruz bayramda..
ve cok kalabalık gidiyoruz..
ev tutmayı düşünüyoruz sebebi ise sadece ytmalık eve gececeğiz yemeğimiz gezmemiz dısarıda ve aksam daha rahat bir ortam olması..
henüz bir tecrübem yok..umarım iyi olur..

Biz suriye'ye gidiyoruz bayramda..
ve cok kalabalık gidiyoruz..
ev tutmayı düşünüyoruz sebebi ise sadece ytmalık eve gececeğiz yemeğimiz gezmemiz dısarıda ve aksam daha rahat bir ortam olması..
henüz bir tecrübem yok..umarım iyi olur..

biz de yatmalık olarak düşünüyoruz,akraba ziyaretleri yapacağız..inşallah sizin için de iyi olur :16:

kiralayacağınız ev size tertemiz bir şekilde teslim edilecekmi? içine girince temizlik derdi olmamalı.
her taraf toz olmamalı.
kaç gün kalacağınızda önemli.

kiralayacağınız ev size tertemiz bir şekilde teslim edilecekmi? içine girince temizlik derdi olmamalı.
her taraf toz olmamalı.
kaç gün kalacağınızda önemli.

ev temizdi ama kombi çocuk odasında olduğu için tedirgin olduk,otele gittik..ama aralık ayı içinde başka şehirde tekrar düşünüyoruz...

Back
X