• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilde Dukan

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.790
28.352
798
49
$1370379640-2013-resmi-tatil-gunleri.webp

Dr.Dukan tatile çıkacakları diyetten vazgeçirmeyecek ama tatilde ipin ucunu kaçırmadan ama tatilinde keyfini cikararak uygulanabilecek bir formül sunuyor:Tatilde Güçlendirme Evresini uygulamak ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek.

Yapmanız gerekenler güçlendirme evresini oldugu sekliyle uygulamak .Fakat tek bir ekstra var .Bu dönemde her akşam 1 kadeh

şaraba izin var:7:

Yapacaklarimiz:

*6 gün seyir evresinin sebze+protein günündeki gibi saf proteinler ve sebzeler

*Günlük öğüne 2 dilim tam buğday ekmeği,30gr kadar yağlı peynir ve bir porsiyon meyve ekliyoruz.

*1 gün ataktaki gibi saf proteinle besleniyoruz.(yine persembe olabilir )

*haftada 2 öğün ödül yemeği yiyoruz(arka arkaya denk gelmeyecek sekilde, başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh şaraptan oluşan

bir menü)

*Gunluk en az 2 litre su içiyoruz.

*Hareket ediyoruz En az 25 dakika yürüyoruz.

*Ve her gün 1 kadeh şarap içebiliyoruz.

Döndüğümüzde de en azından kilo almamış oluyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Guclendirme evresi hakkinda detayli bilgi icin:

DUKAN DIYETI GUCLENDIRME EVRESI

Son düzenleme:
lisacım iyiki varsın. sen olmasan ne yapardık biz. süper dukancan seniiiiiii:46::46::38::38:

Birlikte yapiyoruz canim:29::29::13::38:bu boyle uzar gider ,sirada ramazanda Dukan var:52::52:Sloganimiz "OMur boyu Dukan ":1::1:artik menopazda dukan ile sonlandiririz:9:dusunsene yasli kadinlar oluyormusuz ve biz hala burda dukan konusuyormusuz:30::30:neyse istedigimiz kilolara inince daha nice konularda hep birlikte olacagiz insallah.Birgun gelecek hamilelik topiklerinde birgun gelecek bebek bakimi topiklerinde sonra cocugum okula basliyor ,coccugum ergen ............Dukan omur boyu surermi bilinmez ama Kadinlar Kulubu yillarca surecek bizimle :29:

Bende tatilde güclendirmeyi uygulamayi düsünüyorum. Yalniz günde iki dilim ekmek tùketmeyi gereksiz buluyorum acikcasi- sirf tatilde degil, güclendirmede illaki iki dilim ekmek yenilmesine anlam veremiyorum.. Iki dilim yiyebiliriz, evet, ama mecbur degiliz ki.. Su an ac mi geziyoruz? Yoo.. Bana göre bir dilim ekmek cok bile :1::1:
Meyve konusundada aynisini düsünüyorum - hergün yemeye mecbur degiliz, sadece imkanimiz var- diye algiliyorum. Diyete baslamadan evvelde malesef hergün meyve yemiyordum.. Su an gözümde tütüyorlar :1:

Alkol kullanmadigim icin tatilim daha bir süper gecer sanirim :1::1:

Ama daha cok var... :27:

Back
X