• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi tatilde 1 yaş ve üstü çocuklar ve sivrisinekler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

specialx

Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
662
3
96
Diğer
merhaba.kızım 17 aylık malum yaz geldi.yazlığa gideceğiz fakat akşam çok sivrisinek oluyor.şimdiye kadar kızım için sinek kovucu losyonlardan kullanmadım.bu yaz galiba kullanmam gerekecek.bu aralar reklamlarda bitkisel 2 aylıktan itibaren kullanılabilen losyon var.ondan veya başka birşey kullanıp memnun olan var mı? :71:

beni acayip sever bu sivrisinekler. ısırıklarım o kadar çokki (200 civarı vardır) hatta herkes bu sivrisinek değildir, doktora görün derdi. kullanmadığım spreyler, losyonlar, elektrikli ıvır zıvırlar mumlar herşeyi denedim. spreyler işe yaradı ama yapış yapış kalıyordu vücudumda. en iyisi bulabilirsen citronella yağı al. biraz kolonya ile karıştır vucuda sprey olarak sık. hem ferahlatıyor hem de sivrisinekler 10 m yaklaşmıyor. bu karışımı buzdolabında bekletirsen soğuk soğuk iyi geliyor. hem de doğal.

arkadaşım özür dilerim, bebek için kullanacakmışsın. sonradan gördüm. nette araştırdım da yağlar bebeklere zararlıymış. solunum problemi yapabilirmiş veya ciltlerinde tahriş. en iyisi eczaneye danış veya bebeğin doktoruna.

olsun yine de teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.
kimsenin böyle bir derdi olmayacak sanırım bu yaz.

bende düşünüyorum,doktorumuza sorucam ama dediğin gibi reklamlarda çıkan ürünü alabilirim muhtamelen.gerçi kızımın cildi çok allerjik bir cilt,doktorla konuşayım yazarım.

Back