tatil

karon_73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2
0
öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. bende bir eğitimci olarak 2007-2008 eğitim öğretim yılı sonunda bütün öğrenci ve öğretmen arkadaşlara iyi tatiller dilemek istiyorum. malum 1 yıl çalışılıp çok büyük emekler harcanarak öğrencilerimize yavrularımıza iyiyi, güzeli, doğruyu herşeyden öncede iyi ve dürüst birer birey ve vatandaş olmaları yolunda birşeyler öğretebildiysek ne mutlu bize. sanırım bu yazdığıma bütün öğretmen ve eğitimci arkadaşlar katılacaktır. ayrıca bu pazar günü hem babalar günü hemde üniversite sınavı olacak. yani çok heyecanlı bir pazar geçireceğiz. sınava girecek yavrularımıza sonsuz başarılar. umarım herşey gönüllerince olur. ama olmazsada dünya nın sonu değil öle değil mi? onlara çok destek olmalıyız. unutmayın sevgili veliler gençlerimizin buna, yani bizim anlayışımıza çok ihtiyaçları var. aynı durum karnelerdeki sonuçlar içinde geçerli. unutmayın ki bizi her sölediğimiz söz, yaptığımız her davranış onları psikolojik açıdan çok etkilemektedir. ve bu etkilenme bir ömür boyu devam edecektir. o yüzden ne olur lütfen biraz daha anlayış ve sevgi ile yaklaşalım onlara. onlar bizim herşeyimiz....

sınava giren çocuklarımıza başarılar diler tatile çıkacak olanlarada iyi tatiller dilerim.

valla tatil mi bu ben bilemiyorum benim oğlum ilkokul 3. sınıfa gecti.tatil için öyle ödevler verildi ki cocugumun tatilin keyfini çıkaracagına inanmıyorum öğretmenlerimize sormak istiyorum tatil için bu kadar cok ödev normal mi merak ediyorum

X