Bebek Beslenmesi tatil yada izin dönüşü huysuzluk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
arkadaşlar 2hafta memleketteydik..orada 4 dişimiz çıktı ama tam olarak çıkamadı..kızım uslu bir bebekti kucak istemezdi..doğal olarak kucaktan inmedi..hep kalabalıktı..şimdi evde kapıdan çıkınca yıkıyor ortalığı..ayağa kalksam atlayıp bacağıma yapışıyor..gece uyumuyor orada uyuyordu..yanıma yatırınca uyuyor..eşim yatırma alışır diyor..ee beşiğinde uyumuyor..
aynı durumu yaşayan var mı..hep böyle mi olacak..zamanla düzelir mi..çok moralim bozuluyor..üstelik eşya toplamam lazım haziran sonuna kadar..daha bavulu açamadım

Son düzenleme:
canım haliyle oraya kalabalığa gürültüye ordakilerin ilgisine alışmış eve gelince yalnız kalınca yadırgadı.bu çok normal eee biz bile memleketten dönünce aramıyormuyuz orayı? alışacak annesi bir iki gün sonra normale döner.merak etme.

cnm biz kısa tatiller yani hafta sonları gidip geliyoruz memlekete bazen; orda ilgi fazla oluyor bikaç güne kadar alışır eski düzene eşinin dediği gibi yanına yatırmamaya çalış uyumuyorsa eğer ağlamıyorsa beşiğinde bırak ağlıyorsa da oynayın yorulsun o zaman kendiliğinden uyur kalır az sabır

Zaten hep böyle olur. Herşey misafirlikten dönüşte başlar :)
Bende memlekete gidince 1 gün kalırım bazen kalmam bile ama oğlum hep huzursuzdur günlerce sürer.Evden çıkmaya korkuyorum artık.

sağolun arkadaşlar içim rahatladı..böyle devam etmesin nolur kafayı yerim benkafamçokkarıştı

benim oğluş da yapıyor aynı şeyleri.beşiğince yatmıyor,kapıdan çıksam ağlıyor. oradaki ilgiye alıştı tabi sürekli ilgi istiyor oyun istiyor .offf inş düzelirlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…