S sophronie Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 912 264 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #1 Kızlar tatile cıkıyorum, bir ay evde yokum. Buzdolabımın fisini cekmek istiyorum giderken. Dolabın ici bombos zaten. Yalnız koku moku olur mu, yapmam gereken bi sey var mı bilmiyorum. Buzlukta buz var mesela onu kazımam mı gerekiyor?
Kızlar tatile cıkıyorum, bir ay evde yokum. Buzdolabımın fisini cekmek istiyorum giderken. Dolabın ici bombos zaten. Yalnız koku moku olur mu, yapmam gereken bi sey var mı bilmiyorum. Buzlukta buz var mesela onu kazımam mı gerekiyor?
AzRASILAM Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 26 Nisan 2008 21.000 7.606 39 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #2 1 2 gün önceden çekin içini temizleyin kapılarını açık bırakın bişey olmaz
elalale Ol der mi ki?ınsallah... Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 1.293 1.570 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #3 ben dolap fisi cekilmez ,makinaya zararli diye biliyorum. 1 ay bos calissin ne olur ki?
Anti Depresan ☁ ATATÜRK ☁ Pro Üye Anneler Kulübü 23 Temmuz 2014 5.359 17.587 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #4 Gitmeden önce temizlerseniz hiçbir sorun olmaz. Çalıştığında zaten koku felan kalmıyor.
S sophronie Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 912 264 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #5 elalale .!.: ben dolap fisi cekilmez ,makinaya zararli diye biliyorum. 1 ay bos calissin ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Dolap vızır vızır ses cıkartıyor ya patlıcak gibime geliyor korkuyorum. Evde yokken aklım kalır bi sey mi oldu diye
elalale .!.: ben dolap fisi cekilmez ,makinaya zararli diye biliyorum. 1 ay bos calissin ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Dolap vızır vızır ses cıkartıyor ya patlıcak gibime geliyor korkuyorum. Evde yokken aklım kalır bi sey mi oldu diye
S sophronie Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 912 264 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #6 Anti Depresan .!.: Gitmeden önce temizlerseniz hiçbir sorun olmaz. Çalıştığında zaten koku felan kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
Anti Depresan .!.: Gitmeden önce temizlerseniz hiçbir sorun olmaz. Çalıştığında zaten koku felan kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.998 62.927 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #7 Eskiden boşaltılır temizlenir kapısının önüne sandalye konur öyle gidilirdi uzun tatile Şimdi deepfreeze dolu diye biz çekmiyoruz Yalnız bir kere dayımların yazlıkta elektrik kesintisi olmuş; her şey kokuşmuş; o dolabı temizleyinceye kadar anaları ağlamış
Eskiden boşaltılır temizlenir kapısının önüne sandalye konur öyle gidilirdi uzun tatile Şimdi deepfreeze dolu diye biz çekmiyoruz Yalnız bir kere dayımların yazlıkta elektrik kesintisi olmuş; her şey kokuşmuş; o dolabı temizleyinceye kadar anaları ağlamış
elmadilimi ❤️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2013 5.703 9.097 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #8 İçi boşsa eğer sıkıntı olmaz. Ama bizim gibi buzlukta etler varken şarteli kapatıp gitmeyin. Sonra balayı dönüşü kabus olmuştu bize..
İçi boşsa eğer sıkıntı olmaz. Ama bizim gibi buzlukta etler varken şarteli kapatıp gitmeyin. Sonra balayı dönüşü kabus olmuştu bize..
Mata Hari Evdeki huzur,zenginlik budur.. Kayıtlı Üye 27 Haziran 2011 7.011 19.528 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi sophronie #9 damdan .!.: Eskiden boşaltılır temizlenir kapısının önüne sandalye konur öyle gidilirdi uzun tatile Şimdi deepfreeze dolu diye biz çekmiyoruz Yalnız bir kere dayımların yazlıkta elektrik kesintisi olmuş; her şey kokuşmuş; o dolabı temizleyinceye kadar anaları ağlamış Genişletmek için tıkla... Aynı şey benim Başıma geldi. Akıllı kocam tatile giderken evden çıkmadan önce bütün şartelleri indirmiş Eve bir geldik ki ceset var sanki evde. Buzluğun delikleri olur ya oralardan Sirkeli sular döküp temizledik ancak öyle gitti koku. Buzdolabını atacaktım ama daha 1 3 aylıktı :) Bence çekmeyin fişini her halükarda kokuyor.
damdan .!.: Eskiden boşaltılır temizlenir kapısının önüne sandalye konur öyle gidilirdi uzun tatile Şimdi deepfreeze dolu diye biz çekmiyoruz Yalnız bir kere dayımların yazlıkta elektrik kesintisi olmuş; her şey kokuşmuş; o dolabı temizleyinceye kadar anaları ağlamış Genişletmek için tıkla... Aynı şey benim Başıma geldi. Akıllı kocam tatile giderken evden çıkmadan önce bütün şartelleri indirmiş Eve bir geldik ki ceset var sanki evde. Buzluğun delikleri olur ya oralardan Sirkeli sular döküp temizledik ancak öyle gitti koku. Buzdolabını atacaktım ama daha 1 3 aylıktı :) Bence çekmeyin fişini her halükarda kokuyor.