Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Benim regl 6 gün gecikti. 1 hafta sonra tatile gidiyorum. O döneme denk gelirse yıllık planım mahvolur( ne yapa bilirim lütfen bilgisi olan bilgilendirsin
Kızlar merhaba. Benim regl 6 gün gecikti. 1 hafta sonra tatile gidiyorum. O döneme denk gelirse yıllık planım mahvolur( ne yapa bilirim lütfen bilgisi olan bilgilendirsin
Kurban bayramında bende aldım p ile başlayan bi ilaçtı. Düzensiz kullanmama ragmen tatili rahatca atlattım ve bayramın 4.günü adet olmuştum. Ama işin saçma tarafı 10gün sonra bu hafta tekrar adet oldum. Hormonları tepe takla yapıyo sanırım