Lekeler, Çiller Tatil sonrası güneş lekesi ile dönen var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gxuxlse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
592
0
a.s.Arkadaşlar merhaba dün tatilden döndum ,Cildim sorunlu olduğu için yaz kış yüksek faftörlü koruyucu kullanırım , orda'da o kadar dikkat etmeme rağmen yine göz altlarım ve dudak kenarları rengi çok koyulaştı bana acilen tavsiye edebileceğiniz bir taktik varmı kapatıcı sürüyorum daha çirkin duruyor zamanla açılırmı dersiniz?

a.s.Arkadaşlar merhaba dün tatilden döndum ,Cildim sorunlu olduğu için yaz kış yüksek faftörlü koruyucu kullanırım , orda'da o kadar dikkat etmeme rağmen yine göz altlarım ve dudak kenarları rengi çok koyulaştı bana acilen tavsiye edebileceğiniz bir taktik varmı kapatıcı sürüyorum daha çirkin duruyor zamanla açılırmı dersiniz?

uff korktum şimdi ben de mirmirmirmir gözlüksüz duramıyorum genelde, hafif iz kalıyor ama ne yapayım. Ancak dudak kenarları neden oluyor acaba özellikle?:uhm:

o tatil lekelerinden az çekmedi ablam ne zaman güneşe çıksa yine belirginleşirdi...
hatta akne izleri falanda vardı...
ama sonra bir eczacı keşfetti ilaç yaptırıyor yüzünde leke de kalmadı esmer cildi de bembeyaz oldu...
ama bu tür ilaçlar her cilt tipinde ne kadar sonuç verir bilmem ablamda faydalı oldu...

o tatil lekelerinden az çekmedi ablam ne zaman güneşe çıksa yine belirginleşirdi...
ama sonra bir eczacı keşfetti ilaç yaptırıyor yüzünde leke de kalmadı esmer cildi de bembeyaz oldu...
ama bu tür ilaçlar her cilt tipinde ne kadar sonuç verir bilmem ablamda faydalı oldu...

ilacı merak ettim.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

uff korktum şimdi ben de mirmirmirmir gözlüksüz duramıyorum genelde, hafif iz kalıyor ama ne yapayım. Ancak dudak kenarları neden oluyor acaba özellikle?:uhm:

maşallh kızlar ne hızlısınız
gozlük taktığımda da diğer yerlerle çok farkoluyor her halukarda leke oluyor yanii inan yuzume 40 faktörlü kullandım dudak kenarları bilmiyorum kii hersene yanak yani gözaltlarımda olyrdu bu sene dudak kenarında da oldu:sm_confused:

yok canım yaa cil değil leke karartı yani ama çok çirkin yanagımın ust kısmı:1no2:

benimde dudak üstü ve cenemde oluyor karatı. bol bol nemlendırici krem surüyorum.biraz yanıyor ama ız kalmadan gecıyor. bunun icin dr. gittim hipokort adlıbır krem verdı .ama nemlendıcı krem en ıyı.a.s.

ilacı merak ettim.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

3 çeşit ilaç yapılıyor onun yüzüne ama karışımlarla olduğu için bir adı yok canım...
çok da faydasını gördü...
Ankara da biz eczacı yapıyor...
şimdi aklıma geldi bana da geçen sene cildim için güneş kremi yapmıştı memnun kalmıştım...

3 çeşit ilaç yapılıyor onun yüzüne ama karışımlarla olduğu için bir adı yok canım...
çok da faydasını gördü...
Ankara da biz eczacı yapıyor...
şimdi aklıma geldi bana da geçen sene cildim için güneş kremi yapmıştı memnun kalmıştım...

lekleri geciriyormu canım bu bahsettiğin karışım ben Ankara dayım sana zahmet hangi ecz olduğunu yazarmısın ?En azından bi konuşur fikir alırım:sm_confused:

benimde dudak üstü ve cenemde oluyor karatı. bol bol nemlendırici krem surüyorum.biraz yanıyor ama ız kalmadan gecıyor. bunun icin dr. gittim hipokort adlıbır krem verdı .ama nemlendıcı krem en ıyı.a.s.

şimdiye kadar bende çok şey kullandım ilaç veya doğal düzeltiyorum herkış biraz duzeliyor yazın tatilde yine aynı sıkıntı bıktım artık herkes ne guzel yanmışsın diyor ama yüzümdekiler beni sinir ediyor:KK43:

şimdiye kadar bende çok şey kullandım ilaç veya doğal düzeltiyorum herkış biraz duzeliyor yazın tatilde yine aynı sıkıntı bıktım artık herkes ne guzel yanmışsın diyor ama yüzümdekiler beni sinir ediyor:KK43:

sanırım güneş koruyucunu daha yüksek faktör almalısın.bana dr. 50 faktör la-roche nin al demişti. aynı markanın lekeler ıcın kreminide vermıstı. ama bana pahalı gelmişti. şimdi almadıgıma pişman oldum. en kısa zamanda alacağım.

sanırım güneş koruyucunu daha yüksek faktör almalısın.bana dr. 50 faktör la-roche nin al demişti. aynı markanın lekeler ıcın kreminide vermıstı. ama bana pahalı gelmişti. şimdi almadıgıma pişman oldum. en kısa zamanda alacağım.

Güzelim 3 yıl önce dr bana Coppertone nin 45 faktörlüsünü önerdi yaz kıs bunu normal nemlendirici gibi kullanacaksın dedi ama yıne yapıyordu bu yıl farklı ama iyi bi marka aldım yıne yaptı yuzum guneş görmesin yanii:sm_confused:

canım sana zahmet ankaradaki o eczanenin ismini yazarmısın yerimseniben

Canlarım tatildeyken havuzdan veya denizden her neyse cıktığınızda vücudunuzu hawluyla kurulamayıp güneşte bırakırsanız o damlacıklar leke olarak Kalır. O yüzden kurulanmaya dikkat Edin Oke :)

bende 2 ağustoata elmacık kemiklerimin üzerinde kocaman güneş yanıkları ile döndüm çok moralim bozuldu soluğu doktorda aldım fakat nette rastladığım cilthekimi.com daki habibullah hocaya daha çok güvendim onun tavsiyesine uyup 3 lü kreme başladım coppertone spf50 güneş kremi kullanmaya başladım sonuç derseniz daha yeni başlladım ama psikolojikmidir bilmem bence hızla düzeliyo moralim düzeldi herkesin cilt yapısı farklı ama sonuç alan çok kişi var umarım önümüzdeki yaz tekrar çıkmazlar vücudumda 1 tane güneşten oluşan nokta bile yokken yüzümde niye oluştuki oysa koruyucuda kullandım?

Son düzenleme:
X