• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil parasi

Kremsantikk

Ailem benim en büyük servetim.
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
326
402
103
Bayanlar Merhaba

Direk konuya dalayım şimdi biz arkadaşımla tatile gidecektik biletleri ayırdık sabah netten fakat 3 gün sonra sorun çıkınca iptal ettirmek zorunda kaldık arkadaşımın kartından çektik parayı 430 lirasını on ödemeli geri kalanını 3 takside boldurmus bende ona yolladım hemen akabinde diğer 430 lirayi fakat iptal ettirildigi takdirde sizce benim paramı geri yollamasi gerekmiyormuydu yoksa benmi yanlış hesap yapıyorum bazen aklım ciddi anlamda duruyo help me lütfen :110::kızgın:

Para nereye yattı.Ödeme yaptığınız şirket iptalde ne kadarını geri ödüyor.Parayı geri aldı mı ki sana geri ödesin.

Para nereye yattı.Ödeme yaptığınız şirket iptalde ne kadarını geri ödüyor.Parayı geri aldı mı ki sana geri ödesin.

Soyleki o parayi geri almış . Yani toplamda 860 lira tatil ücreti karttan bu miktar çekilip 3 taksite bölünüp kısmi ödeme olarak 430 tl çekilmiş yazıyor mailde ne anlamaliyim

Hiç bişey anlamadım ki...

860 tl tutarindaki rezervasyonunuz sanal pos kullanılarak x nolu kartinizdan 3 taksit yapıp 430 tl kısmı ödeme yaptınız yazıyor . Arkadaşıma ben kendi payıma düşeni gönderdim sonra iptal ettik o geri iade aldı .bende para iadesi yapıldıysa benim paramda geri göndermesi gerekmiyor muydu

860 tl tutarindaki rezervasyonunuz sanal pos kullanılarak x nolu kartinizdan 3 taksit yapıp 430 tl kısmı ödeme yaptınız yazıyor . Arkadaşıma ben kendi payıma düşeni gönderdim sonra iptal ettik o geri iade aldı .bende para iadesi yapıldıysa benim paramda geri göndermesi gerekmiyor muydu

Gerekiyordu. Ara iste.

Geri iade diye birsey olmaz. Iade olur. Bence coo beyin firtinasina gerek yok. Gerekirse 2-3 gun bekleyin sonrada sorun. Ayip birsey degil bu. Belki atladi vs.. kesinlikle ters dusunmesini gerektirecek birsey yok ortada

Geri iade diye birsey olmaz. Iade olur. Bence coo beyin firtinasina gerek yok. Gerekirse 2-3 gun bekleyin sonrada sorun. Ayip birsey degil bu. Belki atladi vs.. kesinlikle ters dusunmesini gerektirecek birsey yok ortada

Off varya çok takılırım böyle kirilcakmi uzulcekmi lafımdan ya yanlış anlarsa diye iki uckez üstü kapalı iade gerceklestimi felan dedim oda oldu dedi ama bana sana yollayım gibi birşey demedi

Yapacaginiz sey tatli dille tatil parasini gondermistim sana odene yapilmis galiba benim de elim sikisik biraz su odemem var ne zaman verebilirsin ona gore ayarliyayim kendimi falan gibi bir seyler soyleyip iste parani.

Unutmussa tepkisinden anlarsin. Umursamaz tavir takinirsa arkd nasil bir insan oldgnu ogrenirsin.

Gidememe sebebi senden kaynaklanmis olabilir. Bu parani geri vermeme sebebi olamaz

Off varya çok takılırım böyle kirilcakmi uzulcekmi lafımdan ya yanlış anlarsa diye iki uckez üstü kapalı iade gerceklestimi felan dedim oda oldu dedi ama bana sana yollayım gibi birşey demedi
Acikca sorun ciddiyim...kimse kimseye 5 kurus vermiyorken siz neden utaniyorsunuz

Back
X