Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
side ya da alanya olacak sanırım . çünkü bize çok yakın ikisi de.Kaş, side, alanya, kemer.
İyi tatiller.
Chelzy gitmişken Kalkan'ada uğra bayılacaksınSu anda Kaş'tayim ve bundan sonra tatil icin bask bir tercihte bulunmam.Tabi bu biraz sizin tatil anlayisinizla da ilgili.
Chelzy gitmişken Kalkan'ada uğra bayılacaksın
Konu sahibi Side diyorum ben
Ben Side'ye gideceğim.
Çok güzel geldi gözüme.
Eğlence ve gece hayatını yaşamak için de Bodrum Gümbet'i tercih ettim.
Bronzlaştırmayan güneş kremi olarak da 50+ olanların çoğu bronzlaştırmıyor zaten. Hatta +30lar da öyle.
Üzerinde hem bronzluk hem koruma sağlar yazmıyorsa hepsi uygundur yani. Bronzlaştıran bir ürün olunca zaten yazılı oluyor.
Belek'te nerde kalıcaksınız ?arkadaşlar antalya BELEK te karar kıldım. siz de önerir misniz
sideyi mi alanya yı mı önerirsiniz? bi de bronzlaştırmayan bir güneş koruuyucu önerisi istesem:)
sideden vazgeçtim. pek güzel şeyler yazmıyor nette
otelBelek'te nerde kalıcaksınız ?
Otel ,yazlık ?
O zaman isabetli bir seçim olmuş
belekten vazgeçtim denizi bulanıkmış çünkü. side de karar kıldım en son. bakalım :)Ben Side'ye gideceğim.
Çok güzel geldi gözüme.
Eğlence ve gece hayatını yaşamak için de Bodrum Gümbet'i tercih ettim.
Bronzlaştırmayan güneş kremi olarak da 50+ olanların çoğu bronzlaştırmıyor zaten. Hatta +30lar da öyle.
Üzerinde hem bronzluk hem koruma sağlar yazmıyorsa hepsi uygundur yani. Bronzlaştıran bir ürün olunca zaten yazılı oluyor.
Hangi otele gittiniz peki?belekten vazgeçtim denizi bulanıkmış çünkü. side de karar kıldım en son. bakalım :)