tatil önerisi

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.489
2.951
sideyi mi alanya yı mı önerirsiniz? bi de bronzlaştırmayan bir güneş koruuyucu önerisi istesem:)

Son düzenleme:
Gunes kremi icinse eger benim gibi cok beyazsaniz ve kizarmak istemiyorsaniz nivea'nin kids yani cocuklar icin 50 fktorunu oneririm.Su antalya sicaginda gunduz vakti korudu beyaz peynir gibi tenimi yoksa istakoza donerdim :)

Chelzy gitmişken Kalkan'ada uğra bayılacaksın :KK66:

Konu sahibi Side diyorum ben

Nameaver , Kaştan donerken soyle bi icinden geceriz ugrariz demistik ama son anda karar verip tatili uzattik yarin da kalkana geciyoruz.2 gun de ordayiz.Kaş'ı birakasim gelmiyordu ama icimi rahatlattin Kalkan konusunda :KK54::KK54:

Ben Side'ye gideceğim.
Çok güzel geldi gözüme.

Eğlence ve gece hayatını yaşamak için de Bodrum Gümbet'i tercih ettim.

Bronzlaştırmayan güneş kremi olarak da 50+ olanların çoğu bronzlaştırmıyor zaten. Hatta +30lar da öyle.
Üzerinde hem bronzluk hem koruma sağlar yazmıyorsa hepsi uygundur yani. Bronzlaştıran bir ürün olunca zaten yazılı oluyor.

arkadaşlar antalya BELEK te karar kıldım. siz de önerir misniz

Ben Side'ye gideceğim.
Çok güzel geldi gözüme.

Bronzlaştırmayan güneş kremi olarak da 50+ olanların çoğu bronzlaştırmıyor zaten. Hatta +30lar da öyle.
Üzerinde hem bronzluk hem koruma sağlar yazmıyorsa hepsi uygundur yani. Bronzlaştıran bir ürün olunca zaten yazılı oluyor.

sideden vazgeçtim. pek güzel şeyler yazmıyor nette

Ben Side'ye gideceğim.
Çok güzel geldi gözüme.

belekten vazgeçtim denizi bulanıkmış çünkü. side de karar kıldım en son. bakalım :)

X