• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil öneriniz nedir??

Çeşme güzel çok güzel de Çeşme tatili için bence mantıklı olan yerleşik yaşamda olmalı.
Bilmiyorum hiç kalmadım oteller çok pahalıymış. Bilmiyorum hiç gitmedim. Beachler kazıkmış.
Çeşme'nin güzel bir sitesinde annemlerin yazlığı var.
Evin önünde havuz, 5 dakika yürüme mesafesinde deniz var.
Migros çok çok yakında.
Yiyip içip yüzmek süper.
Ben denizde yüzmek için para vermem, verene de mani olmam.
O işletmeciler Allah'ın denizine girişte para istemiyor mu, ölür müsün öldürür müsün... zaten tıkamışlar plajın önünü, zor aralık bulup da denize iniyorsun. O Baba Reşat kafesinin önündeki şezlongçu eşkiyalara dikkat etsin herkes bence. İsim de vereyim de görürlerse utanırlar belki.

Bence yanlış zamanda gitmiştik, sorun bu. Kleopatra plajına gitmiştik. Boğucu havası dışında benim bi şikayetim olmamıştı aslında. Ama şansımıza o yıl denize lağım mı dökülmüş yoksa gemi bir şey mi sızdırmış ne, deniz suyu biraz kirlenmiş ve kokmuştu tam bizim gittiğimiz dönem. Oradan adını "lağımlı, pis su" diye çıkardı. Güzelim plaj bizim evde damgalı. Şimdi nasıl Kaş'a ikna ederim bilmem.

Kaş görülmeli ama yaa. Denizi cidden çok temiz. Bir de çok enteresan bir şekilde otellerde iki havuz var. Biri normal klorlu havuz suyu diğeri deniz suyu havuzu. Çok hoşuma gitmişti benim.

Ben de bir konu açıp, Kaş-Kalkan' da mı otel sorsam. Şöyle hem Kaputaş plajına en azından bir dolmuşluk mesafe olsun, hem Kaş'ın güzel denizine yakın olsun. Hiç gitmedim oraya ama çok istiyorum. Gören bilen bana bir ulaşsın a dostlar. :)

Kas merkezde habesos otel, daha uygun derseniz maki oteli tavsiye ederim. Yarimadada daha luks butik oteller var ama Kaş in atmosferi yok orda :) kumsal takintim yok platformdan denize girerim derseniz de cinarlar beach bir numaradir :)

Didime dikiliye hatta tekirdağ şarköye git daha iyi

Kaşta kalacaksan merkezde bir pansiyonda kal derim. Yarımadada çok otel var, çoğu da güzel ama merkezin hareketi, keyfi bir başka. Merkezden kaputaşa çok rahat gidersin, denize her yerden girersin zaten.
Geceleri çok güzeldir kaşın. Bir de dalış turları.

Şehir içinde denize sıfır pansiyon ve oteller var

Merdiven ile giriliyor ama güzel

Küçükçe bir yer akşam çıkar her yerini dolanırsın

Kaputaş a kaş tan da kalkan da da dolmuş ile gider yine aynı dönersin

Ama bize kaputaş bïr kez yetti mesela her gün gitmeye değmez gibi

S sevde

Daha yeni Çeşme-Ilıca plajından geldim. Çok güzel bir plaj. Çocukluğumdan beri favorimdir. Geçen gün yürüyerek bir sürü otel gezdim. Ben Bedesten pansiyonda kaldım, reklam gibi oldu ama... 2 kişiydik, fena olmadı. Çoğu kez fiyatlar çok fahiş. Bazen mide bulandıracak kadar pahalı. Aman kazıklanmayın. Bundan 4 sene önce İnkim otele bağlı olan Anex otelde kalmıştık. Kalabalıktık ve tek oda fiyatı fena olmamıştı. Bu tatillere kalabalık gitmek avantajlı oluyor. Çünkü bir çok yer oda parasına bakıyor. Tek kişi de gitsen, 3 kişi de gitsen aynı parayı ödüyorsun. Çeşme güzeldir güzel. Geçen gün günü birlik Kocakarı plajına da gittik, oranın da suyu güzeldi.

Dediğin yere bir bakayım. Ya güzel bi yer olsında illa çeşme diye bi takıntım yok

Çeşme alaçatı çooook güzeldir. Plajları da şahanedir. Aya yorgi koyu çok iyi bir koydur ama ne yazıklı beachler yüzünden ücretli. Ilıca plajı bence dünyadaki en güzel plajlardan biri ve ücretsiz. Alaçatıdaki deniz de hep çarşaf gibidir ama suyu buz gibidir. Otel konusunda da bookingden destek almanızı öneririm.

Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesi uyarı almaktadır.

Lütfen konuları uygun bölümlere açınız.

Bu konu Tatil Öneri ve Paylaşım Alanı bölümüne açılmalıydı.

Back
X