Arkadaslar balikesir de tatil köyleri varmis?
Bilgisi olan var mi?
Biz balayimizi sakin bir tatil köyünde gecirmek isityoruz.
Önerisi olan var mi lütfen?
edremit güre tarafları çok sakindir,onun dışında pek bulamazsınız..
kesinlikle balıkesir sarımsaklıyı öneriyorum size. hem gezip görebileceğinnz doğası tarihi var hemde kumsalı muhteşem. bu yaz gittim çook memnun kaldım özel aracınız varsa araçla gidin keyfini daha iyi çıkarırsınız. internetten bakabilrisnz cunda adası şeytan sofrası bi harikaa çok da romantiik..
Merhaba kocaelim,
Balıkesir bölgede tatil Köyü niteliğine sahip tesisimiz maalesef bulunmamaktadır. Fakat tatil köyü niteliğine uygun Etap Altınel Ayvalık ve Akçay Otel Resort otellerini öneririm.
TUR ON9 MERKEZ OFİS
Adres: Söğütlüçeşme Cad. Siftah Sok. No:15/A Kat:1 Kadıköy / İSTANBUL
Tel: 0216 550 19 19 Faks: 0216 550 20 05 Mobil Santral: 0532 111 19 19
Merhaba kocaelim,
Balıkesir bölgede tatil Köyü niteliğine sahip tesisimiz maalesef bulunmamaktadır. Fakat tatil köyü niteliğine uygun Etap Altınel Ayvalık ve Akçay Otel Resort otellerini öneririm.
TUR ON9 MERKEZ OFİS
Adres: Söğütlüçeşme Cad. Siftah Sok. No:15/A Kat:1 Kadıköy / İSTANBUL
Tel: 0216 550 19 19 Faks: 0216 550 20 05 Mobil Santral: 0532 111 19 19
kalacak yer var mi burda peki?
bakalım biz de ilk defa akçay otele gidiyoruz fiyat uygundu ama zor yer bulduk bayramda ordayızzz :)
ben de bu yaz hem akçaydaydım hem sarımsaklı da..sarımsaklı da apart otel pansiyon ne ararsan var canım
akçay da güzeldi canım ama denizi normal hani sarımsaklının denizi daha güzeldi(sarımsaklı ayvalığa yakın oluyor,akçay ise edremite cnm) biz ramazan ayının başlangıcında gittiğimiz için rezervasyon yapmadan gittik canım,sadece kaldığımız apartı aradık fiyatını sodruk ,zaten ramazan ayı diye boş yer vardı. biz abimle 2 odalı bi aparta günlük 50 tl verdik..akçayda da günlük 50 tl vermiştik tabi otel fiyatları daha farklı olur canım,siz bayarmda gitceksiniz sanırım o yüzden erkende yer ayarlayın daha ucuza gelir belkiakcayi begendiniz mi?
kac gece kaldiniz?
fiyat ne kadar di?
sarimsakli nerede oluyor peki?
reservasyonu en erken ne zaman yapabiliyoruz?
akçay da güzeldi canım ama denizi normal hani sarımsaklının denizi daha güzeldi(sarımsaklı ayvalığa yakın oluyor,akçay ise edremite cnm) biz ramazan ayının başlangıcında gittiğimiz için rezervasyon yapmadan gittik canım,sadece kaldığımız apartı aradık fiyatını sodruk ,zaten ramazan ayı diye boş yer vardı. biz abimle 2 odalı bi aparta günlük 50 tl verdik..akçayda da günlük 50 tl vermiştik tabi otel fiyatları daha farklı olur canım,siz bayarmda gitceksiniz sanırım o yüzden erkende yer ayarlayın daha ucuza gelir belki
evet cnm beğendim ,hani temizdi gayet odalarımız afaln ,kendi yemeğimiz kendimiz yapıyorduk ama
yoook hayiir balayini düsünüyorum beeen :)
apartman nasildi begendiniz mi memnun kaldiniz mi?
yani akcayimi yoksa sarimsakliymi tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?