Tınaz tepe mağaralarına uğrayın yol üstüne denk geliyorsaMerhaba arkadaşlar ağustos gibi izne çıkmayı planlıyoruz eşim ve çocuğumla arabamizla antalyayi merak ediyoruz bati Karadeniz'den yola çıkacağız yol üzerinden geçerken Konya ya ugrayalim orda kelebek vadisi varmış galiba oğluma değişiklik olur ve görürüz doye düşündük ama sonra o oniktadan sonra Antalya'daki veya başka yakın çevrede sizin gidip beğendiğiniz yerler önerileriniz var mi. Birde kaldığınız mekan otel butik tarzida olabilir .
Not alıyorum nerede olduna bakacagim tesekkurlerTınaz tepe mağaralarına uğrayın yol üstüne denk geliyorsa
Bence en güzel tatil mekanı muğla'dır, gidip görmenizi tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar ağustos gibi izne çıkmayı planlıyoruz eşim ve çocuğumla arabamizla antalyayi merak ediyoruz bati Karadeniz'den yola çıkacağız yol üzerinden geçerken Konya ya ugrayalim orda kelebek vadisi varmış galiba oğluma değişiklik olur ve görürüz doye düşündük ama sonra o oniktadan sonra Antalya'daki veya başka yakın çevrede sizin gidip beğendiğiniz yerler önerileriniz var mi. Birde kaldığınız mekan otel butik tarzida olabilir .
Antalya; Kekova üçağız mutlaka tekne turu, Adrasan yada olimpos git ama olimpos git bence denize yakın bungolovlarda kal, yukarlarda kalırsan yürü Allah yürü ama manzaraları güzel…Merhaba arkadaşlar ağustos gibi izne çıkmayı planlıyoruz eşim ve çocuğumla arabamizla antalyayi merak ediyoruz bati Karadeniz'den yola çıkacağız yol üzerinden geçerken Konya ya ugrayalim orda kelebek vadisi varmış galiba oğluma değişiklik olur ve görürüz doye düşündük ama sonra o oniktadan sonra Antalya'daki veya başka yakın çevrede sizin gidip beğendiğiniz yerler önerileriniz var mi. Birde kaldığınız mekan otel butik tarzida olabilir .
Gitmeden önce müze kart çıkarın mutlaka.Bungalov hayalim zaten inşallah olur nerden yer bakabilirim peki
Tisan ile Boğsak çok övülüyor. Gitmeden önce araştırın . Ben deneyimlemedim .Ben de sormak istiyorum Mersin’de kamp tatili en güzel nerde yapılırkonuyu sabote etmiş olcam ama belki cevap veren çıkar
Sadece deniz tatili mi düşünüyorsunuz.Merhaba arkadaşlar ağustos gibi izne çıkmayı planlıyoruz eşim ve çocuğumla arabamizla antalyayi merak ediyoruz bati Karadeniz'den yola çıkacağız yol , üzerinden geçerken Konya ya ugrayalim orda kelebek vadisi varmış galiba oğluma değişiklik olur ve görürüz doye düşündük ama sonra o oniktadan sonra Antalya'daki veya başka yakın çevrede sizin gidip beğendiğiniz yerler önerileriniz var mi. Birde kaldığınız mekan otel butik tarzida olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?