• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil.com ilgisizligi !!

saadetyagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
425
7
118
- Yurtdışı
Tatil.com ile Antalya side'den tatil aldim, otele giris'ten itibaren calisani yoktu ortada tam 3 gun bekledim , surekli not biraktim yok daha sonra baktim kendisi yok disaridan tekne turu almak zorunda kaldim normalde bilinir'ki hangi acenta ile giderseniz onlar ayarlar bu durumlari,yardimci olurlar ve bu tekne turu sahipleri boyle durumlarda size acentanin hatrina insan gibi davranir ama tatil.com calisani ortada yoktu ,ne bir hosgeldiniz, ne bir karsilama gunlerce bekledim geldi otele beni ayagina cagirdi 10 dk acil isi varmis beyfendinin diger otele gidiyormus cok kaba !! neyse aldim tekne turumu nereden bilirdim basimiza neler gelebilicegini tekne turu acentasi dolandirici cikti, tam bir mafya ,zaten side esnafi sadece turistlere yonelik calisiyor, her sey euro o bolgeye giderseniz otelden cikmayin asla kafalarina gore fiyat 5 dk bir artiyor :) zorba insanlar tekne turunda dolandirildik, tehdit edildik, isyan edince kufurler isittik, davalik olduk,dava actik donduk tatilimi berbat oldu !! bu tekne turu, side nin esnafi tam bir mafya olmus dolandirilik yapiyorlar ve o bolgede kimsenin onlara sesi cikmiyor ama mesele suki eger acentamiz isini yapsaydi, ilgi gosterseydi bunlar basimiza gelmedi ets turun elemani her an oteldedir, sizi karsilar, yardimci olur ayni olur sandim yanildim daha fenasi bunun icin aradigimizda ne kimse dondu, ne kimse ilgilendi, ne bir ozur yine tatil.com calisani, yetkilileri ortada yoktu ortalikta asla tatil.com ile tatile cikmayin .Antalya side'den tatil aldim, otele giris'ten itibaren calisani yoktu ortada tam 3 gun bekledim , surekli not biraktim yok daha sonra baktim kendisi yok disaridan tekne turu almak zorunda kaldim normalde bilinir'ki hangi acenta ile giderseniz onlar ayarlar bu durumlari,yardimci olurlar ve bu tekne turu sahipleri boyle durumlarda size acentanin hatrina insan gibi davranir ama tatil.com calisani ortada yoktu ,ne bir hosgeldiniz, ne bir karsilama gunlerce bekledim geldi otele beni ayagina cagirdi 10 dk acil isi varmis beyfendinin diger otele gidiyormus cok kaba !! neyse aldim tekne turumu nereden bilirdim basimiza neler gelebilicegini tekne turu acentasi dolandirici cikti, tam bir mafya ,zaten side esnafi sadece turistlere yonelik calisiyor, her sey euro o bolgeye giderseniz otelden cikmayin asla kafalarina gore fiyat 5 dk bir artiyor :) zorba insanlar tekne turunda dolandirildik, tehdit edildik, isyan edince kufurler isittik, davalik olduk,dava actik donduk tatilimi berbat oldu !! bu tekne turu, side nin esnafi tam bir mafya olmus dolandirilik yapiyorlar ve o bolgede kimsenin onlara sesi cikmiyor ama mesele suki eger acentamiz isini yapsaydi, ilgi gosterseydi bunlar basimiza gelmedi ets turun elemani her an oteldedir, sizi karsilar, yardimci olur ayni olur sandim yanildim daha fenasi bunun icin aradigimizda ne kimse dondu, ne kimse ilgilendi, ne bir ozur yine tatil.com calisani, yetkilileri ortada yoktu ortalikta asla tatil.com ile tatile cikmayin .

Back