- 16 Nisan 2011
- 662
- 13
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldığım bileklik bu Eki Görüntüle 792383
arkadaşlar grip soğuk algınlığına boğaz vs iyi gelecek bi taş biliyomusunuz :26:
Boğaz çakranızın rengi mavi ve tonlarıdır. Gerçek taş sattığından emin olduğunuz bir yerde bu renk tonlarında lapis lazulli, turkuaz, safir vb taşlardan önünüze koyacağınız grubun üzerinde gözlerinizi kapatıp ellerinizi gezdirin. Vücudunuz ihtiyacı olan taşı seçecektir:) aldığınız taşı 1 bardak içme suyuna koyacağınız 1 çorba kaşığı gerçek(!!!) elma şirketinde 24 saat bekletin. Kurulayıp kendisine ne için kullanacağınızı anlatıp boynunuza takın. Doğal taşlar milyonlarca yıllık enerjiyi deneyimleyerek hayatımıza kattığımız Bilge minerallerdir. Şifalarına inandığınız gibi onlarla konuşulacağına da inanın lütfen. Sevgiyle
Elma sirkesi yerine şirketi olmuş özür dilerim.
kızlar limangodan oniks-mercan bileklik aldım temizlenmesi için suya koydum suyun rengi pembe oldu sizce normal mi bu durum limango orijinal şeyler satıyo sonuçta gerçek doğal taş diye aldım cevaplarsanız çok sevinirim içime kurt düştü :26:
boya veren taş doğal değildir malesef. benim de başıma geldi de. gerçek diye kazıklıyorlar insanı resmen.