• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasmalı ve küpeli köpekler çöplükte ölü bulundu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/tasmali-ve-kupeli-kopekler-coplukte-olu-bulundu-h85469.html
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde çöplükte bulunan tasmalı ve küpeli ölü köpekler vatandaşların tepkisini çekti.

19 Aralık 2015 Cumartesi 17:06

tasmali_ve_kupeli_kopekler_coplukte_olu_bulundu_h85469_a2e5a.jpg

İnebolu Belediyesi'nin terk ettiği İnebolu-Abana Karayolu üzerindeki çöplükte üzerinde tasması ve küpesi bulunan köpekler ölü halde bulundu. Tasması ve KB-0929 numaralı küpesi bulunan cins köpeğin hangi bölgeden getirildiği, neden öldürüldüğü merak konusu oldu.
Hayvanseverler ise olayı tepkiyle karşıladı. İHA

Hayvansever olmak basit bir şey değildir.
BEn elinde her köpek gezdireni hayvansever saymıyorum.
Zavallı hayvanlardan heveslerini alıp sokağa bırakıyorlar.
Bir de sanki herkes köpekleri ya da kedileri sevmek zorundaymış gibi tavır alıyorlar.
Hayvan besleyip sokağa bırakanlara keşke ağır cezalar verilse .
O zavallı hayvanların nasıl bir travma yaşadıklarını görmüyorlar mı?

yan binada var hayvanccağız mahkum gibi duruyor balkonda içim gidiyor

duyduğumda nefret ettim hayvan besleyenlerden büyümesin diye iğneler ,sesi çıkmasın diye ses kıstırmalar ,kısırlaştırmalar

hayvan sokakta yaşasa daha az acı çekecek

daha kolay yaşayacak sokakta

hayvansevmeyenler

evde apartman dairesine hapsedilen hayvanların vebalini ödeyemezsiniz

Hayvan almak isteyenin bir 10 yılı ve daha fazlası hayatı planlı olmak zorunda ,taşınma,göçme.ekonomik bahanesi uydurup köpeği terk etmemeli bu köpekler eşya değil
canlı

Dayanamadigim bir sey varsa o da ölü hayvan fotograflari, hayvanlara iskence haberleri, terkedilmis hayvanlar... Of!

yan binada var hayvanccağız mahkum gibi duruyor balkonda içim gidiyor

duyduğumda nefret ettim hayvan besleyenlerden büyümesin diye iğneler ,sesi çıkmasın diye ses kıstırmalar ,kısırlaştırmalar

hayvan sokakta yaşasa daha az acı çekecek

daha kolay yaşayacak sokakta

hayvansevmeyenler

evde apartman dairesine hapsedilen hayvanların vebalini ödeyemezsiniz
Yasalar çıksa, çıkmıyor ki:KK43: benim burada da var, sözüm ona hayvansever ama sözde işte, asıl amacı dövüştürmek:KK62: ve maalesef bir yaptırımı olmadığından kurtaramıyorum bebeği:KK43: henüz dövüştürmediği için, evde gayet masumane bakıyor gibi göründüğünden elim kolum bağlı:KK43: büyümesin diye iğne mi yapıyorlar?
Bende evimde besliyorum ama o bizim ailenin parçası, ben nerede oturuyorsam o da orda oturur, insanlar 2 günlük heves için hayvan sahiplenmemeli, ya tam seveceksin ya da hiç günahına girmeyeceksin :KK43:

Son düzenleme:
Sahipleri bıktılar. Yada hevesleri geçti. Onlarda can taşıyorlar bunu nasıl unutuyorlar ki yazık yazık

Hayvansever olmak basit bir şey değildir.
BEn elinde her köpek gezdireni hayvansever saymıyorum.
Zavallı hayvanlardan heveslerini alıp sokağa bırakıyorlar.
Bir de sanki herkes köpekleri ya da kedileri sevmek zorundaymış gibi tavır alıyorlar.
Hayvan besleyip sokağa bırakanlara keşke ağır cezalar verilse .
O zavallı hayvanların nasıl bir travma yaşadıklarını görmüyorlar mı?

Ben hayvanlari seviyorum da hayvansever gecinenleri sevmiyorum.. aynen su saydiklarindan dolayi..

Back