Taşıyıcı anne

Ben onu da düşünüyorum hatta daha çok istiyorum ama bu konuda en yakınlarınız bile size cahilce yaklaşıyor. Taşıyıcı anne yöntemiyle evlat sahibi olsam da olmasam da zaten evlat edinicem. Ama İnan'ın yaşanmadan bilemezsiniz çok zor

Merhaba cnm üzerinden çok zaman geçmiş inşallah görürsün mesajımı, maalesef bende aynı durumdayım neler yaptın ne gibi yollar izledin yardımcı olur musun bana

Merhaba cnm üzerinden çok zaman geçmiş inşallah görürsün mesajımı, maalesef bende aynı durumdayım neler yaptın ne gibi yollar izledin yardımcı olur musun bana
Görmez

En son 2017 de girmiş öyle gorunuyor

Maalesef ulkemiZde yasal degil, ukraynada tasitici annelik programlari var ama bebegi doguran olarak sizin ismini olmuyor ve o belge ile cocugu turkiyede nufusuna geciremiyorsunuz,
Ancak belki cocugun dunyaya geldigi ulkee evlat edinme proseduru ile evlat edinip turkiyede kendi nufusunuza alabilrisiniz, tabi ki mevzuati arastirmak gerek.
Oncelikle kendi yumurtalariniz mi yoksa donor yumurtaso ile mi planlama dusunuyorsunuz, dogum belgesini siz olarak duzenleyen ulkeleri arastirmak gerekiyor sanirim oncelikle ve tabi ki bu belgenin turkiye de kabulu icin nasil yapiliyor,

Ya öylemi şöyle internetten baktığımda kendi adıma olacağı yazıyor du kendi yumurtalarım ile düşünüyorum

Maalesef Bir yere varamadım hiç birşey öğrenemedim desem yalan olmaz arkadaşım
Bu konuda imkaniniz varsa en uygun ulke amerika. Hem bu sistemleri baya yaygin ve kabul goruyor hem de oturmus bu isi yapan guvenilir ajanslar var. Hem de dogum sertifikasinda sizin isminizi yaziyorlar bildigim kadariyla. O yuzden imkan varsa amerika derim. Rus a ukraynaliya guvenmem.

Maalesef canım çok isterdim ama maalesef imkanım yok kahroluyorum hergün mahvoluyorum ama Rabbim biliyor görüyor halimi ne diyim şu amh 9. Bebeğimi kimyasala döndüğü İçin kaybediyorum! Kanamam başladı cidden çok zor durumdayım! İnsanın ağrına gidiyor anne olabilecekken çaresi varken maddiyattan ötürü olamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…