• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAŞIYICI ANNE

pembehayaller58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
35
24
3
44
merhaba kızlar,
Bizim ailede ki şanssızlık devam ediyor maalesef. Kız kardeşimin doğuştan rahmi yok ve bebek sahibi olmak istiyor. Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak istiyor. Kıbrıs'ta daha önce benim tedavi olduğum yer ile görüştük. Operasyon kısmını oradan halledeceğiz, her şeyi onlar ayarlayacaklar ama taşıyıcı anneyi kendimiz bulmak istiyoruz. Allah rızası için, bize taşıyıcı anne olabilecek, yavrumuzu kendi bebeği gibi taşıyabilecek, merhametli bir anne adayı arıyoruz. Eğer ben yapabilseydim ben olacaktım ama eşim bu duruma pek sıcak bakmıyor hem de sağlık açısından yapamıyorum. Daha önce taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olan, bir taşıyıcı anneyle iletişime geçmemizi sağlayacak olan birileri varsa yalvarırım bize de uzatın elinizi. Allah hepinizden razı olsun şimdiden.

Merhaba pembehayaller58
Daha önce 5 taşıyıcı anne ile birlikte bu işi 9 kere denemiş biri olarak söylüyorum; sana direk şu isim diye birini önermek çok zor. Ağlaya ağlaya ayrıldığımız meleklerimiz de oldu, lanet okuyarak ayrıldıklarımızda. Net olarak durumu etraflıca konuşun. Özellikle maddi konuları netleştirin. Bu iş Zaman işi, denemeleriniz olumsuz olursa sizi yarı yolda bırakmayacak insanlar olmalı. Anlaşma şartlarınızı yazılı hale getirin.
Allah yardımcınız olsun.
Bu arada 9 denemeye ve €100,000 dan fazla para harcamaya rağmen henüz Bebek sahibi olamadık

Merhaba maddi sıkıntılardan dolayı taşıyıcı Anne olmak istiyorum size yardımcı olabilirim.Bekarım 27 yaşındayım herhangi bir sağlık sorunum yok izmirde yaşıyorum.

Back