taşıyıcı anne arıyorum

Biz nasıl bir toplumuz ya bir insan evlat sahibi olamıyor ve kendi inandığı yöntemle bir karar veriyor, adım atıyor, buraya bir topik açıp yardım istiyor ben taşıyıcı anneye karar verdim birini bulmak için yardım edin diyor, yani bizden fikir istemiyor sizce yapmalıyım diye sormuyor!!!

Lütfen biraz saygı duyalım birbirimize, hele hele sakin büyük konuşmayın,

Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
"Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın
. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur AMA yine de yaşar durursun....!

ne kadar da güzel yazmışsınız....

Insallah normal yol ile cocuk sahibi olursunuz da buna gerek kalmaz..
filmlerde izlerdim böyle durumlari.. tasiyici anneler öyle kolay kolay kopamiyor bebekten..
ne zor bir durum..eminim sizde bu karari kolay almadiniz
hakkinizda hayirlisi olsun

rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın Allahtan ümit kesilmez inşallah kendiniz doğurabilirsiniz allah yardımcınız olsun

Merhaba Şengül hanim bizde taşıyıcı yoluyla bebek sahibi olmwk istiyoruz ne yaptınız özelden yada burdan donus yaparsan niz sevinirim

Arkadaşlar yaradan kimseyi çaresiz bırakmasın SİNANMADİGİN DERT HAKKUNDA KONUSMAK bu işin en kolay tarafıdır belkide çok zor verilmiş bi karardır insanlar kınamak horgormek kula yakışmaz RABBİM İNSALLAH EN KİSA ZAMANDA GONLUNUZUN MURADİNİ VERSİN OLMAZLARİ OLDURAN SİZİN İCİNDE OL DESİN

tuzun kuruysa yorum yapma kimse hoşuna gitti için degil çaresizlikten ve başka şansı olmadıgı için bu yola başvuruyo bu işide para için yapıyolar aldıgı para senin burda 6 sene çalişman demek

Mrb .. bana ozelden yazin .. size yardimci olabilirim

Merhaba ben de maddi sebeplerden ötürü taşıyıcı annelik yapmak istiyorum . dilerseniz tanışalım . evliyim 1 evladım var

Arkadasim umarim kafana uygun duzgun birini bulursun Allah yardimciniz olsun.

ben yeni üye olduğum için özel mesaj yollayamıyorum. evliyim . eşimle ortak kararımız maddi sebeplerden ötürü aile ile anlaşmak istiyorum. bana ulaşabilrsiniz . dry8310 gmail

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…