taşıyıcı anne arıyorum

sengulyasemin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
11
12
40
Merhaba,
Rahatsızlığım sebebiyle anne olamıyorum. Çocuk sahibi olmak için tek yolumuz taşıyıcı annelik. Güvenilir, dürüst ve bize yardım edebilecek bir taşıyıcı anne arıyoruz. İşlem yurtdışında kesinlikle tüp bebek yöntemiyle yapılacaktır ve benim yumurtam ve eşimin spermi kullanılacaktır. Taşıyıcı anne sadece 9 ay bebeği karnında taşıyacak. Doğuma kadar tüm masraf ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ücret yeterince tatmin edicidir. Maximum 34-35 yaşında, çocuk doğurmuş istanbul ve çevresinde ikamet eden, sigara ve alkol kullanmayan dul, yada evli (eşinin rızası ile) bir aday arıyoruz. Çevresinde böyle bir aday olan paraya ihtiyacı olan varsa da ayrıca mesaj atabilir Kabul edenler ile yüzyüze görüşüp şartları konuşabiliriz.. Lütfen bize yardımcı olun tek çıkar yolumuz bu...

Son düzenleyen: Moderatör:
klinik zaten bunu buluyor siz neden boyle bır eksına gırıyrosunuz ne gerek var?

teşekkür ederim çaresiz olmasam zaten keyif için burada böyle şeyler peşinde koşmam. anlamayana tuzu kuru olana saçma gelebilir ama tek şansım bu. türkiyede yasal değil biliyorum. zaten hiçbir klinik ve doktor türkiyede bu işlemi yapmıyor. ben belçikada bu işlemi deneyeceğim orada bu işlem yasal ancak klinik anne bulmuyor. bu yüzden güvenilir bir anne bulmak için burada paylaştım.

Kanunen taşıyı annelik bu ülkede yasak başlığını o yüzden uygun değil. Yurtdışında yaptıracaksınız onlar zaten buluyorlar ama ben şahsen etik bulmayanlardanım tabii ki rahimde olan bir sorun nedeniyle anne olamamak zor ancak başka bir kadını bu şekilde kullanmak bana doğru gelmiyor belki onlar birşey hissetmiyorlar duygusal bağ kurmuyorlardır ama yine de doğru değil bence. Burada da böylr bir şeyi kau edecek birini bulamazsınız burada tanıdığınız birine mi güveneceksiniz çok saçma..

bu konu hakkında fikri ve bilgisi olmayan insanların da burada yorum yapması çok saçma gerçekten. umarım birgün allah sizi hiçbir çaresizlik içerisinde bırakmaz. o zaman şaşarsınız işte kendinize hangi yolları denediğinizde..
birkez daha yazıyorum benim gideceğim klinik anne bulmuyor oyüzden burada konu açtım.
ayrıca bu karşıdaki bir insanı da kullanmak değil. her iki taraf birbirinin eksiğini tamamlıyor.

sizin fikrinize göre ben böyle bir bilimselliği kabul etmıyorum canım

Çok fazla içinde olmak istemiyorum ama; Bilimsel olarak genler kiminse çocuk onlarındır. Ama Allah kimseyi çaresiz bırakmasın kıbrısa gidip yumurta sperm donasyonu ile anne baba olan var yada rahmi olmayan kadın rahim nakli oluyor anne olmak için, yada evlat edinmek sonuçta hepsi seçenekler Rabbim hiç kimseye bu şartları yaşatmasın ama empati diymak gerek bazen,kimbilir neler yaşayorlar. Hayırlısı olsun

kesinlikle allah kimseyi bu derece çaresiz bırakmasın ama rabbiminde vardır bi bildiği vermiyorsa bu evladı cok zorlamamak gerektiğine inanıyorum ve 9 ay karnımda bir çocuğu taşıyıp al senın bu demekde cok zor bir durum neyse ben anlayışsızlık yapmıyorum yada tartısma ortamı olmasını istemiyorum herkesin kendi özgür iradesidir ve ben benim fikrimce dedim yazarken eyvallah

Taşıyıcı anne sadece 9 ay bebeği karnında taşıyacak.

ben bu cümleyi hiç doğru bulmadım. sadece taşıyacak demek.. çok mu kolay acaba gece 40 kere tuvalete gitmek , yerli yersiz midede ne varsa çıkarmak, ateşini halsizliğini baş ağrılarını saymıyorum bile.. Yani istediğiniz çok normal olabilir ama tavrınız çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…