Taşıyıcı anne arıyorum

Daha once yurtdışında denedim. Hindistan yada Gurcistan gibi teknolojisi 30yil geriden gelen ulkelerde inanin bunu yapmak hic kolay degil. Ne ajansa ne tasiyici anneye güvenebilirsiniz. En son gittigimde 9kere denemiş sonuç alamamış bir çift bile vardi. En azindan taşıyıcı annemi kendim goturup isin kendimle ilgili olan kismini garanti altina almak istiyorum.
Anne ile çocuğun duygusal bagina gelince; Allah karsimiza bizler gibi merhamet sahibi bi tasiyici anne cikarirsa istediği her zaman gelip gorebilir. Ailemizin bir parcasi olur.
Annelik cok kutsal bir duygu. Elbette bir karşılığı olmaz ama bunu makul karsilayabilecek bir bayanla birlikte bu yola cikmak istiyorum

Daha once yurtdışında denedim. Hindistan yada Gurcistan gibi teknolojisi 30yil geriden gelen ulkelerde inanin bunu yapmak hic kolay degil. Ne ajansa ne tasiyici anneye güvenebilirsiniz. En son gittigimde 9kere denemiş sonuç alamamış bir çift bile vardi. En azindan taşıyıcı annemi kendim goturup isin kendimle ilgili olan kismini garanti altina almak istiyorum.
Anne ile çocuğun duygusal bagina gelince; Allah karsimiza bizler gibi merhamet sahibi bi tasiyici anne cikarirsa istediği her zaman gelip gorebilir. Ailemizin bir parcasi olur.
Annelik cok kutsal bir duygu. Elbette bir karşılığı olmaz ama bunu makul karsilayabilecek bir bayanla birlikte bu yola cikmak istiyorum

Allah yardımcınız olsun
burdan bulacagınızı pek sanmıyorum ama kolay gelsin

Taşıyıcı anne olayı da karmaşık birşey.
Her ne kadar sizin yumrta ve sperminizden oluşan embriyoyu taşıyacak olsa da bebeği kendi çocuğu gibi benimsemesi kaçınılmaz.
Bu durum ilerde sıkıntı çıkartabilir, çocuğunda kafası karışacaktır ilerde .

Allah isteyen herkese nasip etsin , sizin de yolunuzu açık etsin inş yavrunuza kavuşursunuz.
bende tüp bebk yöntemiyle hamıle kaldım. insan her yolu dneıyor evladına kavusmak için.

Hindistanda bu işin yapıldığını biliyorum neden orayı denemiyorsunuz? bir çok yabancı aile o şekilde yapıyor.

Bir de su an hamileyim o kadar zulm cekiyorum ki. Bayagi bir pahali olmasi lazim bu isi yapmak. Yoksa oyle cuzi bir ucrete yapilacak is degil :KK70:

Taşıyıcı anne arıyoruz. Öncelikle Allah korkusu olan biri olsun. Lütfen ama lütfen sağlık sorunu olmayan sigara alkol kullanmayan bir bayan olsun.
Eşi vefat etmiş bir bayan öncelikli tercihimizdir.
Evli bayanlar ise mutlaka eşleriyle birlikte bu karari almış olmalidir.
ANKARAda ikamet eden bayanlarla yuz yuze gorusmek istiyorum.
Mail adresinden ulaşabilirsiniz

marriottjones@yahoo.com

Rabbim yardimciz olsun....inşallah hakkinizda ne hayirlisi ise olur.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarıniz olsun....kolay değil zor ama her derdin çaresi Rabbimiz nitekimmm....bu dünyadaki cefalar ahirette sefamız olsun...

Merhaba bilgece
10yillik evliyim. Doğuştan rahmim yok. Bu yüzden tasiyici anne ariyorum. Daha once yurtdışında denedim. Ayrica bebek biyolojik olarak bana ve eşime ait oluyo. Yapilan dna testlerinde yuzde 100 bizim genetik yapimizi tasiyor. Biliyorum cok acaip görünüyor ama insanlar caresizlikten herseyi yapar. Basina gelmeyen bilmez.

ah canım tabiki seninde anne olmaya hakkın var..Kıbrıs ta yapılıyor diye duymuştum..orada yasak değilmiş..

Allah hakkınızda ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah. Çok zor bir durum canım benim.

Neden evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz.. Hem ülkemizde daha kolay hem bir kimsesiz yavruyu yuva sahibi yaparsınızr hemde sevap kazanırsınız. Hemde annelik Babalık duygusu yaşarsınız ..

Allah korkusu olan birini ariyorsunuz fakat dinimizce tasiyici annelik günah. Biraz celiskili durum.
Allah yardimciniz olsun...

X