- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- Konu Sahibi marriott jones
Hmm anladm ben basinda izlememistim ya diziyi bi turlu anlayamiyordum zaten nasil olmus diye megersem tasiyici anneymisonlarda tr yapmadı kıbrısa gitti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladm ben basinda izlememistim ya diziyi bi turlu anlayamiyordum zaten nasil olmus diye megersem tasiyici anneymisonlarda tr yapmadı kıbrısa gitti :)
Daha once yurtdışında denedim. Hindistan yada Gurcistan gibi teknolojisi 30yil geriden gelen ulkelerde inanin bunu yapmak hic kolay degil. Ne ajansa ne tasiyici anneye güvenebilirsiniz. En son gittigimde 9kere denemiş sonuç alamamış bir çift bile vardi. En azindan taşıyıcı annemi kendim goturup isin kendimle ilgili olan kismini garanti altina almak istiyorum.
Anne ile çocuğun duygusal bagina gelince; Allah karsimiza bizler gibi merhamet sahibi bi tasiyici anne cikarirsa istediği her zaman gelip gorebilir. Ailemizin bir parcasi olur.
Annelik cok kutsal bir duygu. Elbette bir karşılığı olmaz ama bunu makul karsilayabilecek bir bayanla birlikte bu yola cikmak istiyorum
hangi dizi o?özcan deniz in dizizindeki gibi ..
kaderimin değiştiği günhangi dizi o?
Taşıyıcı anne arıyoruz. Öncelikle Allah korkusu olan biri olsun. Lütfen ama lütfen sağlık sorunu olmayan sigara alkol kullanmayan bir bayan olsun.
Eşi vefat etmiş bir bayan öncelikli tercihimizdir.
Evli bayanlar ise mutlaka eşleriyle birlikte bu karari almış olmalidir.
ANKARAda ikamet eden bayanlarla yuz yuze gorusmek istiyorum.
Mail adresinden ulaşabilirsiniz
marriottjones@yahoo.com
Kederimin yazildigi gun...hangi dizi o?
Kiz degistigi gun d3gil yazildigi gunkaderimin değiştiği gün
Merhaba bilgece
10yillik evliyim. Doğuştan rahmim yok. Bu yüzden tasiyici anne ariyorum. Daha once yurtdışında denedim. Ayrica bebek biyolojik olarak bana ve eşime ait oluyo. Yapilan dna testlerinde yuzde 100 bizim genetik yapimizi tasiyor. Biliyorum cok acaip görünüyor ama insanlar caresizlikten herseyi yapar. Basina gelmeyen bilmez.