- 3 Mart 2015
- 9
- 15
- 63
-
- Konu Sahibi marriott jones
O nasil oluyo yaa ben ilk defa duyuyorumBizim ülkemizde yasak değil mi bu uygulama??? Bi de böyle yerlerden yani çok ilginç..
Sorununuz ne ve kaç yıllık evlisiniz??
yani eşinin spermi başka bir kadına ya normal ilişkiyle ya da aşılamayla falan veriliyor..O nasil oluyo yaa ben ilk defa duyuyorum
Ayy inanmiyorm ya ilk defa duydum bunu cok tuhaffyani eşinin spermi başka bir kadına ya normal ilişkiyle ya da aşılamayla falan veriliyor..
Evet öyle maalesef.Ayy inanmiyorm ya ilk defa duydum bunu cok tuhaff
Sadece sperm degil yumurta ve sperm aileden alinip tup bebek gibi yerlestiriliyor.yani eşinin spermi başka bir kadına ya normal ilişkiyle ya da aşılamayla falan veriliyor..
Öyle mi? Rabbim yardımcınız olsun ne diyeyim. Ama her şey nasip kısmet değil mi? Açıkçası ben olaya dini yönden bakıyorum ondan...Merhaba bilgece
10yillik evliyim. Doğuştan rahmim yok. Bu yüzden tasiyici anne ariyorum. Daha once yurtdışında denedim. Ayrica bebek biyolojik olarak bana ve eşime ait oluyo. Yapilan dna testlerinde yuzde 100 bizim genetik yapimizi tasiyor. Biliyorum cok acaip görünüyor ama insanlar caresizlikten herseyi yapar. Basina gelmeyen bilmez.
Sadece sperm degil yumurta ve sperm aileden alinip tup bebek gibi yerlestiriliyor.
Oyle normal iliskiyle tasiyici annelik mi olur yah
Cok üzüldüm adiniza insallah hersey gonlunuzce olur...Merhaba bilgece
10yillik evliyim. Doğuştan rahmim yok. Bu yüzden tasiyici anne ariyorum. Daha once yurtdışında denedim. Ayrica bebek biyolojik olarak bana ve eşime ait oluyo. Yapilan dna testlerinde yuzde 100 bizim genetik yapimizi tasiyor. Biliyorum cok acaip görünüyor ama insanlar caresizlikten herseyi yapar. Basina gelmeyen bilmez.
Baska ulkede yapilacakmisBizim ülkemizde yasak diye biliyorum.
Dizi deyince fake mi acaba ya.Konu iyiymiş.özcan deniz in dizizindeki gibi ..
Ama o zaman neden o dizi Turkiye de ceklirken normal gibi gosteriliyo Turkiye de tasiyici annelik onu anlayamadimözcan deniz in dizizindeki gibi ..
onlarda tr yapmadı kıbrısa gitti :)Ama o zaman neden o dizi Turkiye de ceklirken normal gibi gosteriliyo Turkiye de tasiyici annelik onu anlayamadim