- 10 Nisan 2015
- 11
- 12
- 40
-
- Konu Sahibi sengulyasemin
Merhaba taşıyıcı annelik yapmak istiyorum. 28 yaşındayım.bi bebeğim var.bekarım. maddi durumumuzu toparlamak adına yapmak istiyorum. melissoyder89@hotmail.com
Hanımlar ülkemizde yasal olarak böyle birşey mümkün degil bilginizemerhaba,
rahatsızlığımdan dolayı anne olamıyorum. tek çaremiz taşıyıcı annelik. bir kere yurtdışında denedik ancak olmadı malesef. denediğimiz taşıyıcı anne tekrar yapmak istemiyor. Bu yüzden yeni bir taşıyıcı anne arıyoruz.
Güvenilir birini arıyoruz. İşlem tüp bebek yöntemiyle yapılacaktır ve benim yumurtam ve eşimin spermi kullanılacaktır. Taşıyıcı anne sadece 9 ay bebeği karnında taşıyacak. Doğuma kadar tüm masraf ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ücret yeterince tatmin edicidir. Maximum 34-35 yaşında, çocuk doğurmuş istanbul ve çevresinde ikamet eden, sigara ve alkol kullanmayan dul, yada evli (eşinin rızası ile) bir aday arıyoruz. Çevresinde böyle bir aday olan paraya ihtiyacı olan varsa da ayrıca mesaj atabilir Kabul edenler ile yüzyüze görüşüp şartları konuşabiliriz.. Lütfen bize yardımcı olun tek çıkar yolumuz bu...
Tercih meselesi, eleştiremeyiz.Git cocuk sahoplen madem...
Ortada kalmis onca bebek var
Amma yok illa benim yimurta benim spermim benim kanim...allahin bencilleri
Bu tasiyicilik olayi tamamen ego tatminidirTercih meselesi, eleştiremeyiz.
Düşünce farkı diyelim. Insan genelde kendine benzeyeni sever. Evlatlık alıp da kendi evladı gibi sevebilse ne ala. Ama herkesten bunu beklemek çok zor. Bu herkes kırmızı rengi sevsin demek gibi bir şey.Bu tasiyicilik olayi tamamen ego tatminidir
@MargarikotinMusluman bir ulkede bunlari konusmak.ALLAH akil fikir ihsan eylesin.
Bende sizinle aynı fikirdeyim k bakmayın etiket için son msj siiznmis sizin mesajınızı kullandimMusluman bir ulkede bunlari konusmak.ALLAH akil fikir ihsan eylesin.
Bende sizinle aynı fikirdeyim k bakmayın etiket için son msj siiznmis sizin mesajınızı kullandim
İsmini cismini verdin bekliyorsun işte daha ne saldırıyorsun biriniz digerinizi arıyordu tencere kapak misaliMerhaba taşıyıcı annelik yapmak istiyorum. 28 yaşındayım.bi bebeğim var.bekarım. maddi durumumuzu toparlamak adına yapmak istiyorum. melissoyder89@hotmail.com
İlgili insan konu sahibi catsin bana polemik yaratiyorsam şayetPolemik yaratmak için yazmayın isterseniz, ilgilenen insan yazar.