• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınmak

oyledegilboyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
303
-4
28
35
Merhabalar Daha bir buçuk yıldır oturduğumuz evden taşınmaya karar verdik. Bu taşınma işleri beni biraz korkutuyor açıkçası.Taşındığımız yerden de bir iki seneye kadar çıkabiliriz o yüzden sık sık taşınan arkadaşlardan yardımcı olabilecek olan var mı nelere dikkat etmem gerekir. Hiçbir şeyi ellemeyip direkt taşıma şirketine vermem daha mı mantıklı yoksa ben tek tek kolileyeyim mi.Ankastreleri nasıl çıkarttıralım ve yeni perde mi almalıyım.Diğer perdelerim rustik onlar kalıcak muhtemelen :(

Merhabalar Daha bir buçuk yıldır oturduğumuz evden taşınmaya karar verdik. Bu taşınma işleri beni biraz korkutuyor açıkçası.Taşındığımız yerden de bir iki seneye kadar çıkabiliriz o yüzden sık sık taşınan arkadaşlardan yardımcı olabilecek olan var mı nelere dikkat etmem gerekir. Hiçbir şeyi ellemeyip direkt taşıma şirketine vermem daha mı mantıklı yoksa ben tek tek kolileyeyim mi.Ankastreleri nasıl çıkarttıralım ve yeni perde mi almalıyım.Diğer perdelerim rustik onlar kalıcak muhtemelen :(
2 ay once tasindim 5 aylik bebegimle.
Tasima firmasi kesinlikle tutun.
Agir esyalari kucuk, hafif esyalari buyuk kolilere koyun.
Her kolinin uzerine hangi oda oldugunu yazın
Kocaman hurclar alıp yorgan battaniye nevresim ve kiyafetleri onlara doldurun.
Ankastreyi gelen tasiyicilar söküp takiyor. Olmazsa servisini cagirin.
Perdelerden yeni evinize uyanlari takin. Tamir edilmesi gerekenleri ettirin. Tum evin perde tamirine 1500 lira verdik.

Merhabalar Daha bir buçuk yıldır oturduğumuz evden taşınmaya karar verdik. Bu taşınma işleri beni biraz korkutuyor açıkçası.Taşındığımız yerden de bir iki seneye kadar çıkabiliriz o yüzden sık sık taşınan arkadaşlardan yardımcı olabilecek olan var mı nelere dikkat etmem gerekir. Hiçbir şeyi ellemeyip direkt taşıma şirketine vermem daha mı mantıklı yoksa ben tek tek kolileyeyim mi.Ankastreleri nasıl çıkarttıralım ve yeni perde mi almalıyım.Diğer perdelerim rustik onlar kalıcak muhtemelen :KK43:
Biz eskici gibi her şeyi evde tuttuğumuzdan çok zorlanırdık. Ve çok taşınma sürecinden geçtik gerçekten. Taşımacılar iyi olsa da ister istemez kırılacak, hassas eşyalarda zorlanabiliyorlar. Küçükte olsa çatlama olabiliyor. Ben mutfak eşyaları, salon, oturma odası, , banyo diye ayrı ayrı kolileyip üzerinede isimleri bir bir yazdım. Birde dublex olduğu için alt üst indirip çıkaramam diye ayrıntılı koliledim. Ama rahat oluyor neyin nerede olduğunu bilerek açıp yerleştiriyorsun tavsiye ederim :)

Merhabalar Daha bir buçuk yıldır oturduğumuz evden taşınmaya karar verdik. Bu taşınma işleri beni biraz korkutuyor açıkçası.Taşındığımız yerden de bir iki seneye kadar çıkabiliriz o yüzden sık sık taşınan arkadaşlardan yardımcı olabilecek olan var mı nelere dikkat etmem gerekir. Hiçbir şeyi ellemeyip direkt taşıma şirketine vermem daha mı mantıklı yoksa ben tek tek kolileyeyim mi.Ankastreleri nasıl çıkarttıralım ve yeni perde mi almalıyım.Diğer perdelerim rustik onlar kalıcak muhtemelen :KK43:
Sık sık taşınan biri olarak tavsiye vereyim.
Mutfak eşyalarınızı kendiniz kolileyin. Tabak canak icin buyuk koli tercih etmeyin. Lambır lumbur çalkalanıp kırılıyor. Küçük küçük kolilere koyun. Her kolinin üstüne ne oldugunu yazin.
Şahsi eşyalarınızı (sac kurutma mak, duzlestirici, takilar saatler vs.) Yine kendiniz kolileyin hepsi ayni kolide olsun.
Tasima sirketine sadece buyuk esyalari birakin.
Kiyafetleri, yorgan battaniye gibi seyleri hurçlara koyun. Yastik yorgan ve kışlık montlari vakumlayın

Profesyonel bir taşıma firması ile anlaşın,siz sadece tabak çanak ve kıyafet kolileyin.Söküp takma,montaj gibi işler onlara ait oluyor.

Back