Taşınmak istiyorum güvenilir bir nakliye şirketi bilen var mıdır?

ustatca

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
2
1
86
34
Merhabalar, evim Taksim'de. Kadıköy'den bir ev tuttum ve önümüzdeki hafta Çarşamba gününe kadar taşınmam gerekiyor. Güvenilir bir nakliye şirketi var mıdır? Zira çok fazla kırılabilir eşyam var.

Ben 3 ay önce evimi Bursa'dan istanbul'a taşıdım. Nakliyat ile. Tavsiye edebilirim. Hem güvenilir hem de ilgili insanlar. Telefon şuralarda bir yerlerde olacaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşınmak mı istiyorsunuz? Ben bu hafta taşıdım evi İstanbul ....firması ile çosiye ederimk profesyonelce 6 saatte taşıma işlemi sorunsuz bir şekilde bitirdiler. size tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
TİTİZ NAKLİYAT MI AMAN DİYİM SAKIN
Şimdilik size önerebileceğim bir nakliye firması Yok ama asla ve asla tavsiye etmediğim bir girdap ve bu firmayla yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum sizinde böyle zor zamanlarda başınıza gelmemesi ve daha da zor duruma düşmemeniz için bir borç bildim
Kartal’dan kartala evimi taşımak istemiştim bir çok firmayla görüştüm bilgi ve fiyat aldım sonrasında tam bir şirkette anlaşmak üzereyken Titiz nakliyat firmasının yetkilisi erhan bey beni arayarak hangi şartlarda anlaştığımı ve aynı şartları size sunarsam bizimle çalışır mısınız diye sordu.Ben de evet kendisiyle çalışacağını belirttim ve sözleştik iki gün sonra saat 8:00’de gelip arkadaşa eşyaları toplayıp modüler asansörlü kurulumunu gerçekleştireceklerdi Sabah arkadaşa geldi önce asansör kuramayacaklarını bu camdan dışarı çıkamayacaklarını söyledi ben de her şekilde asansörün buraya kurulacağını daha önce gelen Firmalar sıkıntı olmaz dediğini söyledim zor zar ikna ettik ve kabul etti sonra taşınacağımız binaya kurmak istemediler bende anlaşmada iki taraf için konuşmuştuk dedim ve direttim öyle olursa extra para isteriz dediler ve kabul etmedim bende.
En başında neden yaparız ederiz diyorsunuz ayıp değil mi dedim bana saçma sapan bir sürü laf anlatmaya çalıştılar ama çoktan sinir olmuş eşimle tartışmış ve eşyalar aldığımız izinler yalan olmuştu istemediğimi belirttim ve onlarda bu fiyata çalışamayız sesi ve gittiler biz ortada kaldık sizde kalmayın hep okurdum ama başıma gelmez sanırdım ama gelirmiş nakliyeciler extra para istiyor o gün mahşer günü ne koparırsak kar diyorlar aman dikkat edin sizde bizim gibi madur olmayın biz o gün ortada kaldık ve taşınamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…