• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tasinma

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
29
Merhabalar acil yardimlariniza ihtiyacim var.
bu pazar tasinicam. Iki alt katima tasiniyorum ama cumartesi dahil aksam 6 ya kadar calisiyorum. Yeni evin elektirik ve suyunu pazartesi anca actircaz. Aksamlari temizlemem mumkun degil yani.
Ben simdi evi toplasam kutulasam herseyi yeni evde acmak yerlesmek uzun surcek. Toplamasam pazar gunu esim dolabi kurarken az az mi tasisam ? Bazanin altindakiler direk elime alip yeni eve mi atsam . Mutfagi ne ara temixlicem. Sular yok banyo nolcak nasil ne zman temizlicem bana yol gosterin ablalar tecrubeli hatunlar kafayi yicem :( 1 senelik evliyim ilk tasinmam

Bence uzunca bir hortum alin simdiki evinizden asagiya suyu cekin.
Bende tecrubesizim ama ilk bu geldi aklima. kovalarinizi doldurun yada temizlik icin asagida silip süpürme islerini yapabilirsiniz gibi.

Ben de alt katıma tasindim
Büyük eşyaları bıraktım
Küçüklerin hepsini taşıdım
Bende çalışıyorum
Geceleri taşıdım
Elektrik suyu aç neyi bekliyorsun
Kutula hepsini
Büyükleri hamala tasittim

Bence uzunca bir hortum alin simdiki evinizden asagiya suyu cekin.
Bende tecrubesizim ama ilk bu geldi aklima. kovalarinizi doldurun yada temizlik icin asagida silip süpürme islerini yapabilirsiniz gibi.
Valla cok sagol hic gelmedi aklima. O zman pazar gunu erkenden temizligi yapcaz sonra tasincsz

Ben de alt katıma tasindim
Büyük eşyaları bıraktım
Küçüklerin hepsini taşıdım
Bende çalışıyorum
Geceleri taşıdım
Elektrik suyu aç neyi bekliyorsun
Kutula hepsini
Büyükleri hamala tasittim
Elektirik suyu acarsam oturdugum evi kapattirmam lazim :(

kutulayıp taşıyın tek tek in çık in çık mahvolursunuz

Temizlik öyle basit mi ki temizlikten sonra taşınacak zaman kalacak?

Bence gerekirse salı tasın. Ya da bir arkadasın dediği gibi hortum iyi fikir. Susuz elektriksiz eve nasıl taşınılır bilemedim.

Merhabalar acil yardimlariniza ihtiyacim var.
bu pazar tasinicam. Iki alt katima tasiniyorum ama cumartesi dahil aksam 6 ya kadar calisiyorum. Yeni evin elektirik ve suyunu pazartesi anca actircaz. Aksamlari temizlemem mumkun degil yani.
Ben simdi evi toplasam kutulasam herseyi yeni evde acmak yerlesmek uzun surcek. Toplamasam pazar gunu esim dolabi kurarken az az mi tasisam ? Bazanin altindakiler direk elime alip yeni eve mi atsam . Mutfagi ne ara temixlicem. Sular yok banyo nolcak nasil ne zman temizlicem bana yol gosterin ablalar tecrubeli hatunlar kafayi yicem :KK43: 1 senelik evliyim ilk tasinmam
Yukarıda arkadaşın dediği gibi uzun bir hortum herşeyi halleder.Eşin işten izin alamaz mı yarın gitsin elektriği suyu açtırsın çok uzun sürmez.Eşyalarınızı koli yapın ve büyük hurçlardan alın işine alabildiğince eşya koyun.ve öyle götürün.

Bence şimdi faturalar sendeyse bugün eşin gitsin ve taşınılacak ev için kendi adına açtırsın. Bu akşam cuma ve cumartesi akşam anca temizlenir. ben olsam akşamları temizlerdim ayrıca ufak tefek ıvır zıvır ne varsa taşırdım.

bugün yatak odasını temizle eşyaları çuvala yada hurca doldur koy yarın mutfağı temizle mutfak eşyalarını vakit kalırsa kutula indir yoksa c.tesi taşı yerleştir yerleri silmek süpürmek çok uzun iş değil pazarda mobilyaları taşıyın camlarıda vaktin oldukça silersin

akşam altıdan sonra temizleyeceksin mecbur

uzun ara kablo ve hortum ile eski evden su ve elektrik çekeceksin

mum yakacaksın vs vs

yerler kirlenir taşınırken ama dolap vs içini sil

en azından onları direkt taşır atarsın dolaba

yerleri de kabaca temizlersin taşınınca bir daha gerekiyor ayakkabı ile giriliyor

Oyy oyy.2 hafta oldu taşınali.bence temizliği hafife alma bi şekilde kova hortum ne varsa temizleyin hatta bugün acil birini bulun yarın sabahtan falan temizlesin.sizde bugün akşamdan sadece yatak odası kalacak şekilde halılar perdeler indirin aşağı baza altı koltuk altı vs gibi olanları zaten suan kullanmadiginiz şeylerdir hurclayin aşağı indirin tek odaya koyun onları en son da açıp yerlestirirsiniz. Mutfak esyalarini gazeteye gerek yok nasıl olsa kutuya koyun hemen indirin. Biz birkaç gün çocuğu uyurum akşam gece uykusuz halde toplandık diyebilirim. Alt kat da olsa taşınma taşınmadir in çık zor olur o yüzden kutu hurcne varsa istifleyin öyle sonra yerlesirken zor olmasin

Elektrik suyu açana kadar üstten üstten bir süpürün açınca da temizlikçi alın.

Sagoluun. Baska fikirleri olanlari da bekliyorum

Back
X