taşınma öncesi temizlik ve buhar makinesi deneyimlerim

defne/oxgxuz

sana emanetiz Allah'ım
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
150
13
96
İzmir
haftaya taşınıyorum bayanlar ve bu gün yeni tuttuğumuz eve temizliğe gittim bi dünya malzeme alarak. şöyle ki...
"tuvaletin içi için tuzruhu
"lavabo ve küvet için porçöz
"fayansar için karo fayans temizleyici diye markası olmayan bi ürün satıyor temizlik şirketleri
"duşakabin için bref banyo sprey
"evin duvarları (boyanmış önceden ama ev yıllardır hiç kullanılmamış) için yine temizlik şirketleri mikrofiberli mop diye bişey satıyor, onu kuru kuru duvara sürterek kullandım ve çıkan yozu anlatamam. yani duvarın resmen kuru bezle tozunu aldım
"camlar için clin ama önce domestoslu suyla silinip durulandı üstüne clin ile silindi, süpermiş bu clin yaaa
"yerler için dixi hanımeli yasemin çiçeği. bunu yeni keşfettim süper
"kapılar domestos ve dixi
"mutfak kırmızı domestos ve bref mutfak.

şimdi bu nerden çıktı demeyin çünkü dün böyle bir başlık çok aradım bulamadım.

yardıma gelen ablanın arçelik buhar makinesi vardı: buharika'ymış adı. tüm kaloriferlere süpürgeliklere duşakabine tuvalete tuttu yerdeki boya lekelerini de çıkardı. ama gördüm ki bu makinede öyle buharı değdirip çekersen bi işe yaramıyor. makineyi yavaş yavaş ve uzun süre lekeye tutacaksın gerçekten kirler akıyo yaw :) özellikle duşakabin ve kalorifer için iyi oldu walla. ama tabi sonrasında nemli bezle makineyi tuttuğunuz yerleri sileceksiniz.bi de makine 15 dk kadar falan kesintisiz çalıştı daha fazla biz çalıştırmadık o yüzden fazlasını bilmem. 15 dk da ısınıyor ki zaten mesela banyoyu temizlemek 15 dk sürdü diyelim o ara makinenin içindeki su kaynıyor. üstüne makine geçersiniz. ha bi de camlar pimapen süper temizler. kızlar kirler aktı. tavsiye edilir...

Bende taşınma telaşındayım.Eve girdim baktım baktım deterjanlar bana ben deterjanlara..Nereden başlasamne yapsam bilemedim baya bi vaktim öldü karar verene kadar aslında başlık iyi olmuş gerçi ben dün bitirdim temizliği ama sonrakilere kolay gelsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…