Taşınma nedeniyle kitaplık boşaltma

passero

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
11
2
Taşınma nedeniyle tamamını önceden okumuş olduğum, yeni alınmış gibi duran, hepsi de vaktiyle kitabevlerinden veya kitap fuarlarından alınmış bazı kitaplarımı satmak istiyorum. İlgilenenler olursa, mesaj göndermelerini rica ederim.

1- Ahmet Yorulmaz- Kuşaklar ya da Ayvalık Yaşantısı- 7 TL
2- Hıfzı Topuz- Taif'te Ölüm- 7 TL
3- Selim İleri- İstanbul Seni Unutmadım- 6 TL
4- Susanna Tamaro- Anima Mundi- 8 TL
5- Balzac- Goriot Baba- 7 TL
6- Nikos Temelis- Arayış- 6 TL
7- Mahfi Eğilmez- Light Günlük- 10 TL
8- Kürşat Başar- Başucumda Müzik- 10 TL
9- Zuhal Baltaş- Acar Baltaş- Bedenin Dili- 7 TL
10- Emre Kongar- Kızlarıma Mektuplar- 7 TL
11- Buket Uzuner- 2 Yeşil Su Samuru- 7 TL
12- Can Dündar- Uzaklar- 6 TL
13- Ayşe Kulin- Geniş Zamanlar- 4 TL
14- Latife Tekin- Unutma Bahçesi- 7 TL
15- Mehmet Altan- Amerikan Rapsodisi- 5 TL
16- Sunay Akın- Kızkulesindeki Kızılderili- 5 TL
17- Ahmet Tanrıverdi- Zaman Satan Dükkan- 6 TL
18- Buket Uzuner- Kumral Ada Mavi Tuna- 7 TL
19- Despina Pandazi- İstanbul'un Kızı Selanik- 5 TL

Bu listeye belki birkaç ekleme daha yapabilirim.

eğer satamaz iseniz okulumuza bağışlayamaz mısınız yeni atandığım okulumun kitaplara cok ihtiyacı var .öğrencilerimin hepsi tarım işçisi ve kitap alamayacak durumdalar

Merhaba,

Eğer satamayacak olursam, bağışlamayı düşünebilirim. Benim asıl amacım, zaten okumuş olduğum bu kitapların yerine okumayı istediğim yeni kitapları koyabilmek. O yüzden kitapların hepsini piyasadaki satış fiyatlarının en az % 50 si olarak satışa koydum.

Bu arada öğrencilerinizden bahsetmişsiniz. Acaba hangi şehirde ve hangi okuldalar? Yaşları nedir? Bu kitaplar içerik anlamında biraz daha yetişkinlere göre. Öğrencilerinizin yaşları küçükse, onlara uygun olmayabilirler.

kitap bekleyen okullar kısmına da duyuru yaptım evet bende çok kitap okuyan bir insanım ve kitapların çoğunu tanıyorum okulum ilköğretim okulu 8.sınıfın okuyacagı türden kitaplar olabilir cümlenin sonunda bir kaç kitap daha ekleyebilirim demissiniz bu yüzden elinizde çok fazla kitap olduğunu düşündüm ve o kitapların raflarda tozlanmasını ben de siz de istemezsiniz ama düşünmeniz bile yeterli umut verici teşekkürler hersey gönlünüzce olsun

kitap bekleyen okullar kısmına da duyuru yaptım evet bende çok kitap okuyan bir insanım ve kitapların çoğunu tanıyorum okulum ilköğretim okulu 8.sınıfın okuyacagı türden kitaplar olabilir cümlenin sonunda bir kaç kitap daha ekleyebilirim demissiniz bu yüzden elinizde çok fazla kitap olduğunu düşündüm ve o kitapların raflarda tozlanmasını ben de siz de istemezsiniz ama düşünmeniz bile yeterli umut verici teşekkürler hersey gönlünüzce olsun okulum hatay kumlu ilçesinde ve öğrencilerimin hepsi tarım işçisi ve dar gelirli ailelerin çocukları

X