Taşınız ve Teniniz.....Taşınız teninize değmeli mi?

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
Kullandığımız taş tenimize temas etmiyorsa faydasız mıdır?

Örneğin, altı gümüşle kapatılmış taşlı bir yüzüğü kullanmamalı mıyız?

• Taşın tene temas etmesi gerekir mi?

“Edmund Harold”, “Kristal Mucizesi” adlı kitabında bu konuya işaret ediyor. Bazılarına göre taşı bir metalle kaplamanın enerji akışını engelleyeceğini söylediğini ancak bazı diğer uzmanların da taş üzerindeki metalin enerjiş akışı üzerinde etkisi olmadığını söyleyerek bunu reddetiğini söylüyor. Kendisi de buna net bir cevap vermiyor ve denenerek en etkili olanın kullanılmasını tavsiye ediyor.

Çoğu uzman şu konuda hemfikir: “Sadece odada bulundurarak bile taşların etkilerinden faydalanmak mümkün.”

Sonuç olarak; taş odada dururken bile etkili oluyorsa tene temas etmesi bir gereklilik olmamalıdır.

Not: Sadece kuvars kristali için şu şekilde bir öneri var; eğer olumlu insanların yanında iseniz kristalinizi görünür şekilde takmanız kristalin pozitif enerjiyle dolmasını sağlar, negatif kişilerle birlikteyken ise teninize temas eder şekilde kullanarak negatif enerjinin sizi etkilemesini engellersiniz.

benim taşım aguamarin galiba(çok fazla bilgim yokda)
ama hipotroidi oldugum için tene temas etmesi gerekir

Kızlar bunlar taş değil fosildir. Cephalapoda sınıfının türleridir. İnsana bir faydası yoktur jura döneminden kalma yumuşakcaların kabuğunun.

canım bilgilendirme için teşekkürler fakat burda satışını yapmıyoruz zaten..olabilir yanlış olabilir fakat taş satın almaya gittikleri zaman zaten taşı adlı adınca isteyecekler ve karşılarına bu taş gelmeyecek...

bana özelden mesaj atarak uyarabilir bilgilendirebilirdiniz bende size teşekkür ederek bu yanlışlığı düzeltirdim.gene de teşekkür ederim.

Taş fiyatları hakkında bilgin varmı sardunya
Ben geçen ay ankaradan 10 ar liraya kuvars ve ametist taşı aldım kolye ucu olarak
Birde gerçek olup olmadığını nasıl anlarız bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...

canım taş fiyatları hakkında bilgim epeydir yok...

en son 4 yıl önce akmerkezden epey pahalı olarak almıştım...

sanırım bu işi düzgün yapan dükkan tarzı yerlerden alırsan yanıltmazlar...

sonuçta taştan anlayan bir tanıdığın ile sergiden de alabilirsin...

bu konu hakkında bir bilgi edinirsem sana haber veririm canıma.s.

Ankara Maltepe Pazarında bir bayan satıyordu ondan aldım
Gerçek olduğunu umarak takıyorum artık değilse bile
İlgin için teşekkürler canımyerimseniben

gùmüş satan yerlerden tabii kapalı çarşıdan alabilirseniz gerçek taşlara ulaşabilirsiniz,ben şahsen buralardan alıyorum,....

Kızlar bunlar taş değil fosildir. Cephalapoda sınıfının türleridir. İnsana bir faydası yoktur jura döneminden kalma yumuşakcaların kabuğunun.

İnsana bir faydası yoktur şeklinde kestirip atmak, sizin için bilimsel bir yaklaşım olabilir ama ben bu anlayışı onaylamıyorum.
Fosillerle ilgili yabancı siteleri aradığınızda çok yüksek fiyatlara satıldığını görüyoruz. Bu tür fosilleri insanlar, çok eski zamanlardan beri tılsım olarak kullanmışlar.Özellikle köpekbalığı dişi, deniz canlılarının fosilleri tılsım olarak kullanılıyor...

Ankara Maltepe Pazarında bir bayan satıyordu ondan aldım
Gerçek olduğunu umarak takıyorum artık değilse bile
İlgin için teşekkürler canımyerimseniben

Görmediğim için birşey diyemiyorum fakat o tür yerlerde sahtelerinin çok fazla olması olasıdır.Taş dükkanlarından almak daha mantıklı yada internette bu işi ciddi olarak yapan insanlardan almalı.Ben internetten alıyorum, bulunduğum yerde taş dükkanı yok.

anlamadim ne fosili ya tas bunlar tas ametist tasi akik tasi peridot tasi ....siz neyi kasteetiniz fosil diye anlamadim fosil cok farkli birsey ama bitki ve hayvanlarin curumus kalintilari fosildir tasla fosil ne alaka

Geçen de zebercet taşı diye bir kolye aldım, Eminönü'de bu tarz taşları satan bi' yerden, ama bana gerçek değil gibi geliyor :uhm: İnternetten baktım taşın rengi açık renk, fıstık yeşili tonlarında, ama benim aldığım taş koyu sarımsı bir yeşil :sm_confused:

Bir de şunu merak ediyorum acaba bilen var mı, taşlar beraber takılırsa birbirinin etkisini azaltır mı? Yada vücuda zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…