Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Taşiniyorum tavsiyeleri olan var mi
- Konu Sahibi nehra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- 19 Ocak 2015
- 304
- 227
- 53
- 33
Ayni durumdayiz
Bnm 2. Tasinmam olucak
Tee diyarbakira insallh
Biz kullanmadigimiz esyalrdan basladik
Kisliklar,yorginlar,battaniyeler,sus esyalari,kanepe altlari,yemek takimlari,falan
En son mutfaga girdik
Onlarida yaptik sukur
Suan kullandigim esyalar kaldi
Onlarida en son gun kaldiracaz insallh
Bnm 2. Tasinmam olucak
Tee diyarbakira insallh
Biz kullanmadigimiz esyalrdan basladik
Kisliklar,yorginlar,battaniyeler,sus esyalari,kanepe altlari,yemek takimlari,falan
En son mutfaga girdik
Onlarida yaptik sukur
Suan kullandigim esyalar kaldi
Onlarida en son gun kaldiracaz insallh
- 29 Ekim 2015
- 1.472
- 2.830
- 133
Önce bol bol koli, gazete ya da şu hava kabarcıklı naylon şeyler var ya onlardan edinmekle işe başla. O naylonlardan yapı marketlerde metre hesabı satılıyor. Sonra fazla eşyalarından kurtul. Sonra kolilemeye geç. Her koliyi içindekiyle birlikte listele, kırılacakları ayrı bir yere koy. Tül kullanıyorsan öbür evi temizleyip taşınma aşamasından önce tüllerini yıkayıp diğer tarafa as. Ben halılarımı da yıkamaya vermiştim taşınmaya birkaç gün kala. Teslim adresini de taşınacağım ev olarak göstermiştim. Bir de senin için değerli olan, kırılmasından ya da zarar görmesinden endişe ettiğin eşyaların varsa onları nakliyeyi beklemeden önceden kendin götür
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Kendi Evime tasinacagim.nakliye firmasiyla tasinacagim.nerden baslamir nasil olur.benim tasinmadan once yapmam gereken seyler var mi hanimlar?
Aynı şehirde ve evden eve nakliyat olacaksa kıyafetleriniz dışında hiç bişeyi toplamayın.
Kıyafet toplamanıza bile gerek yok ama elin adamının eli değmesin diye ben olsam toplarım. Hepsini vakumlu hurçlara doldurun vakumlayın.
- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.031
- 83
- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.910
- 83
Bin kere tasinmis biri olarak en son tecrubemdeki fikrimi soyluyorum. Kolilerin uzerine kirilacak giyilecek cekmece dolap cart curt yazdiktan sonra salon, mutfak, oturma odasi, yatak odasi yaz ve sirket elemanlarina yazilana gore odalara koymasini soyle.(full evden eve degilse)
Cunku koliler bir yere yigildiginda en zor is o oluyor. Ama yerlerine koyuldugunda oda oda yerine yerlestirmek kolay. Isin acayip rahatlar. Optum)
Cunku koliler bir yere yigildiginda en zor is o oluyor. Ama yerlerine koyuldugunda oda oda yerine yerlestirmek kolay. Isin acayip rahatlar. Optum)
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
ben perdelerımın hepsını kuru temızlemeye verdım
halıları yıkamaya verdım
yenı adresı verdım temızlenınce dırek yenı eve getırdıler
temızlık sırketı tuttum
elbıseler kırısmasın dıye esım yenı evın bı odasına 2 tane camasır kurutmalık koydu elbıselerı askısıyla buyuk valız ve kolıye koyar koymaz hoop yenı evde camasır askılarına asıp kapıyı kapattı
tasınırken o odaya esya koydurmadık elbıse dolabı kurulur kurulmazda sılıp yerıne yerlestırdık boylelıkle utu zamanımı da almadı
bırsuru vagumlu hırc aldım yatak yorgan mınder yastık nevresım havlu ne varsa buktum koydum vagumladım
bu camlar kırılmasın dıye pıtpıtlı beyaz naylonlar var
koctasdan onlardan aldım 10 metresı 20 tl mı ne onla camları sardım yemek tabakları bardaklarını kolıledım
avızelerı esıme sokturdum ev tasınmadan 1 gun once yenı eve takıldı tasınana kadar emaneten ampullerde ıdare ettım 1 gun
buzdolabanı bosalttım yıyecek bısey bırakmadım bozulmadı hıcbıseyım oyuzden
evı toplamam 3 gun
yerlesmem 4 gun surdu
tek basıma 2 aylık bebekle :)
tavsıyem budur
bıde tasınırken ıster ıstemez toz cıkıyor esım elektrık supurgesını eskı evde bıraktı tamamen tasındıkdan sonra yerlerı bı supurduk temızlendı arkamızı temız bıraktık bu ayrıntıyı da yazım dedım kolay gelsın :)
halıları yıkamaya verdım
yenı adresı verdım temızlenınce dırek yenı eve getırdıler
temızlık sırketı tuttum
elbıseler kırısmasın dıye esım yenı evın bı odasına 2 tane camasır kurutmalık koydu elbıselerı askısıyla buyuk valız ve kolıye koyar koymaz hoop yenı evde camasır askılarına asıp kapıyı kapattı
tasınırken o odaya esya koydurmadık elbıse dolabı kurulur kurulmazda sılıp yerıne yerlestırdık boylelıkle utu zamanımı da almadı
bırsuru vagumlu hırc aldım yatak yorgan mınder yastık nevresım havlu ne varsa buktum koydum vagumladım
bu camlar kırılmasın dıye pıtpıtlı beyaz naylonlar var
koctasdan onlardan aldım 10 metresı 20 tl mı ne onla camları sardım yemek tabakları bardaklarını kolıledım
avızelerı esıme sokturdum ev tasınmadan 1 gun once yenı eve takıldı tasınana kadar emaneten ampullerde ıdare ettım 1 gun
buzdolabanı bosalttım yıyecek bısey bırakmadım bozulmadı hıcbıseyım oyuzden
evı toplamam 3 gun
yerlesmem 4 gun surdu
tek basıma 2 aylık bebekle :)
tavsıyem budur
bıde tasınırken ıster ıstemez toz cıkıyor esım elektrık supurgesını eskı evde bıraktı tamamen tasındıkdan sonra yerlerı bı supurduk temızlendı arkamızı temız bıraktık bu ayrıntıyı da yazım dedım kolay gelsın :)
- 7 Şubat 2016
- 799
- 2.303
- 33
- 29
Ben hiç bişey t yapmadım çok iyi bi firmayla taşındım sadece bana özel eşyalarınız varsa alın dedi onun haricinde herşeyi çok iyi topladılar :)Kendi Evime tasinacagim.nakliye firmasiyla tasinacagim.nerden baslamir nasil olur.benim tasinmadan once yapmam gereken seyler var mi hanimlar?
arkadaşlar konuyu takip eden var mı bilmiyorunm,Ben evime taşınamadığım gibi bir de satmak zorunda kaldım.Bir alıcı çıkıp iyi fiyat verdi kafamız karıştı.eşim debu fiyata villa yaparız arsa bakalım dedi.arsa baktık sadece bir tanesi için evimi satmaya göze aldım.ilk görüşmede anlaşamadık hiç üzülmedim özenerek yaptırdığım evime taşınacağım sonuçta,eşyaların siparişlerini verdik temizliğini yaptık,Sonra arsa sahibi aradı gelin görüşelim diye hayırlısı olsun diye gittik ve bu sefer anlaştık.Ve ben evimi sırf bu arsa için sattım.satmadan önce de kadına defalarca karar değiştirirse beni yakarsıznız diye söyledim kesin kararınız değil mi değişmez diye sordum.BANA SÖZ VERMESİNE RAĞMEN EVİMİ SATINCA VAZGEÇTİ.benİM ŞUANDA BÜTÜN DUYGULARIM OFSAYT!
insanlıktan nasibini almamış vicdansız ve allah korkusu taşımayan insanları Allah a havel ediyorum. o hakkıyla takdir ve tayin edendir.Bu işten zarar eden benden çok o olacak.çünkü ben HAYIRA VE ŞERRE İNANAN BİR İNSANIM.
insanlıktan nasibini almamış vicdansız ve allah korkusu taşımayan insanları Allah a havel ediyorum. o hakkıyla takdir ve tayin edendir.Bu işten zarar eden benden çok o olacak.çünkü ben HAYIRA VE ŞERRE İNANAN BİR İNSANIM.