taşınırken???

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
meraba arkadaslar
pratik arkadaslardan yardım istiyorum
15 gün kadar sonra taşınacağım .ama ne yapmalıyım
sadece pazar günleri evdeyim nasıl bir hazırlık yapayımki rahatlıkla taşınayım
mesela kafama takılaan hadi mutfak eşyalarını kolileyeceğim peki giysi nevresim yorgan vb onları neye koymam lazım.
çok uzun süre oldu taşınmayalı annecim hallederdi herşeyi o yüzden pek bilmiyorum
nakliyeci ellemesin istiyorum
bana akıl verirseniz sevinirim

Ben bi hafa önce taşındım cnm
Nevresim yatak yorganı büyük hurçlara doldur çarşaflarını da şimdi sana lazım olmayan herşeyi koy kolilere hurçlara üstünede ne oldıklarını yaz çok rahat olur kokay geldin sana benim hala ufak tefek işlerim var

Bende taşınmıştım bol hurç al. Kıyafet vs çok rahat ediyorsun. Taşınmada bol hurç bol kutu çok kolayda paketlersin hepsini.

biz çoğünu kolilemiştik zor oldu ama değdi en iyisi nakliyecinin kendi taşıması en azından uzmanlar

meraba arkadaslar
mesela kafama takılaan hadi mutfak eşyalarını kolileyeceğim peki giysi nevresim yorgan vb onları neye koymam lazım.
çok uzun süre oldu taşınmayalı annecim hallederdi herşeyi o yüzden pek bilmiyorum

Dediginiz gibi mutfak esyalarini gazeteye sarıp kolilemistim.Giyisileri de kolilemistim.Ustlerinede nereye ait olduklarını yazmıştım mesela giyisiyse yatak odası gibi yada cam eşya mutfak gibi.Tasiyanlar direk gidecegi odaya tasimislardi kolay olmuştu.Bide icinde ne varsa yazmıştım kazak,pantolon vs. Ona göre açıp yerlestirmistim. Yorganlarida hurclara koymustum uygun fiyata olanlar var onlardan almıştım atmıştım kirlendi diye.Tulleriniz perdeleriniz stor degilse onlar icinde kalin çöp posetlerini kullanabilirsiniz. Halıları rulo yapıp bantlarsiniz isterseniz onlar içinde hurçlar satılıyor. Mobilyayi onlar söküp strecliyorlar zaten.Allah yardimciniz olsun.

meraba arkadaslar

yarın taşınacak biri olarak sana yardımcı olacağımı düşünüyorum bn yorgan yastıklarımı vakumlu hurçlara koyup vakumladım askıdaki kıyafetleride elbise hurçlarına koydum çünkü adamlar elleriyle elleyince leke oluyor sonra onları yeniden yıkamak gerek en iyisi elbise hurcu hem evden eve taşıma şirketleriyle anlaştıysanız aynen öyle alıp askıya koyuyorlar ütü derdide olmaz havlu kazak iç çamaşırı pike nevresim vb şeyleride bavullara koydum mutfaga ben karışmıcam şirketten gelenler yapıcak öyle anlaştık ama en kolayı elbise hurcu normal yorgan hurcu ve valiz çok kolay oluyor​

benimde 8 aydan fazla oldu tasindigim tasinmak kelimesi bile tuylerimi diken diken ediyor anacim hic yardimcim yok yerlestirirken tek basima anam agliyor belim koptu zannetmistim simdi soruna gelelim malum biz iki ulke arasi gezici olunca valiz bollugu oluyor once vakumlu posetleri butun giysileri doldurdum sonra valize yerlestirdim hatta bir ara cok doldu valizler bosaltayim dedim sanki kilo sorunu olcak ucagami binecem deluuuu kafam iste:52:sonra cok koli bul bir yerlerden ben toplamisdim ordan burdan heryerin ayri koy ustlerine yaz hangi bolume ait sonra rahat edersin birde ben bos bir odaya koyarim butun kolileri ordan alir yerlestiririm salon bos olur ayak altinda ivir zivir olmaz isim kolaylasir boylece :27: yorganlarimida sandigim vardi benim yine vakumlu posetlere koyup onun icine yerlestirmistim ben herseyi kendim sardim malum tasimacilar saat ucreti aldiklari icin kendilerine is birakmadim fazla tutmasin zaman kaybi olmasin diye :27:kirilacak sus esyalarina baloncuklu naylonlardan al onlara sar sapasaglam kaliyorlar kirilma falan olmuyor gazete kagidana porselen falan sarma ben yaptim butun yazilari dahil tabaklara bardaklara nakil olmus kapkara olmuslar :ssz:bide onlarla ugrastim ben butun mobilyalari sokuyorum paketliyorum oyle tasiyorum yoksa hayatta cikmaz kapilardan avrupa avrupa diyoruz kic kadar kapilar var binalarda iki insan gecmeyecek kadar merdiven :30: adam kendi gecemiyorki mobilyalar nasil gecsin o yuzden komple sokerim sissttttttttt ilk defa itiraf ediyorum sonra o mobilyalari gerisin geri ben monte ederim elimde aletlerle erkikkkk olsam kesin mobilyaci olurdum heeeeeee en buyuk hobimmmmmm:52::52::52::52::52::52:

ne zaman taşınan birilerini görsem kendi taşınmalarım aklıma gelir üzülürüm taşınanlara Allah yardımcınız olsun derim.
Arkadaşlar gereken her şeyi yazmışlar, kolay gelsin :)

Back