- Konu Sahibi honeysuckle
-
sağol canım..
diğerlerini çekiyorumda bulaşık makinası tesisatı dolap içinde çekmem için sökmem gerek.
beceremem.kimse yokki yaptıracak
Merhaba öncelikle yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun:)
Taşınma mevzuuları hakkında bilgim yok ama yine de yazayım.Gardropunuzun arkası çok önemli değil tahminim sonuçta kocaman dolap nasıl çekeceksiniz ki mesela bizim duvardan duvara kaplı bir şekilde çekilmiyor yani.Ama sizin ki dört kapaklı kolay çekilebiliyor ve arkasındada sizi utandıracak şeyler olduğunu(ped vs) tahmin ediyorsanız çekin derim.
Bulaşık makinesini neden çekemediğinizi anlayamadım.Bizim ki rahatlıkla çekiliyor.
Gelgelim bunları gerçekten çekemeyecekseniz insanların pis bu bayan demesine aldırış etmeyin.Kim ne derse desin canınızı onlar vermiyor ya hem o adamlar ne evler görmüştür canınızı sıkmayın.
ozaman yapacak bısey yok.tasımaya gelenlere kıbarca anlatır soylersın dıkkatlı taşıyın altında pıs bıseyler olabılır dıye.yada taşınmadan bır gun once bırılerıne tesısatı sokturup temızleyebılırsınız.cozumu kolay seyler bunlar
dert etme canım onlar çekince eşyeları süpürüverirsin pislikleri bişey olmaz.ben de yaşadım aynı şeyi.taşınıp giderken pis bırakma yeter ki...
teşekkür ederim rabbim olmayanlarada nasip etsin..
evet dolabı çekemiyorum sökmek lazım ancak..pislikten baska utandıracak bişey yok.
ama ben o pisliği görsünler istemiyorum bir gün önceden söküp hazırlasam kendimi çok yoracağım.
ancak öyle olacakk galiba..çok rahatsızım
Fazlaca ince bir düşünce :) Bunu bile düşündüğünüze göre eminim çok temizsinizdir hem niye başkalarının görüşünü bu kadar önemsiyorsunuz ki ? dolabın arkasından özel şeyler çıkmadığı sürece sıkıntı yok. Bu arada hayırlı olsun huzurla oturun. inşallah Allah bir gün bana da huzurla kendi evimde oturmayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?