- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi kirmizigitar
ah kıyamam kuzumaHayırlı olsun sayfamız
Bebeğim besinsiz kalmış o yüzden hastanede yatıyorum Şuan
besinsiz kalmis nedemek canim nasil oluyo o bizde dikkat edelim cok gecmis olsun bu aradaHayırlı olsun sayfamız
Canim cok gecmis olsun rabbim kisa surede saglikli bebek nasip etsin insallahcanım beni çıkarırmısın listenden ben dışgebelik yaşıyorum halen atamadım sağlıklı bir gebelik değil malesef
rabbim sizleri sağlıkla evladlarınıza kavuştursun inşallah
Merhaba..
Beni de ekleyebilir misiniz?
sata göre 04.10.2017
ultrasona göre 20.10.2017
Bilmiyorum hangisi yazılıyor. Ama ikisi de Ekim sonuçta
İyi fikir takvimler niye gitti ki ne güzel takip ediyorduk bebişleri
Darisi basimiza tatlim benim de kontrol yarin insallah yolundadir hersey uc bucuk atiyom:)Günaydın kızlar doktordan geldim şimdi bebiş kocaman olmuşdoğum tarihi değişti yine.ense kalınlığına baktı normal dedi ilk defa kalp atışlarını dinledik cinsiyeti hakkında da net birşey söylemedi erkeğe benziyor dedi
Bendeee geldimmvalla üzüldüm kapanmasına ama burdan devam etmek de güzel.. hayırlı olsun yeni sayfamız
Hayırlı olsun sayfamız
Bas agrisi bende de fena halde tatlim inan catlayacak gibi oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu icin ilac vermedi mi doktorun? Ben antibiyotik kullandimMerhabalar, acaba neden takvimlerimiz gözükmüyor primada? Ne anlamı var değil mi.. İnş burayı kapatmazlar. Çünkü takvimler olmadan tadı olmaz ki.. Hepiniz iyisinizdir inş. Benim bulantı ve kusmalar devam ediyor malesefherşeyi zorla yapıyorum. Oğlumla zor ilgileniyorum. Bir de idrar yolları enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon var baştan beri. Belim sancılanıyo. Var mı başka benim gibi? Bir de her gün başım ağrıyor.
Valla iyi yapmisin kirmizi ne guzel takip ediyorduk takvimden hayirli ugurlu olsun yeni topikimiz
Neden konu buraya taşındı :)
Ben de varım :) dun ikili test icin gittim doğumu 10ekim olarak söyledi. 11+4 olarak biliyodum ben dr. 12 haftalık, buyuk ihtimal kiz ama yuzde yuz demiyorum bu sadece bi tahmin bacak arasinda çıkıntı falan yok o yuzden buyuk ihtimal kız dedi. Sağlıklı olsunda. Degisirsede degissin :)