• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınacağım evi toparlamaya nereden başlasam bilmiyorum.

SadeceD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
263
157
103
36
Kızlar merhaba,

Boşanma aşamasındayız bu sebeple eve kira ödemek yerine Sakarya da akrabımızdan yeni bir ev aldım. bu arada istanbulda yaşıyorum. Temmuz ortası gibi teslim olacak. ama şimdik evi nereden başlasam toparlamaya. ailemle kalıyorum haftasonundan haftasonuna evime gidebiliyorum.

bir sürü tabak çanak var. öyle gereksiz eşya vs. yok. halılardan tül perden mi başlasam ne yapsm bilemedim.

Tam da bugün evimi toplamışken bunu gördüm. Biz şöyle yaptık. Önce kışlık kıyafet dolap içleri kullanılmayan şeylerı koliledık. Sonra ayakkabılık kitaplık vs. En son bugün mutfağı toparladık bardak tabak ne varsa kağıda sarıp kolıledik. En yorucu olan mutfaktı.

Baza altindan, koltuk altlarindan, cekmece ve dolap iclerinden kullanmadiginiz veya ihtiyacinizin daha az oldugu ivir zivir, esya ve kiyaftlerle baslayabilirsiniz.. Kitaplar, kislik ayakkabilar, kullanmadiginiz alet v.b seyleri kolilemeye baslayin.. mutfak en zoru oldugu icin en sona birakirsiniz.. hali tul en son.. Kolay gelsin. Zor iş..

Back