Merhaba arkadaşlar taşeron firmaların elemanlarının kadroya alınma durumu siZce nolur.. Olurmu dersiniZ
benm eşimde teşeron işcisi keşke gelse
Merhaba arkadaşlar taşeron firmaların elemanlarının kadroya alınma durumu siZce nolur.. Olurmu dersiniZ
Seçim öncesi böyle bir şey olabilir aslında
alınabılıyor ama bu sure zarfında ucretınız dusuk ve sabırlı olmamız lazım
secımler yaklasıyor bnce deneyın sansınızı nerde calıscaksınız
eşim bu konuda çok umutsuz konuşuo bilmiyorum 10 yıllık işci kadaro geldimi ilk eşime gelcek inş kızımın rızkı çok olurda rabbm nasip eder
Şuan herhangı bır iş yok ama arastıracagım eger boyle bır ıhtımal varsa. Cunku taseron bir fırmadan meslegım le alakası olmayan bır ıse gırıp yıllar sonra kovulursam asıl meslegımıde unuturum ve benm ıcın gelecek cok daha karanlık olur.
SiZ boyle bır ıstemı calısıyorsunuz.
Özel sektordende sureklı gir çık yapmaktanda bıktım kpss yede hazrlanmak ıstıyorum ama pek umudum da yok gec kaldım
Insallh canım ınsallah. Nerde calısıyor esınız
aılemden bırı basbakanlıkta ozel kalemde ve hep der keske sende gırseydın dıye hep der
taseronları alıp ucretlerı dusuk kadrolu muamelesı yapan yerde var
scımler bu sene oldugu ıcın olma olasıgı var ama calısrken de kpss hazırlanabılırsın ki
Benım artık derdım basımın agrımayacağı emeklı olacağım bır ıs canım ya
Kpss ye hazrlancam tabı ama suan a kDar kıtap acmadım
Sen ne ıs yapıyorsun. Tanıdıgın kısı ne ıcın oyle der anlamadım kpssyemı gırseydın keske dıyor taseronmu?
valla kppss gırdım ben olesıne bır calısmadım 70 aldım
ama taseron da basbakanlıgın mesela rahat dıyorlar kadroya alınıyor alttan bunu bılıyorm onu dıyorum
o zaman kpss hazırlan sen bır sene sık dısını
Matematıgım sıfırdır benım:) ama calıscam en azından elımde 70 puan olsa şansa falan gırerım belkı bı yerlere:)
Başbakanlık çok iyimiş... Sen ne ıs yapıosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?