• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşeron...elemanlar

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar taşeron firmaların elemanlarının kadroya alınma durumu siZce nolur.. Olurmu dersiniZ

alınabılıyor ama bu sure zarfında ucretınız dusuk ve sabırlı olmamız lazım

secımler yaklasıyor bnce deneyın sansınızı nerde calıscaksınız

Şuan herhangı bır iş yok ama arastıracagım eger boyle bır ıhtımal varsa. Cunku taseron bir fırmadan meslegım le alakası olmayan bır ıse gırıp yıllar sonra kovulursam asıl meslegımıde unuturum ve benm ıcın gelecek cok daha karanlık olur.
SiZ boyle bır ıstemı calısıyorsunuz.
Özel sektordende sureklı gir çık yapmaktanda bıktım kpss yede hazrlanmak ıstıyorum ama pek umudum da yok gec kaldım

eşim bu konuda çok umutsuz konuşuo bilmiyorum 10 yıllık işci kadaro geldimi ilk eşime gelcek inş kızımın rızkı çok olurda rabbm nasip eder

Insallh canım ınsallah. Nerde calısıyor esınız

Şuan herhangı bır iş yok ama arastıracagım eger boyle bır ıhtımal varsa. Cunku taseron bir fırmadan meslegım le alakası olmayan bır ıse gırıp yıllar sonra kovulursam asıl meslegımıde unuturum ve benm ıcın gelecek cok daha karanlık olur.
SiZ boyle bır ıstemı calısıyorsunuz.
Özel sektordende sureklı gir çık yapmaktanda bıktım kpss yede hazrlanmak ıstıyorum ama pek umudum da yok gec kaldım

Insallh canım ınsallah. Nerde calısıyor esınız

aılemden bırı basbakanlıkta ozel kalemde ve hep der keske sende gırseydın dıye hep der

taseronları alıp ucretlerı dusuk kadrolu muamelesı yapan yerde var

scımler bu sene oldugu ıcın olma olasıgı var ama calısrken de kpss hazırlanabılırsın ki

aılemden bırı basbakanlıkta ozel kalemde ve hep der keske sende gırseydın dıye hep der

taseronları alıp ucretlerı dusuk kadrolu muamelesı yapan yerde var

scımler bu sene oldugu ıcın olma olasıgı var ama calısrken de kpss hazırlanabılırsın ki

Benım artık derdım basımın agrımayacağı emeklı olacağım bır ıs canım ya
Kpss ye hazrlancam tabı ama suan a kDar kıtap acmadım

Sen ne ıs yapıyorsun. Tanıdıgın kısı ne ıcın oyle der anlamadım kpssyemı gırseydın keske dıyor taseronmu?

Benım artık derdım basımın agrımayacağı emeklı olacağım bır ıs canım ya
Kpss ye hazrlancam tabı ama suan a kDar kıtap acmadım

Sen ne ıs yapıyorsun. Tanıdıgın kısı ne ıcın oyle der anlamadım kpssyemı gırseydın keske dıyor taseronmu?

valla kppss gırdım ben olesıne bır calısmadım 70 aldım
ama taseron da basbakanlıgın mesela rahat dıyorlar kadroya alınıyor alttan bunu bılıyorm onu dıyorum

o zaman kpss hazırlan sen bır sene sık dısını

Son düzenleme:
valla kppss gırdım ben olesıne bır calısmadım 70 aldım
ama taseron da basbakanlıgın mesela rahat dıyorlar kadroya alınıyor alttan bunu bılıyorm onu dıyorum

o zaman kpss hazırlan sen bır sene sık dısını

Matematıgım sıfırdır benım:) ama calıscam en azından elımde 70 puan olsa şansa falan gırerım belkı bı yerlere:)
Başbakanlık çok iyimiş... Sen ne ıs yapıosun cnm

Matematıgım sıfırdır benım:) ama calıscam en azından elımde 70 puan olsa şansa falan gırerım belkı bı yerlere:)
Başbakanlık çok iyimiş... Sen ne ıs yapıosun cnm

ozeldeydım ben ısten ayrıldım taseron dusunuyorm basbakanlıgın ay sonu beklıyorum bı fırmaya basvurdum

hastanede bilgi işlem sorumlısu cnm hakkı çok yenilio her işe bakıo aldı maas bin ikiyz oldu daha yenice on yıldrda emegi var:33:

Merhaba arkadaşlar taşeron firmaların elemanlarının kadroya alınma durumu siZce nolur.. Olurmu dersiniZ

ben daha önce bi hastanede çalışıyordum annem hala çalışmakta...ben 2008-2010 arası çalıştım ve çalışanın hakkı cok yeniyor ve cark böyle gelmiş böyle gider 2008 senesinden beri kadroya gecicek söylentisi var hatta biz bakanlıga binlerce imza topladık verdik hiçkimse oralı olmadı...asgari ücret genelde veriliyor bir asgari ücret de işçi basına taserona veriliyor...ve sürekli baskı var begenmeyen calışmasın gibi...ayrıca işten çıkartacakları zaman bi kılıf bulup tazminat vermiyorlar....ve baska bir kısmı da zaten tazminat istenmesin diye 3 ayda bir işçi giriş cıkısı yapılıyor..eger böyle bir ümitle gireceksen hiç girme...

Allah herkese kolaylık versin...

kadro demeyelimde hak iyilestirmesi gelecek diyelim. cunku taseron sistemi yerel yonetimlerdeki en buyuk koz. ve genel secimlere 1 yildan az zmn kala gelir tipki sozlesmelilere kadro gibi 1 yil konusuldu ama uygulamasi icin cok zmn gecti. ayni sekilde gecici isci kadrolari icinde hak iyilestirmeleri ve is guvencesinden bahsediliyor. taseron 1 yil degil 3 yil sozlesmesi ve calistirdigi pozisyondaki kadroda kadrolu calistirma zorunlulugu konusuluyor. yani seni ozel sartlar istenen sekilde calistiriyorsa kadro vermek zorunda. herkes icin hayirlisi olsun rabbim herkesin yardimcisi olsun

Öyle birşey olmayacak hüseyin çelik bizzat açıklama yaptı. Ki bence olmamalı da zaten. Devlet kurumlarında taşeronlaşma kadar saçma bi olay yok. Etraf taşeron dolu bakıyosun kimler hep birinin tanıdıkları, memur olmak için ne yapmış hiçbişey. E devlet kurumunda ne işi var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eşim belediyenin bi kurumunda taşeron çalışıyor 7 yıldır. .aldığımız para kadar aracı taşeron aliyor:-( esim taşeron firmayla değil direk oraya işe alindigi halde:-(:-( halaaa bekliyoruz bişey olduğu yok..tek söylediği eşimin hakkimi helal etmiyorum bu işin sorumlularına:-(:-( allah yardımcımız olsun

İnşallah kadeolaşma olur pek umut olmasada..Allah yardımız olsun. Geçinmek zor herkes bı seklde bı yerlerden ekmeğini kazanmaya çalışıyor.

Ben şuan için ne yapacağıma karar vermedim

Seçim yatırımı da yapmadıklarına göre alınmaz diye düşünüyorum

bende bir dönem taşeronda çalıştım. çalıştığım dönemde de söylentiler vardı. ama olacağını sanmıyorum. sadece özlük haklarında iyileştirme yapılacağı söyleniyor.

kpssye çalışıp atanmak en iyisi...

Back