• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Tasarımcı ve iletişim okumuş arkadaşlar özellikle sizler cevaplayın!!

dermanabla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
137
10
118
30
Diğer
Ben meslek lisesi 9.sınıf grafik ve fotoğraf öğrencisiyim.Anadolu lisesi tutuyordu yanlış tercih vs gibi nedenlerden dolayı mesleğe düştüm.Düze gidecektim katsayı kalktı falan diye aileminde baskısı üzerine meslek lisesine kayıt oldum.Çizim yeteneğim yok ve ben mimar sinan sinema tv veya başka bir unide halkla ilişkiler-reklamcılık-gazetecilik okumak istiyorum.Ailem onlarda iş yok grafik iyi bir iş çizim yeteneğinde gelişir hem 1 soru fazla yapıpta girebilirsinde istediğin yere her sene hem çizimkursuna hemde dersaneye göndericem diyor.Okuduğum bölüm tm matematiğim düzeldi fenlerde iyi en düşük notum 66.Sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterin düzde mi yola devam burada mı?Çizim yeteneğim gelişir mi?Reklamcılık-gazetecilik-sinema televizyon-halkla ilişkilerde iş yok mu?Lütfen bana bir yol gösterin daralıyorum artık :çok üzgünüm::a015::sm_confused::bbo:senağlamasenağlama

cnm bende grafikerim meslek lisesi grafik mezunuyum yeditepe üniversitesindede grafik bölümünü bitirdim...bu branşın mezunu olan kişiler tasarım üstünde her işi kolayca yapabiliyor bence tasarım gücüne güveniyorsan ufaktan pratikler yaparak kendini geliştirip çok iyi bir yerlere gelebilirsin...başarılar cnm...

eğer istersen çizimini geliştirebilirsin bulunduğun şehirlerdeki desen kurslarını araştır.bölümğn çok güzel bende desen kursu alıyorum moda tasarımı için.üstelik çizimini geliştirirsen özel yetenekle iç mimar fln olabilirsin bnce devam etmelisin çizim yapmak muhteşemdir..

bende grafik okudum sinema tv istiyorum şu anda ama cok zor hıc gelecegı yok dıyebılırım :( grafık tasarım okursan her daim iş bulabılırsın desen kursuna giderek kendini gelıstırırsın mantıklı karar vermelisin malesef.

Back